|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
30.5.2012 22:37:40   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Miila

Drage moje, kasni mi pet dana, a imam bebu od 13 mjeseci..strah me otici kupiti test, nismo planirali..imal ko sa ovako malo razlikom izmedju beba..zapravo mi je i drago..a opet moguce i da nisam trudna (iako mi nikad ne kasni), sta vi mislite..

mislim da će testić sve riješiti, sretno šta god da bude, pa i beba,ako je neka je sa srećom,

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 2926
30.5.2012 22:49:08   
sunce27

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Drage moje, kasni mi pet dana, a imam bebu od 13 mjeseci..strah me otici kupiti test, nismo planirali..imal ko sa ovako malo razlikom izmedju beba..zapravo mi je i drago..a opet moguce i da nisam trudna (iako mi nikad ne kasni), sta vi mislite..

mislim da će testić sve riješiti, sretno šta god da bude, pa i beba,ako je neka je sa srećom,

Eh ja sam ti jedna od tih mama koja je u tako kratkom periodu ostala trudna moja beba je imala samo 10 mjeseci kada sam ja ugledala + na testu, da budem iskrena na pocetku sam se sokirala i nisam nesto bila sretna a sada sam evo vec 5 mjeseci trudna i uzivam i jedva cekam novog clana porodice, sta god da bude od Boga je, u svakom slucaju tebi sretno.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2927
31.5.2012 7:56:41   
Miila
Drago mi je da si sretna, nekako mi lakse kad vidim nas ima..ma testic za par dana ce sve rijesiti,user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2928
   [Obrisana poruka]
31.5.2012 8:04:11   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Miila)
  Neposredna veza do poruke: 2929
31.5.2012 8:56:45   
Alma_27

Drago mi je da si sretna, nekako mi lakse kad vidim nas ima..ma testic za par dana ce sve rijesiti,user posted image

kod mene je bas ta razlika user posted image

evo obojica mi sjede u krilu user posted image user posted image

ima tako mala razlika i svojih prednosti i nije toliko tesko ako imas barem nekog da ti malo pomogne. sretno i uzivajte user posted image

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 2930
31.5.2012 14:16:16   
Teddy Bear
Draga Miila, nisi jedina, trk u apoteku po testic i da nas obradujes sve redom sa jednim + user posted image ja sam neki dan saznala da sam opet trudnjaca, imam bebu od godinu dana i razlika ce bit 20 mj,,, a tu bebu jos uvijek dojim i planiram jos dugo ako Bog da. da budem iskrena nismo ni mi planirali, i kad sam vidjela + bila sam u soku, a sad... jedva cekam da mi stomo pocne rasti i da osjetim one najljepse pokrete. Uh, odmah se raznjezim... puno pozdrava i zagrljaja podrske, i da znas da ima i manjih razlika, kod moje seke je razlika 14 mj, pa 22 mj, imala je 3 bebe u kuci. user posted image

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 2931
31.5.2012 21:15:18   
Miila
Odlucila sam da sutra kupim testic, pa javim sta je pokazao...uh kako mi je drago kad vidim da nas imauser posted image

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 2932
31.5.2012 21:26:45   
sunce27
uf pa dobra si kada mozes da cekas ja bih vec ovoga trena bila u apoteci i uradila test, cim sam posumnjala odmah sam ga i uradila i to bas navecer i odmah je pokazao user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 2933
2.6.2012 9:48:21   
Miila
Drage moje, kod mene lazna uzbuna, sad mi je cak krivo, a prvo sam bila u soku..kasnilo mi 8 dana, ne znam zasto, nikad mi se to prije nije desilo, iako ja jos dojim bebu, mozda i zbog toga..uglavnom taman jutros htjela raditi testic, kad dodjeuser posted image ..sad nesto kontam, iako nismo planirali drugu bebu, da ja to ipak malo ubrzam, ovo me nesto prodrmalo..nema nista ljepse na svijetu od djeceuser posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2934
2.6.2012 10:01:57   
sara.at

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

Draga Miila, nisi jedina, trk u apoteku po testic i da nas obradujes sve redom sa jednim + user posted image ja sam neki dan saznala da sam opet trudnjaca, imam bebu od godinu dana i razlika ce bit 20 mj,,, a tu bebu jos uvijek dojim i planiram jos dugo ako Bog da. da budem iskrena nismo ni mi planirali, i kad sam vidjela + bila sam u soku, a sad... jedva cekam da mi stomo pocne rasti i da osjetim one najljepse pokrete. Uh, odmah se raznjezim... puno pozdrav i zagrljaja podrske, i da znas da ima i manjih razlika, kod moje seke je razlika 14 mj, pa 22 mj, imala je 3 bebe u kuci. user posted image

Nemoj se ljutiti Ali nijedan Doktor ne preporucije da se nastavlja dojiti ako je trudnoca u pitanju,jer Malena mrvica u Tibi Treba te Vitamine Koje ti dajes vec rodjenom djetetu uz dojenje Kojem dojenje vise Nije glavna hrana. Mene PrVO StO je Doktor pitao "dali dojim i ako dojim da prestanem jer to Nije uredu. Mozda bi posumnjala u to Ali vec Sam to cula od par osoba i öd svekra koji je ginokolog.
Kod Nas ce biti 23mj razlika,dali ce biti tesko,neznamuser posted image vidjet cemo. Mnogi kazu oce,drugi sve zavisi. Ja prepustam sve vremenu i Nadam se najboljemuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Teddy Bear)
Neposredna veza do poruke: 2935
2.6.2012 10:10:34   
mamine oci
vezano za dojenje imamo primjer nase Amino koja je dojila svog djecaka uz trudnocu rodila jos jednog divnog djecaka,samo je nastavila tako da je dojila bez prestanka 4 godine i djeca MasAllah zdrava ,prava ,jaka tako da mislim da nije strasno dojiti kad si trudna ,ali opet kazem to je moje misljenje mozda ima neko ko je kompetentan da prica o tome ja samo pricam iz ugla majke :)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2936
2.6.2012 10:14:36   
sara.at

IZVORNA PORUKA: mamine oci

vezano za dojenje imamo primjer nase Amino koja je dojila svog djecaka uz trudnocu rodila jos jednog divnog djecaka,samo je nastavila tako da je dojila bez prestanka 4 godine i djeca MasAllah zdrava ,prava ,jaka tako da mislim da nije strasno dojiti kad si trudna ,ali opet kazem to je moje misljenje mozda ima neko ko je kompetentan da prica o tome ja samo pricam iz ugla majke :)

Ja Sam samo rekla sa medicinske strane a drugo je to kako Majka osjeca i kao joj je tesko prekinuti dojenje. Uostalom svako Po svom,jel tako?? user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 2937
2.6.2012 10:17:15   
mamine oci
tako i nikako drugacijeuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 2938
2.6.2012 13:46:45   
Teddy Bear
Odosmo od teme, al da odgovorim, naravno da ako bi plodu smetalo ili meni da bih prestala sa dojenjem, vidjet cu sta ce mi ginekolog reci na kontroli, sad za sad ne osjecam nista, nikakve simptome, vidjet cemo kako ce biti u buducnosti, nadam se sve u najboljem redu ako Bog da user posted image

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 2939
11.6.2012 10:11:51   
bedelindja
Eh drage moje i ja da se prijavim TRUDNA SAM !!! user posted image
U 14.sam nedjelji bebicu ako Bog da očekujemo u decembru.
Kod nas ce biti razlika 2 godine i 4 mjeseca.

Kad mislite da vam neko jede iz ruke .. prebrojte sve prste

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 2940
   [Obrisana poruka]
11.6.2012 10:17:50   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu bedelindja)
  Neposredna veza do poruke: 2941
11.6.2012 10:46:40   
vila_7
Uh Iman al ti mene uvijek trznes! user posted image

bedelindja cestitam a ti i ja u istoj situaciji i sto se prvog i drugog tice! user posted image ...pridruyi nam se u raygovorima u ocekivanju bebe!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2942
11.6.2012 10:49:34   
bedelindja
Hvala Iman nisam se dugo javljala cini mi se od kad sam rodila user posted image
A ja opet sve mislim niko me se nesjeca sa RR user posted image
Kad gle čuda !!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2943
11.6.2012 10:50:43   
bedelindja
Vila_7 vrlo rado dok nađem tu temu hihihi nisam dugo dugo bila na RR,malo se teze snalazim :)
Hvala na cestitkama

Neposredna veza do poruke: 2944
11.6.2012 11:02:42   
vila_7
evo ti tema - http://www.ringeraja.ba/forum/m_1322240/mpage_29/key_/tm.htm#1329254 user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 2945
12.6.2012 9:10:32   
veda
Pozdrav drage moje, nije me bilo na rr vise od godine dana ali se nadam da me se neke jos uvjek sjecajuuser posted image
Nakon visegodisnje borbe sa neplodnoscu, nakon endometrioze prilikom cega mi je odstranjen lijevi jajnik i jajovod, nakon spontanog pobacaja,bolnog hsg-a kad je receno da mi je jajovod zacepljen i da prirodno necu moci zatrudniti, nakon neuspjelog postupka IVF prije 2 godine i toliko prolivenih suza, vi ste prve sa kojima zelim da podjelim svoju srecu i da kazem da sam ostala trudna prirodnim putem, i to bas kad sam se najmanje nadala.
user posted image je trebala doci 1. 6. ali nije. Pomisljala sam vec sutradan da napravim test ali sam se bojala jos jednog razocarenja,pa sam pricekala.
6.6. user posted image jos nije bilo pa sam ipak napravila test.Nemogu ni opisati svoju srecu kada sam ugledala user posted image ,ali sam za svaki slucaj napravila jos 2 testa. i oni su bili pozitivni.
7.7. sam bila na pregledu kod dr, Sestica,koji nije mogao sa sigurnoscu da potvrdi trudnocu jer se nije dobro vidjelo, pa sam bila narucena jucer ponovo kad je potvrdio trudnocu. Kontrola za 20 dana.
Jako sam sretna i molim dragog Boga da sve bude u redu ovaj put...
Velika pusa za sve vasuser posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2946
12.6.2012 9:12:18   
marinčii
veda čestitam od srca i želim ti urednu trudnoću i živu i zdravu bebicuuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 2947
12.6.2012 9:18:16   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: veda

Pozdrav drage moje, nije me bilo na rr vise od godine dana ali se nadam da me se neke jos uvjek sjecajuuser posted image
Nakon visegodisnje borbe sa neplodnoscu, nakon endometrioze prilikom cega mi je odstranjen lijevi jajnik i jajovod, nakon spontanog pobacaja,bolnog hsg-a kad je receno da mi je jajovod zacepljen i da prirodno necu moci zatrudniti, nakon neuspjelog postupka IVF prije 2 godine i toliko prolivenih suza, vi ste prve sa kojima zelim da podjelim svoju srecu i da kazem da sam ostala trudna prirodnim putem, i to bas kad sam se najmanje nadala.
user posted image je trebala doci 1. 6. ali nije. Pomisljala sam vec sutradan da napravim test ali sam se bojala jos jednog razocarenja,pa sam pricekala.
6.6. user posted image jos nije bilo pa sam ipak napravila test.Nemogu ni opisati svoju srecu kada sam ugledala user posted image ,ali sam za svaki slucaj napravila jos 2 testa. i oni su bili pozitivni.
7.7. sam bila na pregledu kod dr, Sestica,koji nije mogao sa sigurnoscu da potvrdi trudnocu jer se nije dobro vidjelo, pa sam bila narucena jucer ponovo kad je potvrdio trudnocu. Kontrola za 20 dana.
Jako sam sretna i molim dragog Boga da sve bude u redu ovaj put...
Velika pusa za sve vasuser posted image user posted image

cestitam i molim dragog Boga da ti bude uredna i ugodna trudnocauser posted image user posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu veda)
Neposredna veza do poruke: 2948
12.6.2012 9:23:17   
Lulu_08
Cestitam od srca veda!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2949
12.6.2012 9:32:49   
patrizia
draga Veda nemaš pojma koliko sam sretna zbog tebeuser posted image user posted image user posted image .Milon puta sam ugledala tvoj nick i pomislila sta je s tobom.Želim ti svu sreću i da što prije ugledaš maleno srce koje kuca user posted image user posted image user posted image user posted image

7 IUI ,1X beta 50-biokemijska trudnoča ,ostale bete 0

25.04.2012. ICSI
-07.05. beta 177
-09.05. beta 464
STIGAO SAV MOJ SVIJET 31.12.2012.
HVALA TI BOŽE NA USLIŠENIM MOLITVAMA !!!

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  116 117 [118] 119 120   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *