Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mm isto nije neki radiša pa se ja nerviram često, ja sam jako hitra i volim da radim i po kući i oko kuće, a on sve stani malo, ima vremena
ja svog nekad zovem od milja mrtvo puhalo...on sve laganini, a ja sva brza i hitra.. štaš, suprotnosti se privlače...ali mene nekad nervira.. hej danas je tačno 9 godina od kada smo prvi put izasli vani...first date... ali smo se poljubili dva dana kasnije, na petak 13. i od tada pikamo da smo se počeli zabavljati..vise to slavimo nego bračne godisnjice...
< Poruku je uredio pocahontas -- 11.6.2012 10:42:06 >
inače da, suprotnosti se privlače, nevjerovatno, kad se naljutim na njega rekoh da sad odlučujem nikada se za tebe udala ne bi a volim ga do ludila, samu sebe iznenadim, moram kod hodže ići
a ne pokazujem to kao druge žene, suzdržanija sam, pravim se neuhvatljivom u obruču emocija
< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.6.2012 10:45:32 >
inače da, suprotnosti se privlače, nevjerovatno, kad se naljutim na njega rekoh da sad odlučujem nikada se za tebe udala ne bi a volim ga do ludila, samu sebe iznenadim, moram kod hodže ići
sto se radi tice tm bi bio extra za mene mi bi sve laganini.....kod mm je sve odmah, on se vodi onim sve sto mozes danas uraditi ne ostavljaj za sutra
< Poruku je uredio bananica -- 11.6.2012 10:46:05 >
Cestitam 9. godisnjicu, Pocy. A i mi "slavimo" godisnjice veze. Uvijek mi je to nekako poseban datum. Cak vise nego godisnjica braka. Pa kako i nece, kada smo u "vezi" 13 godina, a u braku 4.
Cestitam 9. godisnjicu, Pocy. A i mi "slavimo" godisnjice veze. Uvijek mi je to nekako poseban datum. Cak vise nego godisnjica braka. Pa kako i nece, kada smo u "vezi" 13 godina, a u braku 4.
pa i kod nas je godisnjica veze, ne braka i mi to slavimo, brak i ne bas...
inače da, suprotnosti se privlače, nevjerovatno, kad se naljutim na njega rekoh da sad odlučujem nikada se za tebe udala ne bi
O da, toliko sam puta to ovih dana pomislila! Fakat mi se perspektiva promijenila zestoko kroz ove godine i godine zajednickog zivota, bez djece/ sa djecom...
Da mi da barem malo materijala da se utjesim i spustim loptu, nego sam trenutno sva u filmu "a koga ja na grbaci svojoj vucem mati mila"
meni je godišnjica veze ujedno i godišnjica braka počeli se zabavljati 11.11 i vjenčali se 11.11 ah ta romantika, za ovaj datum vjenčanja istovario mm 400 KM
meni je godišnjica veze ujedno i godišnjica braka počeli se zabavljati 11.11 i vjenčali se 11.11 ah ta romantika, za ovaj datum vjenčanja istovario mm 400 KM
vidiš da je hitar i romantičan
mi nismo pazili na to..a trebali smo fkt.. a da ponovimo vjenačanje
Da mi da barem malo materijala da se utjesim i spustim loptu, nego sam trenutno sva u filmu "a koga ja na grbaci svojoj vucem mati mila"
ja kad mami se "žalim" kako je mm lijen ona meni kaže, ćuti voliš ga zamisli da nije pored tebe, pa nema onog njegovog nereda i ja se odmah rastužim i sve mu halalim
ja kad mami se "žalim" kako je mm lijen ona meni kaže, ćuti voliš ga zamisli da nije pored tebe, pa nema onog njegovog nereda i ja se odmah rastužim i sve mu halalim
Ma ne mogu na to sve bas da popustam, tako me uhvati crnjak i kad djecu nesto zaruzim ... gluho i daleko bilo. Pa ne mogu bas na sve da gledam kroz prste. A inace kad se naljutim bas me drzi, stalno motam film iznova i iznova i sve se vise punim i punim i sve preko cega sam olako presla mi se nakupi u jednom momentu popucam po savovima, bolje mu je na oci tad da mi ne izlazi
Ma ne mogu na to sve bas da popustam, tako me uhvati crnjak i kad djecu nesto zaruzim ... gluho i daleko bilo. Pa ne mogu bas na sve da gledam kroz prste. A inace kad se naljutim bas me drzi, stalno motam film iznova i iznova i sve se vise punim i punim i sve preko cega sam olako presla mi se nakupi u jednom momentu popucam po savovima, bolje mu je na oci tad da mi ne izlazi
imam i ja ovakvih momenata..... ljuti me strašno s vremena na vrijeme ta njegova indolentnost, al ja sam poodavno odlučila poravniti, sve što mogu uradim, ono što je bitno i hitno, što ne mogu čekam smireno na mm
dok god zaljevaš cvijeće i dok su ti koljena modra, ne brini-nećeš! user posted image
pa i ja to mislim al hajd znaj život je nepredvidljiv
sta bude, bit ce, ne treba se brinuti ni o tome razmisljati
mislim da o tome treba razmišljati, volim da znam da za ne daj Bože u svakom momentu mogu započeti život bez mm.... svakoj bi ženi to preporučila, da poreda stvari za ne daj Bože a bude li trajalo odlično, hB
< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.6.2012 11:08:03 >
dok god zaljevaš cvijeće i dok su ti koljena modra, ne brini-nećeš! user posted image
mislim da o tome treba razmišljati, volim da znam da za ne daj Bože u svakom momentu mogu započeti život bez mm.... svakoj bi ženi to preporučila, da poreda stvari za ne daj Bože a bude li trajalo odlično, hB
cak i da se iznenada desi, ja vjerujem da bi se svak vrlo brzo snasao, a da se obezbijediti treba i misliti na sebe, to svakako
ti Boga mi kao da ćeš u rat.. mada, ova ti svakako stoji...uzdaj se u se i u svoje kljuse...u svako doba i u svemu, ne samo u braku..ja moram znati isto da sve mogu sama..ako ne mogu sama, onda bar da imam/ili da znam zaraditi lovu da nekome platim da mi to nesto obavi sto ja ne mogu sama...