Selma Kikoebu
|
jednom mi je samo navece bila zelena stolica, nisam jela nista sto inace ne jedem, al moglo bi biti ovo sto raja_ringe kaze, jer je bila to popodne dosta nervozna, jela svakij 20 min, i to sve pomalo, pa kontam da je uzimala samo ovo prvo mlijeko. A sto se tice toga dojenja navece, moja tad bas najbolje jede, i po danu ako nije jela puno, ja se tjesim, jer znam da ce navece. Ona zaspe oko 11, i spava uvijek negdje do 3, moje dojke budu bas pune, da ne kazem prepunjene, i ona onda bas puno jede, jednu isprazni, ja presvucem pelenu, onda jede drugu, i zaspi tako. Sljedeci put kad se probudi, zamijenim redosljed i opet ok. al evo unazad 2 noci, kad se probudi, isprazni jednu bas dobro, ispusti iz usta i zaspe. Ja ponudim drugu, nece. Vjerovatno joj bude dosta. Ja sljedecim put drugu dam, isto tako isprazni i zaspe. A po danu uglavnom jede obadvije, jer jede cesce, pa kontam jedna joj nije dovoljno, nije toliko napunjena. Moja se nikad nije zagrcnula otkako dojim, ali ono na pocetku, cim smo dosli iz bolnice, pa sam par dana davala i flasicu, obavezno se zagrcne svaki put...ja pretrnem sva. To je bio jedan od razloga sto sam ostavila flasicu