|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
22.5.2012 11:41:09   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

evo i mene drage moje,pisite mi -1.200user posted image

user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2051
22.5.2012 14:14:34   
azra I ADI
user posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2052
22.5.2012 15:28:24   
reallove

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Jos 2 kg i stigla sam do ciljauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 2053
22.5.2012 16:54:51   
azra I ADI
Super, meni još 2,5...Ali sam nešto izgubila volju, nije kao na početku!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2054
22.5.2012 17:01:52   
nanika

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Jos 2 kg i stigla sam do ciljauser posted image

Bravo, svaka castuser posted image . Ja sam jos na 65, samo da ne ide goreuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2055
23.5.2012 9:07:38   
mojbebac
sta ste se ucutale, nigdje nikoga .... ja pijem jutarnji caj, grickam bananu ( nemojte me kritikovati ) to mi je do rucka ..... ne vagam se do daljnjeg.....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2056
23.5.2012 13:36:17   
canim
Ja nesto sve u frci, ne stignem nista napisati iako gledam brzinski da preletim sta piset__e

Ja od jutros
D: Palenta s jogurtom
U: Kafa s kolacem od jabuka user posted image
R: kod mame, ne znam sta
V: ne znam, mozda uzmem samo voca danas, jer mi je ipak bio slatki dan user posted image

i da kazem da me je vaga jutros obradovala 62,5 kg dakle -300 od pon. nije nesto ako uporedis sa reallove ali s obzirom na moj jelovnik juce i prekjuce to je super user posted image user posted image

< Poruku je uredio canim -- 23.5.2012 13:41:14 >

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 2057
23.5.2012 14:06:26   
Lejla Ka
Reallove nas ubi viže vježbanjem nego siromašnim jelovnikom user posted image

Ja sam u takvoj nekoj frci sa vremenom, a sve poso za kompjuterom. Jedva čekam da se opet nakačim na Zumbu.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2058
23.5.2012 14:15:21   
canim

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Reallove nas ubi viže vježbanjem nego siromašnim jelovnikom user posted image

Ja sam u takvoj nekoj frci sa vremenom, a sve poso za kompjuterom. Jedva čekam da se opet nakačim na Zumbu.

Ona jede ko pticica user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2059
23.5.2012 14:19:25   
hanabanana
Možda ja gledam pogrešno, ali meni su bitniji centimetri od kilograma.
Evo ja sam u zadnjih mjesec dana, uz redovan pilates, normalnu ishranu iz koje sam ukinula naviku da jedem kad nisam gladna, ušla opet u svoj konfekcijski broj 40. ( a došla sam dotle da mi je i 42 bio knap )
Vaga me ne zanima toliko.
Kao bivši sportaš znam da su mišići teži od sala.
Juče sam se ipak i izvagala, vaga pokazuje samo 3,5 kg manje, ali jedan i pol konfekcijski broj manje.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2060
23.5.2012 14:58:35   
Lejla Ka
I meni su bitniji centimetri i činjenica da mi sad za sve hlače treba pojas da ne bi spadale :D

Evo me u onoj suknji za kojom sam kukala neki dan. Fino se još drži na kukovima, neće spasti user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 2061
23.5.2012 16:07:46   
canim
Ma meni je bitno sve I kg I cm samo sto ja hocu da oblikujem tijelo na 58kg a ne na 83 kg pa iz tog razloga tezim da smrsam a onda cu ici na to da se utegnem I oblikujem user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 2062
23.5.2012 16:10:12   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: canim

Ma meni je bitno sve I kg I cm samo sto ja hocu da oblikujem tijelo na 58kg a ne na 83 kg pa iz tog razloga tezim da smrsam a onda cu ici na to da se utegnem I oblikujem user posted image

Naravno da na 83 nećem ići na kargo vježbe, ali brzo hodanje, istezanje, lagani pilates....to je poželjno i sa 83.
Jer ako sletiš sa 83 na 58, bez vježbanja, neće biti dobro. user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2063
23.5.2012 16:16:00   
canim

IZVORNA PORUKA: hanabanana

IZVORNA PORUKA: canim

Naravno da na 83 nećem ići na kargo vježbe, ali brzo hodanje, istezanje, lagani pilates....to je poželjno i sa 83.
Jer ako sletiš sa 83 na 58, bez vježbanja, neće biti dobro. user posted image

Ja vec sletila sa 83 na 62.5 bez ikakve fizicke aktivnosti osim normalnih dnevnih aktivnosti I poneka setnja, dakle samo korigovanom ishranom a sad planiram polako uvoditi I fizicku aktivnost user posted image

Neposredna veza do poruke: 2064
23.5.2012 16:22:05   
hanabanana
Ja nisam rekla da se ne može sa 83 sletiti na 58 i bez fizičke aktivnosti.
Naravno da može. ALi je fizička aktivnost bitna i da se mišići formiraju i sa 85 i sa 58 kg. user posted image
I da se sa 58 ne vratimo vrlo brzo na 85.
Fizička aktivnost je bitna za zdravlje, za srce, pluća, hormone.
Tjelesna aktivnost potiče lučenje "hormona sreće".

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2065
23.5.2012 17:22:09   
SdZ
Ja prijavljujem -200gr od ponedjeljka. user posted image user posted image user posted image

I jos sad s povrijedjenom nogom skakucem po kuci, mozda i tako izgubim koji gram.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2066
23.5.2012 21:30:33   
reallove
Ja cu vam se samo pohvaliti da sam usla u hlace od mladje sestre,svu njenu odjecu bez problema obucem,bas sam happy jer prije sam mogla samo sanjati da obucem njeno nestouser posted image I kako sam dosla u Bosnu,svi su mi rekli da mi je dosta mrsanja..Tako da ni mene vise vaga ne brineuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 2067
23.5.2012 21:35:12   
Lady26
Bravo Reallove user posted image
Nego.....mene bi bas u Bosni zanimala vaga user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2068
23.5.2012 21:38:17   
nanika

Ja cu vam se samo pohvaliti da sam usla u hlace od mladje sestre,svu njenu odjecu bez problema obucem,bas sam happy jer prije sam mogla samo sanjati da obucem njeno nestouser posted image I kako sam dosla u Bosnu,svi su mi rekli da mi je dosta mrsanja..Tako da ni mene vise vaga ne brineuser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 2069
23.5.2012 22:23:47   
mojbebac
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za sve! vidim ima dosta uspjeha....ja kako u startu izubih dvije kile....od tad vise ni grama....a bas sam redukovala ishranu, treniram svaki dan, ne znam sta je sa mnom....ali valjda ce i mene taj - obradovati .....SAMO NAPRIJED

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2070
23.5.2012 22:32:11   
Ilhana RR

Naravno da može. ALi je fizička aktivnost bitna i da se mišići formiraju i sa 85 i sa 58 kg. user posted image

Slazem se u potpunosti, takodjer i zdrava ishrana pomaze umjesto dijete.

Posto sam se posavijetovala sa doktoricom rijesila sam da je poslusam i da pratim ishranu i da treniram redovno za 10 mjeseci sam smrsala 20 kg, mozda nije puno ali za dva (jos malo 3) broja u pantalonama sam smrsala tako da sam ja licno prezadovoljna. A znam da ce ovo biti dugotrajno i da se nece vratiti (bar se nadam).

Kao sto hanabanana rece, misici su tezi od sala.

Kada pocnes da treniras intenzivno, dok se misici ne izgrade kako treba mozes cak i dobiti na kilazi pa tek posle toga pocnes da mrsas. Meni je vaga stajala 5 sedmica i onda je pocelo kilica po kilica ;)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

Neposredna veza do poruke: 2071
24.5.2012 11:06:54   
reallove
Dobro jutro zenice,kako ste mi danas..Ja doruckovala 2 snite integralnog hljeba sa sirnim namazom,popila ness..Trazim da idem na fitness,ne znam gdje cuuser posted image ..Nasla na fb.ima u gradskoj areni,sada trazim info,pa cu vidjeti..Ima li zenicanki na ovoj temi da mi pomognuuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 2072
24.5.2012 11:21:59   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Slazem se u potpunosti, takodjer i zdrava ishrana pomaze umjesto dijete.

Posto sam se posavijetovala sa doktoricom rijesila sam da je poslusam i da pratim ishranu i da treniram redovno za 10 mjeseci sam smrsala 20 kg, mozda nije puno ali za dva (jos malo 3) broja u pantalonama sam smrsala tako da sam ja licno prezadovoljna. A znam da ce ovo biti dugotrajno i da se nece vratiti (bar se nadam).

Kao sto hanabanana rece, misici su tezi od sala.

Kada pocnes da treniras intenzivno, dok se misici ne izgrade kako treba mozes cak i dobiti na kilazi pa tek posle toga pocnes da mrsas. Meni je vaga stajala 5 sedmica i onda je pocelo kilica po kilica ;)

Ilhana pa to je super. Ti zdravo mršaviš. Ne bi valjalo da si 20 kg sletila za 3 mjeseca.
Ovo je super. Samo naprijed.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 2073
24.5.2012 11:22:14   
canim

Ako su obroci redovni u umjerenim kolicinama onda nas organizam nema potrebe da stvara zalihe I samim Tim kilice nema sansi da se vrate.

Ja se slazem s tobom da je fizicka aktivnost prednost I da moze samo doprinijeti poboljsavanju ne samo izgleda vec I opsteg zdravlja Ali za mrsanje I debljenje puno vise je zasluznija ishrana od fizicke aktivnosti/neaktivnosti iako je najbolje to dvoje znati uskladiti user posted image

Neposredna veza do poruke: 2074
24.5.2012 11:36:10   
hanabanana
Canim, moja sestra unese barem 2500 do 3000 kalorija u toku dana.
Ja unesem 1700 - 2000 kalorija.
Ja sam deblja od nje barem 10 kg. user posted image

Poenta je da moja sestra ima takav ritam života da potroši kalorije koje unese, ja svoje nisam trošila.

Zato se ne slažem kad kažeš da nije bitno biti fizički aktivan, jasno je da treba uravnoteženo jesti, ali bitno je i kako trošimo to što smo uravnoteženo unjeli.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *