Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Imas li fotku? cijena..i kako nalijezu u gepek...i naravno koliko ti treba ruku , da ih rastavis...tj..jel se rastavljaju jednom rukom na "trehu"....to mi je pravo bitno.
treba jedna ruka za sklapanje i nosenje imaju neki kajs nazad i stavis ih na rame kao postarsku torbu.. kostala su 129km, odlicna su, visoke rucke, ne saginje se ni mm kad ih vozi, lagana, okrenuti ih u mjestu,cas posla...ja zadovoljna...eto ti slika iznad
Vidjela..super..odoh ove sedmice da ih pogledam...ma i meni trebaju vise rucke..to me je posebno obradovalo.... ..a i to da zadovoljavaju princip "trehe"..
hahah trehnu se fino, samo priznajem ona teta na otoci nema pohma i nije ih znala otklopiti dok nisam uzela stvar u svoje ruke jedina zamjerka, a mozda i popusti dok se malo budu koristila, kocnica za tockove je pojaka, ja bas lupim nogom da je zakocim
joj,ne znam koja su dobra, ali znam da sam danas vidjela kišobran kolica u Hiper marketu Mojmilo, hello kitty, oko 250 KM čini mi se, znam samo da sam se na peti okrenula lagano,
Meni je bitno da se moze sjedalica pricvrstiti na kolica i da je treci dio koji se koristi kad je djete starije dovoljno velik,i da ima tri tocka :) hormoni To je u djecijoj radnji na spratu ?Moram pogledati
< Poruku je uredio Arijana2 -- 7.5.2012 11:33:36 >
Vidjela..super..odoh ove sedmice da ih pogledam...ma i meni trebaju vise rucke..to me je posebno obradovalo.... ..a i to da zadovoljavaju princip "trehe"..
hej kupi li i ti ova kolica? jel mogu u lezeci polozaj? da i ja kumu posaljem d ami kupi ako su bas dobra
ako neko zeli da kupi kolica PegPerego GT3 (3 tocka) sa komplet opremom za zimu, kisu i ljeto, neka mi javi porukom. ja nasa prodajem, a jedini razlog je sto nosim blizance :) sada moraju nova da se kupe....
dala bi ih povoljno....
uz njih imam i autosjedalicu Primo Viaggio sa postoljem....
zanima me ima li neko graco kolica sa (jajetom ) i kada je dijete prvi put stavio u jaje ? ja sam ta kolica kupila svi su ih hvalili i svidjela su mi se, medjutim sada kada je beba dosla i spremila se u prvu setnju MENE STRAH STAVITI U JAJE imam osjecaj da mu se krive leđa i kičma ( kazu da je to polozaj iz majčinog trbuha ) ali meni se to nimalo ne sviđa . Ima li neko sliku djeteta u jajetu da vidim kako to izgleda u prodavnici gdje sam kupula savjetuju da stavim ispod dekica peškira da mu napravim ravni polozaj ali to tek sada savjetuju kada sam kupila i kada nemam pravo zamjene a te iste mi prije kupovine nisu rekle da cu morati to sve raditi da bi djete mogla voziti u jajetu . to više nisu ista kolica ako to sve stavim bebi pod guzu i plus ne mogu je zavetai razočarala sam se totalno
Ja sam stavljala peškirić ispod guze i tim smanjivala ugao pod kojim leži.A kaišiće za vezanje podigla na 3.nivo a donji dio gdje je kopča povlačila naprijed i s tim dobivala dovoljno prostora za normalo ležanje. Pokušaj tako.
Mostarka slobodno bebicu stavi u AS jaje, one su napravljene po standardima i nikako ne skode bebinoj kicmi (jedino ako je cijeli dan u istoj, a da je uopste ne vadis). Imas onaj jastucic koji dodje uz AS i njega koristi kad stavljas bebicu do neka 3mj, kasnije ga mozes izvaditi jer vise nije potreban. Ja ako nadjem jednu sliku u nasoj AS postavit cu ti.
mi smo bebu u AS jaje stavili cim smo posli kuci iz porodilista...ne skodi polozaj, samo nakon 2 sata voznje treba napraviti pauzu pa izvaditi bebu,ali AS se koristi u autu , ne na kolicima, iako tako reklamiraju...ipak je autosjedalica...
I mene sad malo zbunjuje sto zene po cijeli dan vozaju dijete u toj AS sjedalici. Meni isto djeluje kao opterecenje ze kukove djeteta, kao da dijete pomalo klizi i da ga ta sjedalica tjera "na sjedenje". Naravno, ne bukvalno, ali cini mi se da cini pritisak na karlicu. E sad, koliko sam nasla preporuke proizvodaca po netu, savjetuju je max.2.sata, al kod nas zene vozaju u tome djecu u autu, pa iz auta u tom ostave u kolicima.... Ja svoje prvo dijete sam vozala u Gracco varijanti jeftinijih kolica, vec od uzrasta od 15 dana. Jednostavno ih skroz polegla (koristila ih do 2,5,god., kad je porasla samo dizala sjedalicu po potrebi - kad zaspi spustim dole), stavila udobnu dekicu i smatram da joj je bilo udobno i ergonomski prihvatljivo bez velikih ulaganja! Sad se nesto sve izmislja, milion nekih dodataka, a od svih, ja priznajem samo onu varijantu gdje mozes okrenuti rucke kolica da gledas u dijete ili da ono gleda naprijed, kao nesto jako prakticno. I praktican jos dodatak: mreza protiv komaraca - odlicna na moru! A najlonska kabanica protiv kise mi se ne svida, imam osjecaj da se dijete ispod potpari kao u stakleniku!
ja razmišljam o URBO SANDCASTLE kolicima da li je neko imao iskustva sa njima? , nosiljka , maxicozzi se kupuju odvojeno tako da dođe sve oko 1300 KM , nalaze se na stranici bimaco,ba kolica nosiljku sam kupila jer se ,može fiksirati u autu , mnogo bolje je da beba lezi , jer mislimo na more akoBogda kad bebi bude 40 dana .