Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gdje mogu kupiti male ruksake za malene dječake,a da je cijena povoljna?
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
Hmhmhm..."prosvijetli" me gdje ta radnja? :) Poznato mi,al' ne dolazi do mozga :) I koliko nofčeka da izdvojim za to malo zadovoljstvo? :)
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
Mi imamo Peg Perego i prezadovoljni smo. Ima vise polozaja, moze se podesavati visina, jako je stabilna, lako se cisti. Ma super. Kupili smo je u Malisi u TC Merkur na Otoci.
Ja sam kupila u "Djecijem Svijetu" hranilicu i prezadovoljna sam, izuzetno je stabilna, ne sklapa se ali ako imas trpezarijski stol regularno je stavis sa ostalim stolicama. Meni je isto uslov bio da osim sto niposto nisam htjela plasticnu, mi ne zauzima pola sobe, jer se ni ja bas ne mogu pohvaliti prostorom.
u Robotu na Soc.,na ulazu,ona radnja sa satovima,ima kupiti lijepih djecijih ruksaka Hello Kitty,ljubicasti i dvije nijanse rozih,za vrtic i sl:) 10km u Planet obuci ima lijepih onih kao platnenih cipelica na cicak(15km pa dalje)
u Mercatoru,raznih sesirica za djevojcice od 2-.....god, 6-10km
ona nova radnja za klince na Socijalnom,mislim Wenice da se zove,predivnih sesirica,meni se bas svidio Hello kitty bijeli,mislim oko 10-15km
Ako je to inaj dio što se stavi na biciklo koje vozi odrasla osoba imaš u Ciklo centru i u ooj prodavnici sto prodaju bicikla, čini mi se da je to Čengić vila, vidi se s glavne, čini mi se bike planet ii nešto tako.