Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
djoisa hvala ti. Ova je lijepa, gledala sam u katalogu jednom, ali nesto ne volim ovako kupovati dok ja to ne vidim kako izgleda, a i nemam nikoga ko radi s Oriflame da mogu naruciti
< Poruku je uredio maja78 RR -- 24.5.2012 13:47:16 >
Treba mi neka mala tasnica za curicu, moze sa nekim likovima iz crtanih a i nemora treba samo da je minijaturna i da moze u njih stati par stvarcica tipa maskara i slicno gdje to kupiti
Neko je ranije pitao za sjedalicu za biciklo, ja sam nedavno vidjela u baby centru u BBI a cini mi se da sam nekad davno gledala i u intersportu u Merkatoru
Treba mi neka mala tasnica za curicu, moze sa nekim likovima iz crtanih a i nemora treba samo da je minijaturna i da moze u njih stati par stvarcica tipa maskara i slicno gdje to kupiti
Mozda u Izbor Trgovine...
Ona plastika za kupanje, sto se na glavu stavi beba da joj voda i sampon ne idu u oci
Hitno mi je jer imamo ozbiljan problem s tim kupanjem sada
hej ovo je bila šala kada je mog malca nana kupala, tako on skakao kaže nemoj me po očima, i dajđa uletio da pomogne nani, tek govori meni kupit ću mu ja onu masku za ronjenje pa ako ne nađeš eto ti dobre ideje, sada svakako ima onih malih čala za ronjenje pa nek roni hehe ja nisam isprobala ovaj se sada folira kada se kupa, njemu super..
Ona plastika za kupanje, sto se na glavu stavi beba da joj voda i sampon ne idu u oci
Hitno mi je jer imamo ozbiljan problem s tim kupanjem sada
hej ovo je bila šala kada je mog malca nana kupala, tako on skakao kaže nemoj me po očima, i dajđa uletio da pomogne nani, tek govori meni kupit ću mu ja onu masku za ronjenje pa ako ne nađeš eto ti dobre ideje, sada svakako ima onih malih čala za ronjenje pa nek roni hehe ja nisam isprobala ovaj se sada folira kada se kupa, njemu super..
Znate li gdje se ima povoljno kupiti kaciga za djecaka starog 4 god i stitnici za koljena i laktove?
u robotu...ali ne znam koliko ti je to sigurno imas recimo kacigu dobru za djecu oko 50KM..je li ti to puno ili? u robotu su puno jeftinije...i u tako tim tržnim centrima
pošto smo u stalnoj potrazi za šeširićima, evo da javimo da smo našli slatke šešire u DM-u, marka Nird, kao one igračke, košta smao 6,50 KM, imaju i od 12, ali to su ini sa Bratz i drugim likovima, imaju svijetloplavi, i kombinacija bijelo, crveno, mi uzelči ovaj drugi