Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Zna li iko gdje je lejla80? I taurus je utanjila sa javljanjima...
Draga ..virnem ponekad al ne stignem upratiti novu temu pa sam odustala od nje...puno poljubaca tebi i tvom ljepotanu..nadam se da ste oboje dobro i zdravo
E nek si se barem ovdje javila :) Vala fali ona mala tema, a i onaj period kad smo imale bebe, a ne djecu Ljubni i ti velikog momka!
ah grohotom se nasmija...HAHAHAHAHA pozdrav svima
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
majke mi te baš nema, bezveze mi više da ti šaram po zidu fb-a a i ta kafica Ilidžanska nikad da se dogovori ljubim ja tebe
Bas smo neorganizovane.Kod mene sve problemi iza problema tamam se smirila malo nakon malog a onda ovaj stariji slomi nogu..a kako sam ja poljoprivrednica moje jagodice vec traze njegu tako da i oko njih sam se zadeverala..Uglavnom ne znam kud gonim na vece uletim citam sta pisete ali mi se ne da tipkati. Ljubim ja vas dvije
Gledaj, ko da sam imala išaret zadeverala se oko torti, svake sedmice pravim najmanje jednu, eno i sad se puding hladi djeca malo bila bolesna, u školi frka i tako...al' nek si se mene ti sjetila .