Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
dobro je Henči..mašala..da samo ostane zdrava..malo je ojačala od prepeličijih jaja..i multi bombe od cvekle..slomi me ženo..trenira ples..pa ponedjeljkom, srijedom i petkom je vodim..a sve nogatransom... a ja...ove već 2 mjeseca čekam za magnetne..moram 2 da radim i tek me naručili 16,05..a šta bi nisam goran bregović..inače sam ok..udebljala se ...nekad dobro neka na infuzijama..uglavnom..ne odustajem..
šta ima kod tebe...kako su tvoji... sa kokom sam se čula..nema interneta..isključila
evo i ja radim, kuca, poso, poso kuca.. moji su hB dobro, mali je sad malo jaci, davala mu imunoglukan nakon bolescuga, pa je sad kuc kuc dobro. i moj otac se treba narucit na magnetnu pa nikad docekat, al to je nase zdravstvo.
Zna li iko gdje je lejla80? I taurus je utanjila sa javljanjima...
Draga ..virnem ponekad al ne stignem upratiti novu temu pa sam odustala od nje...puno poljubaca tebi i tvom ljepotanu..nadam se da ste oboje dobro i zdravo