|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
14.5.2012 13:07:05   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nije zasluzila al covjek je to u afetu rekao, ja lani kad se naljutim i iznervira me nekad opsujem majku-i ja mahnita samu sebe psujem djetetu (a znam da to ne valjauser posted image ).razliciti temperamenti su kod ljudi, nekom treba malo da plane a nekom mozes hodati po glavi i nista...

slažem se i sa ovim, i sama znam opsovati, al ja sam takva 100 godina a on da mi se sad mijenja user posted image user posted image user posted image e ne može user posted image user posted image user posted image uh suze me obliše, malo da se nasmijem

sto je najgore, lana pocela govorit :"ebem ti mate". pita mm od koga je ovo cula i ljut, ruzi je kako to ne valja a ja user posted image

ona kad opsuje ti reci...'' jao gdje si to čula'' al sve namiguj da te ne ofirauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1976
14.5.2012 13:09:20   
veeseelaa

mene moj kad vrijedja ne psuje vec me naziva zivotinjama, npr, kad sam mu pojela nutelu nazvao me krmacomuser posted image

mm mene ne vrijedja, samo mi kontrira a ja ludim!
iako znam da tako ne misli već namjerno to radi hoće mi nešto bit user posted image
ja mu tada kažem da ću naći boljeg frajera sa većom k....
e on tad poludi
e baš sam blesava hahahahahhah

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1977
14.5.2012 13:13:13   
Visnja RR

mene moj kad vrijedja ne psuje vec me naziva zivotinjama, npr, kad sam mu pojela nutelu nazvao me krmacomuser posted image

iako znam da tako ne misli već namjerno to radi hoće mi nešto bit user posted image
e on tad poludi

oplakah ...mislis s vecom kreditnom karticom user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1978
14.5.2012 13:13:59   
veeseelaa
ne mislim user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1979
14.5.2012 13:14:02   
virgulina
kako god zlostavljanje u braku je jako veliki problem
ja sam mozda previse liberalna ali ne treba ga zanemarivati
jer zlostavljanje je zlostavljanje , psihicko , fizicko ,
zene su rodjene da zive a ne da ih neke budale vrijedjaju i tuku user posted image
mene svaka ovakva ispovijest potrese i tuzna sam i sigurna da niko ne zasluzuje strah od partnera pa sta god rekao i uradio

Neposredna veza do poruke: 1980
14.5.2012 13:14:49   
teacher75
evo jedan status sa fb:
Ne pricajte ljudima o svojim problemima: 80% ljudi nije briga, a ostalih 20% je drago sto ih imate.

< Poruku je uredio teacher75 -- 14.5.2012 13:15:11 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu virgulina)
Neposredna veza do poruke: 1981
14.5.2012 13:14:52   
Hanady RR

e on tad poludi

joj ja ti njemu ne mogu reći...takav ne postoji i on je svjestan togauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

al ja kažem...da ću naći frajera sa kosom da konačno imama i ja koga da za kose vučem u ekstaziuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1982
14.5.2012 13:15:22   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: virgulina

kako god zlostavljanje u braku je jako veliki problem
ja sam mozda previse liberalna ali ne treba ga zanemarivati
jer zlostavljanje je zlostavljanje , psihicko , fizicko ,
zene su rodjene da zive a ne da ih neke budale vrijedjaju i tuku user posted image
mene svaka ovakva ispovijest potrese i tuzna sam i sigurna da niko ne zasluzuje strah od partnera pa sta god rekao i uradio

I mene rastuži.....a dokrajči me što u svemu tome žena uvijek pokušava naći grešku u sebi. user posted image

(odgovor članu virgulina)
Neposredna veza do poruke: 1983
14.5.2012 13:15:30   
Anoniman
Ja nemam srca opsovati njemu majku jer je zena rahmetli i zato sto sam tu zenu iskreno voljela i to bi bilo moje nepostivanje prema njoj. Al nisam ni ja nevinasce da mu nikako ne uzvratim, znam ja njemu sito svasta reci i sto mislim i ne mislim kad sam isprovocirana , Oboje smo mi temperamentni, to stoji . Ne mogu ja njega za sve kriviti i reci da je najgori na svijetu, a ja najbolja, nije istina, samo sto ja mozda imam granicu.
On kaze da me nikada ne bi udario, i on zna da bi to bio def kraj, i zna da sam ja spremna i na razvod, jer ja nisam tip plasljive zene koja ne moze sama. Ja se ne zelim tako olako odreci svog braka, drago mi je da imam izbor, koliko je samo zena diljem svijeta prisiljeno trpiti torture a ne mogu se nikada razvesti. Hvala Bogu, na tom izboru, samo ne zelim tako lako odustati , barem ne u ovoj fazi. Poslusacu vas savjet i jos se smiriti pa tek onda razgovarati

Neposredna veza do poruke: 1984
14.5.2012 13:15:27   
D_K

znam da nije smjesna situacija ali bukvalno su me suze zalile.. cuj zeni reci krmaco jer ti je pojela nutelu.. vas dvoje ko da ste prvi osnovne.. joj placem od smjeha.. popravila si mi dan..

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 1985
14.5.2012 13:18:14   
D_K

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

e on tad poludi

joj ja ti njemu ne mogu reći...takav ne postoji i on je svjestan togauser posted image user posted image

al ja kažem...da ću naći frajera sa kosom da konačno imama i ja koga da za kose vučem u ekstaziuser posted image user posted image

opa bato.. user posted image user posted image .. no koment ti srecnice jedna user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 1986
14.5.2012 13:18:28   
veeseelaa

samo ti njemu reci pa ćeš vidjeti reakcije user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1987
14.5.2012 13:19:38   
teacher75

IZVORNA PORUKA: D_K

znam da nije smjesna situacija ali bukvalno su me suze zalile.. cuj zeni reci krmaco jer ti je pojela nutelu.. vas dvoje ko da ste prvi osnovne.. joj placem od smjeha.. popravila si mi dan..

nisi citala na razgovorima kad sam se zalila? krenuo covjek da vecera i da zasladi nutelom, a ja mu kasikom pojela skoro citavu teglu, ostavila mu malo da namze. pa me napao da niko normalan ne jede nutelu kasikom vec namaze 2-3 kriske i bude mu tegla 7 dana a da sam ko krmacauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1988
14.5.2012 13:19:44   
Mirkica
hanabanana BOgami nisam te prozivala , nego ovo je reakcija na milionnnnnn do sada slicnih tema i savjeta.

Ja samo tvrdim ako je je u afektu gurnuo ili opsovao da ne mora znaciti da ce to opet uraditi , hoce ako dozvoli ali neka to odradi na pametan nacin , a ne hajmo razvod.
I da ako je iko poceo ovu zenu da savjetuje da razgovara s muzem to sam ja , tako da se vidi da i kod mene je razgovor lijek :))). A sta bih ja trpila ili ne to je druga prica samo mogu reci da nema ni psovki ni tuce (tako sto nek mi niko ne prikacuje ) nema nista loseg u nasem braku , ja sam sretna zena toliko . I da i te kako smatram da treba da se cijeni zena , a isto tako smatram da treba da se cijeni i otac/muz/ sin itd. Ne znam ja sam odogojena da nema razlike , jendo je bice kako i drugo .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1989
14.5.2012 13:19:44   
virgulina

evo jedan status sa fb:
Ne pricajte ljudima o svojim problemima: 80% ljudi nije briga, a ostalih 20% je drago sto ih imate.

pa ako je bas tako to je tuga prevelika user posted image
dzaba mi godine kad sam naivna i empaticna user posted image

Neposredna veza do poruke: 1990
14.5.2012 13:20:07   
felix

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1991
14.5.2012 13:20:27   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja se ne zelim tako olako odreci svog braka, drago mi je da imam izbor, koliko je samo zena diljem svijeta prisiljeno trpiti torture a ne mogu se nikada razvesti. Hvala Bogu, na tom izboru, samo ne zelim tako lako odustati , barem ne u ovoj fazi. Poslusacu vas savjet i jos se smiriti pa tek onda razgovarati

Naravno da se nećeš odreći. Ali morate razgovarati. I on mora naučiti da i u svadji ima granica.
I da se ta granica ne smije preći.
Sretno!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1992
14.5.2012 13:22:05   
Hanady RR

samo ti njemu reci pa ćeš vidjeti reakcije user posted image user posted image user posted image

ma ja se svađam argumentovano vesela...
i uvijek iznosim tačne oapsek...
neću da kavrim imidž svoj...da mi se smije...user posted image

kosa je činjenično stanje vrijedno pomena vjeruj miuser posted image user posted image
inače...najčešće kažem...kad vidim dobrog dječka...jao vidi mu ljubice crne kose mašallahuser posted image

pa kad se svađamo kažem ovo unaprijed...
duplu kafu pristavljauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 1993
14.5.2012 13:22:54   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Mirkica

hanabanana BOgami nisam te prozivala , nego ovo je reakcija na milionnnnnn do sada slicnih tema i savjeta.

user posted image
Ma ne znam, učinilo mi se. Kad malo bolje razmislim, baš se moglo svega pročitati na ovom forumu. Upravu si.

Za mene vrijedi ona:
" Kod mene fitilj nije kratak. Ja fitilja nemam! "

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1994
14.5.2012 13:24:31   
zeze
I moj muz je ters , ma ters i po. Kad se posvadjamo zgrada se trese. Samo sto ja psujem, a on suti.user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu felix)
Neposredna veza do poruke: 1995
14.5.2012 13:25:12   
teacher75

IZVORNA PORUKA: zeze

I moj muz je ters , ma ters i po. Kad se posvadjamo zgrada se trese. Samo sto ja psujem, a on suti.user posted image

nije onda ters cim suti u takvoj situaciji

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1996
14.5.2012 13:25:21   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja nemam srca opsovati njemu majku jer je zena rahmetli i zato sto sam tu zenu iskreno voljela i to bi bilo moje nepostivanje prema njoj. Al nisam ni ja nevinasce da mu nikako ne uzvratim, znam ja njemu sito svasta reci i sto mislim i ne mislim kad sam isprovocirana , Oboje smo mi temperamentni, to stoji . Ne mogu ja njega za sve kriviti i reci da je najgori na svijetu, a ja najbolja, nije istina, samo sto ja mozda imam granicu.
On kaze da me nikada ne bi udario, i on zna da bi to bio def kraj, i zna da sam ja spremna i na razvod, jer ja nisam tip plasljive zene koja ne moze sama. Ja se ne zelim tako olako odreci svog braka, drago mi je da imam izbor, koliko je samo zena diljem svijeta prisiljeno trpiti torture a ne mogu se nikada razvesti. Hvala Bogu, na tom izboru, samo ne zelim tako lako odustati , barem ne u ovoj fazi. Poslusacu vas savjet i jos se smiriti pa tek onda razgovarati

iz posta u post, cini mi se da ga sve vise i vise branis user posted image

u svakom slucaju, zelim vam da uspijete user posted image i javi nam se opet user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1997
14.5.2012 13:26:52   
Alma_27

user posted image user posted image meni je u toj situaciji rekao da sam kravica user posted image user posted image user posted image ko fol tepa mi
a ja njemu da mu je kravica u gacama user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1998
14.5.2012 13:31:56   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Alma_27

user posted image user posted image meni je u toj situaciji rekao da sam kravica user posted image user posted image user posted image ko fol tepa mi
a ja njemu da mu je kravica u gacama user posted image

samo da znas ako mi secer bude povisen u Sriejdu ti si kriva ja zasjela za nutellu a nisam od kako sam trudna user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 1999
14.5.2012 13:33:33   
teacher75
ja kontala postavit anketu ko jede nutellu kasikom a ko maze na hljeb, da dokazem da nisam jedina ja nenormalnauser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *