Mirkica
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Znate kada sam prije par godina citala o ovakvim slucajevima , mislila sam, ja to nikad trpila ne bih,to je omalovazavanje, zlostavljenje, mora me prije svega postovati i danas mene licno ista stvar boli. Nikad ne reci nikad. Nije tako lako odbaciti 10 godina koliko smo zajedno, od toga 8 godina braka, i mogu reci da su to bile sretne godine, izuzevsi nekoliko vecih slicnih svadja koje sam vec opisala : Mislila sam da sam ostvarila cilj, imam super muza, dobar posao, divnu djecu,... Naravno da ne moze biti kriva uviejk jedna strana, sigurno da ja njega isprovociram vise puta, ali zar se ne mozemo svadjati bez psovanja i ruznih rijeci i gurkanja. Znam on je temperamentan ja osjetljiva, on musko , ja zensko dva svijeta, ali kako da uticem na njega da promjeni vec sad naviku da mi psuje , kako da se promjeni covjek koji bi volio da nije takav , a misli da se ne moze promjeniti jer mu je karakter takav nakon tolikih godina sigurno i on tebe voli , i vasu djecu i stalo mu je do vas . Ozbiljno ali najozbiljnije mu daj do znanja da te to vrijedja i da neces toleristi, al ne ono nakon sto ti progovori da budes dobra odmah prem anjemu NE NE , bas ga malo namuci neka svati , ali kad se sve smiri . Eto puno srece i ne tuguj mozes ti to , nije on idiot ako je bio 10 godina dobar bice jos 50 samo mirno i fino SRETNO . Hanady ti si jednom izlila stravu i nema zezancije hahahahhahahahaa
< Poruku je uredio Mirkica -- 14.5.2012 12:38:47 >