|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
7.5.2012 10:28:10   
zeks
VTO srecno!!!

(odgovor članu ms_do)
Neposredna veza do poruke: 1026
7.5.2012 15:16:19   
Rijada
Hvala ti puno Ivana91 Pa hvala bogu dobro bocanje na preduje idemi dalje u hitnu da mi daju.A danas mi je 5 dan stimulacije.pa sada ope vidjecemo sta cemi reci u cetvrtak kad budem isla na ultrazvuk.A i ja tebi zelim od srca da taj svoj nalaz sto prije dovedes u red i da nastavis tamo gdje si stala.i da u junu ako bog da uspijes od srca ti zelim puno srece.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1027
7.5.2012 15:22:56   
Rijada
VTO pacijentice pa ja i ti sve isto skoro od pocetka mislim istu terapiju trosimo i ti meni ope bijezis za 1 dan.Eh to nije fer.Kako ide menopur jesili se ispraksala?Ja od juce idem sa 2 praha 1 voda.a prva 3 dana isla mi 3 praha 1 voda i da pola one inekcije sto ja uvijek zaboravim kako se zove.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1028
7.5.2012 20:19:11   
VTO pacijentica
dekapeptil user posted image a jesu ti radili estradiol? ne bezim ti, i ja sam danas 5.dan stimulacje, istog dana smo pocele.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1029
7.5.2012 20:21:26   
VTO pacijentica
o boze, sad sam tek videla da sam napisala da mi je 6. dan user posted image pukla sam, nacisto user posted image ne zameri mi, ja se od februara radim kojekakvim hormonima, bilo bi cudno da sam normalna user posted image

meni je danas sestra rekla da mi nece raditi estradiol, skroz sam se zbunila, prema prvoj semi pisalo je da sa prvim ultrazvukom ide kontrola estradiola, sad odjednom to nije potrebno!

< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 7.5.2012 20:23:41 >

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 1030
8.5.2012 8:32:40   
Rijada
Eh VTO pacijentice dobro smo mi i normalne,treba covijek imati zivce ko konj da bih ostao normalan.Meni je ovo treca sema i ne pise nigde da bih to trebala raditi estradiol.lijep pozdrav

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1031
8.5.2012 14:29:06   
VTO pacijentica
Meni moral lagano pada, sve manje verujem u sve ovo. Javim vam se u cetvrtak posle ultrazvuka.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1032
8.5.2012 16:42:35   
ms_do
VTO - to ti je dosao dan takav! Potpuno te razumijem i u jednom momentu dodje do prezasicenja. Vjeruj mi, procice! UZ ce vec nesto konkretno biti i vidjeces rezultat tj. folikule (malo je nezgodno sto ti pijes lijekove, pa se bodes danima a ne znas ima li efekta; kad u cetvrtak cujes kako napredujes i vidis da se nesto konkretno desava sve ce biti bolje!!! Samo hrabro!!!

Neposredna veza do poruke: 1033
8.5.2012 18:53:10   
ivana91
VTO pacijentice,nemoj da gubiš nadu...Samo naprijed,biće to user posted image .
Moraš da vjeruješ i nemoj dozvoliti da ti moral pada.
Šaljem ti jedan velikiuser posted image

P.S. i ja sutra idem da ponovim nalaz TSH

Neposredna veza do poruke: 1034
8.5.2012 20:00:42   
Buba@
Ivana drzim fige da nalaz bude uredu:)

Ako sad nisi ti, nikad to neces ni biti, nije sve u svoje vreme, vec je sve u tvoje vreme.

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1035
8.5.2012 20:10:42   
ivana91
Buba@,hvala puno.nadam se da će biti ok.

(odgovor članu Buba@)
Neposredna veza do poruke: 1036
8.5.2012 21:00:18   
VTO pacijentica
Ivana, super ce ti nalaz biti, ne brini.
Cure moje, hvala vam na podrsci, jako bih volela da ste u pravu user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1037
9.5.2012 8:32:14   
Rijada
ivana91 Sretno ti danas i da ti nalaz bude ok.A bice ako bog da.navijam za tebeuser posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1038
9.5.2012 8:36:56   
Rijada
VTo pacijentice Jesi li mi danas bolje volje ne daj se bice to sve ok jos malo.A de ti meni sta je to Estradiol,jeli i to neki pregled?

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1039
9.5.2012 11:58:31   
VTO pacijentica
ma hormon, on se prati tokom stimulacije..
bolje sam psihicki, jer sam lose fizicki, levi jajnik me boli i noga mi se koci, ne mogu da docekam sutra kontrolu!
kako si mi ti?

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1040
9.5.2012 12:54:43   
Rijada
Pa ja sam dobro,meni ove inekcije kao da nista i ne dijeluju nike razlike niti me grudi bole nista kao da ih i ne primam.A prosle godine kad sam radila seminaciju i primala menopur nekako me od njega bolile i grudi i jajnik,i to je bio dobar znak.A sada nista pa me to malo brine.Lijep pozdrav.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1041
9.5.2012 13:23:50   
ivana91
hvala Rijada,biće ako bog da.
nalaz će mi tek sutra biti gotov pa vam javim kakav jeuser posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1042
10.5.2012 6:21:13   
VTO pacijentica
Rijada, mozda samo ovaj put malo lakse podnosis.. Ja odoh na uz danas, pa cu konacno znati sta mi se desava tamo unutra..

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 1043
10.5.2012 8:35:09   
Rijada
VTOpacijentice Sretno ti danas da bog da je sve ok.user posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 1044
10.5.2012 10:26:24   
VTO pacijentica
na desnom jajniku imam tri vecam na levom 4 manja folikula. produzili mi terapiju do subote, u subotu ponovo folikulometrija i tad cu valjda znati datum aspiracije, ali po svemu sudeci izmedju ponedeljka i srede ce biti. e sad, na nalazu mi pise:
endometrijum: 7.7
desni jajnik: 14.5, 14, 10.5 mm, 8
levi jajnik 9, 7.5 mm, 9
ovo poslednje mi nije jasno, aj nek mi neko protumaci, ko se razume..

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1045
10.5.2012 12:27:12   
ivanai
vto dobri su to folikuli jos ce oni rasti jel si jos uvjek pod terapijom treba da budu oko 19 mm kad budes primala stop inekciju za pucanje folikula. jel ti rekla da jedes ananas i pijes bezalkoholno pivo meni je stalno kod inseminacije to govorila za zadebljanje endometrijuma mislim da i on treba da bude negdje oko 9 mm. ivana 91 jesu stigli nalazi kakav je tsh?

Neposredna veza do poruke: 1046
10.5.2012 14:17:55   
VTO pacijentica
jesam, jos primam terapiju, a za ananas, pivo i ostalo mi nista nije rekla, bila je ogromna guzva, puna cekaonica, samo su me pregledale, prepisale terapiju i rekle da dodjem u subotu.

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 1047
10.5.2012 16:01:38   
Rijada
VTO pacijentice Kad ides u subotu?Ja imam u 10 kod nji i dalami terapiju da imam do subote.Ja i neznam koliko je rekla da ima folikula rekla je ali neznam tacno 3 il 4 pojma nemam.A endometrium mi je 5mm.A desni jajnik mi je 13mm.13mm.13mm,8,5mm,A lijevi jajnik 14mm i 3x9mm.Eh tako mi pise u semi.Koliko ti menopura primas?

Neposredna veza do poruke: 1048
10.5.2012 16:23:19   
VTO pacijentica
imas na desnom jajnku 4, a na levom, cetiri valjda, objasnile su mi zene na drugom forumu, te dimenzije sto pisu su velicina folikula, i trebalo bi da budu 19-20mm, do stoperice. endometrijum treba da bude 8-9mm, pa jedi ananasa sto vise ovih dana, kazu da je sok od cvekle isto dobar i pivo, ja cu danas popiti casu, dosadilo mi vise da se ponasam kao bolesnik. ja imam folikulometriju u 9 u subotu, pa cu tad valjda saznati kad bi mogla biti punkcija.. kako se osecas? primam 2 menopura i pola dekapeptila. tu smo nas dve negde, bilo bi super da obema uspe, deca bi nam bila bas-bas vrsnjaci user posted image

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 1049
10.5.2012 16:33:00   
rebeka777
Cure,
držim vam fige, nek je sa srećom. Imate dosta folikula obe, nek samo rastu i razvijaju se user posted image . Naravno javljajte kako napredujete!

Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *