|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
6.5.2012 10:34:29   
reallove
Dobro jutro zenice,evo mene sa novim minusimauser posted image jutros -300,znaci ukupno - 500,krenulo je,dobro jeuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 1626
6.5.2012 13:09:17   
reallove
Evo i mog dorucka :)

Ness 2 u 1,zeleni caj,banana,600 ml vode..rucak ce biti makarone(nesto malouser posted image |) sa puno povrca

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1627
6.5.2012 13:14:55   
mama2884
IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Jutro ženice, sretno onima koje mjesečare
    Ja juče baš zabrlja-šetala s malim i odjednom mi dođe neka muka, jedva sam           stigla  do kuće i po običaju pomislim da nije što slabije jedem, pa navalim ko luda-da nadoknadim.
Eto, nimalo me ne veseli sutrašnje vaganjeuser posted image

Identicna situacija i meni jucer....:)

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 1628
6.5.2012 13:18:57   
mama2884
Pozz drage moje...ja sam tu...
Samo pocela sam raditi,pa mi je teze malo org.se oko hrane..jos pokusavam uci u fazon...ovih dana...od onog kobnog 1.5. manje vise se ne pridrzavam...
Nazalost problem mi je ne sto "jedem"..nego jedem ne redovno...i snogu....tako sam juce imala jedan kolaps..Abd od sutra pokusat cu kad mi je pauza jesti,do kraja radnog dana jos nesto gricnuti,i onda mi je rucak ustvari vecera...jer je to oko 5 satiuser posted image ....vodu cu nositi i max piti
Svakako vam se sutra javim s vaganjem...mozda odma prije posla a mozda tek kada stignem kuci....

Saljem vam curke svima punouser posted image  i sretno sutra sa vagomuser posted image

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1629
6.5.2012 20:59:20   
canim
Samo da mahnem i napomenem da je sutra ujutro vaganje, eto, pa javljajte rezultate user posted image

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1630
6.5.2012 22:17:06   
klemzi
Ja se ne bih trebala vagati sutra...garant sam vratila one dvije kile user posted image user posted image Prvi maj, pa još jedno roštiljanje poslije...juče McDonalds, sladoleda kao u priči...ali vraćam se na staro, akoBogdauser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1631
6.5.2012 22:17:29   
ena007
ja sam se danas vaga, sutra necu imati priliku ( moram kupiti vagu ) ali cu se izvagati utorak ujutro, pa saljem rezultateuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1632
6.5.2012 22:21:39   
Lady26
Moja mjeseceva je propala....sve super bilo do 7, odem tati a oni pekli ribu...jbg...pa i kolac user posted image
Nisam dobila na kilazi ali nisam ni smrsala, pozitivna 0 user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu ena007)
Neposredna veza do poruke: 1633
6.5.2012 22:26:51   
mamma mumi
Drage moje ja sam na mjesecevoj dijeti, izduravam nekako, manta mi se pravo.Nadam se da ste i vi ozdrzale. ja jedva cekam 5.45 da jedemuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1634
6.5.2012 22:30:54   
ena007
i ja sam na mjesecevoj, sinoc kasno sam se najela.. danas evo nekako, pojela sam par narandzi, ne da mi se da cijedim sok, ali valjda ce i to upalitiuser posted image
sretno svima na mjesecevoj..

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 1635
6.5.2012 22:31:45   
animagical

IZVORNA PORUKA: Lady26

Moja mjeseceva je propala....sve super bilo do 7, odem tati a oni pekli ribu...jbg...pa i kolac user posted image
Nisam dobila na kilazi ali nisam ni smrsala, pozitivna 0 user posted image

sad gledam avatar, iako je sitan brateuser posted image i mislim da sam i ja tebe vidjela na bb....pa nemas ti vise sta mrsati, jedi slobodno...

zene moje, mene moje dijete slomi....ili je sto puno doji...ugl ja spala na 64 kguser posted image a svaki dan pojedem makar jedan kolac...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1636
6.5.2012 22:35:14   
nella
drage moje molila bih vas ako imate kakav dobar savjet za mene, posto moj stomak poslie poroda jos uvijek ne opada a proslo je vise od godinu dana. poprilicno sam opala, ali on je jos uvijek tu i strasno mi smeta. ja sam pravo lijena za vjezbanje, i moze li se ista ucinit masazerom ili najlonom preko stomaka, ili tu moze pomoci vjezba i samo vjezba
sta ste vi radile po tom pitanju? 

sve ce se ovo jednom zvati juce

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 1637
6.5.2012 22:38:06   
canim
animagical jos malo pa ce ti trebati tema debljajmo se zajedno user posted image

nella to su ti misici opusteni, nista ti drugo nece pomoci nego vjezbanje, jer moras te misice ojacati.

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 1638
6.5.2012 22:39:33   
klemzi
Nella, evo ja ću ti napisati šta sam ja čula/pročitala...za prozirnu foliju kojom se neki "omotavaju" da bi mršali sam čula da može biti jako štetna za bubrege user posted image user posted image
A što se stomaka tiče, trbušni zid možeš učvrstiti jedino vježbanjem. Nažalost, jer ti ne voliš vježbanje (kao i ja usotalom)user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 1639
6.5.2012 22:40:48   
Lady26
Nella meni je stomak ispuhao kad sam prestala jesti UH, ali je mlitav...tu dijeta ne pomaze samo vjezba, nazalost user posted image , tako da moj i dalje "biba" sto bi se reklo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1640
6.5.2012 22:41:55   
canim
Ako ko nevoli vjezbanje eno top shop ima rjesenje, ima onaj steznik, obuces ga i stomo ravan da ravniji nemoze biti user posted image , ja jutros mm govorim, rekoh sve se kanim krenuti na ovaj fitness ali prije ce biti da cu ja ovaj steznik kupiti i problem rijesen user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1641
6.5.2012 22:44:18   
muaaa
Jel im neka onaj Afroditin steznik sto topi salo.Ja se kanim da ga kupim odavno ali mi se neda.Moja prijateljica ga ima i naravno redovno ide u setnju s njim na sebi.Kad se vrati kuci kaze moze ga iscjediti bude pun znoja,uglavnom topi salo...pa eto da znate,a i ja s vamauser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1642
6.5.2012 22:45:42   
nella
mene jos uvijek pitaju jesi li to user posted image jer je stomak pravi trudnicki, koji sam imala i prije trudnoce, ima malo tu i genetike, jer smo tako gradjeni i mama, i sestra a evo i ja... znaci samo vjezbanje, za koje ja nemam nikako vremena user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1643
6.5.2012 22:47:19   
nella
IZVORNA PORUKA: muaaa

Jel im neka onaj Afroditin steznik sto topi salo.Ja se kanim da ga kupim odavno ali mi se neda.Moja prijateljica ga ima i naravno redovno ide u setnju s njim na sebi.Kad se vrati kuci kaze moze ga iscjediti bude pun znoja,uglavnom topi salo...pa eto da znate,a i ja s vamauser posted image

gdje to ima kupit? za nas koje ne volimo vjezbat i to je dobro user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1644
6.5.2012 22:50:10   
vjestica

IZVORNA PORUKA: canim

Ako ko nevoli vjezbanje eno top shop ima rjesenje, ima onaj steznik, obuces ga i stomo ravan da ravniji nemoze biti user posted image , ja jutros mm govorim, rekoh sve se kanim krenuti na ovaj fitness ali prije ce biti da cu ja ovaj steznik kupiti i problem rijesen user posted image

steznik je nešto najgore što možeš učinit za već slabe trbušne mišiće, jer ih imobilizira i oni još više oslabe
steznik koji potpari i oznojiš se ispod , taj afroditin što neko spomenu, je isto sra.. nje kao i folija koja se obmota, samo ima štete od nje, nikakve koristi

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1645
6.5.2012 22:50:15   
Lady26

Jel im neka onaj Afroditin steznik sto topi salo.Ja se kanim da ga kupim odavno ali mi se neda.Moja prijateljica ga ima i naravno redovno ide u set_nju s njim na sebi.Kad se vrati kuci kaze moze ga iscjediti bude pun znoja,uglavnom topi salo...pa eto da znate,a i ja s vamauser posted image

Imam ja, ako mislis one kao "carape"?
Od grudi do stopala?
Ili mislis na nesto drugo?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 1646
6.5.2012 22:51:23   
vjestica

IZVORNA PORUKA: nella

gdje to ima kupit? za nas koje ne volimo vjezbat i to je dobro user posted image

ne topi salo
oznojiš se, izgubiš tečnost, koji vrlo brzo nadoknadiš
vježbanje je jedino rješenje

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu nella)
Neposredna veza do poruke: 1647
6.5.2012 22:52:40   
nella
ma nema mi druge nego udarit po trbusnjacima user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1648
6.5.2012 22:53:14   
nanika
Stvarno da li je iko od vas kupio onaj steznik sa top shopauser posted image , meni ono izgleda super.

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1649
6.5.2012 22:56:46   
nella
nista od toga, imam ga ja, glupost cista, samo me ledja od njega zabole user posted image

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *