|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
5.5.2012 14:56:13   
reallove
Draga Animagical,zamolit cu te lijepo da nam se javljas tamo na nekim drugim temama,ovdje ti stvarno nije mjesto..

Canim,sta je sa nama koji smo daleko i ne mozemo ti doci na kafu,hajde daj sliku...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1601
5.5.2012 14:57:23   
reallove

IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: canim

Animagical draga i ne vidis se koliko si sitna iza dijeteta user posted image

Moju sliku cete vidjeti uzivo na kafi user posted image kad god hocete bujrum user posted image

nisam ja sitna,nego mi dijete krupno,ima kila skoro kao realloveuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1602
5.5.2012 14:58:07   
canim
Animagical user posted image

Reallove pa kad ces vamo, cekat cemo mi tebe pa cemo zajedno na kafu user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1603
5.5.2012 14:59:24   
reallove

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja mislim da sam ovih dana vratila ona dva izgubljena kg,neto sam nervozna pa trazim utjehu u hrani.user posted image
Sve bi bilo lakse da mogu zapalit cigaru ponekad.user posted image

Pa sta si mislila da ces se tako lako rijesiti nas user posted image vidis kako je iman vjerni fan ove teme user posted image neka te nije nam niko odavno pricao o cokoladama samo nam reallove ponekad pominje one crne cokolade, ali kod tebe je onaj cokoladni meni raznovrstan user posted image
canim,vidis da ne spominjem vise ni cokolade ni one muske barove ni kekse,od onih mojih gramcica user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1604
5.5.2012 15:00:38   
reallove

Reallove pa kad ces vamo, cekat cemo mi tebe pa cemo zajedno na kafu user posted image

Ne znam canim draga,poceli smo kucu praviti pa dok se zavrsi abd,ih ti ces do teda biti kao curica,ako sad imas 60 kg

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1605
5.5.2012 15:07:43   
animagical
cuj 60, pa vi ste sve lakse od mene, ja imam 65user posted image a kao mene ruziteuser posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1606
   [Obrisana poruka]
5.5.2012 15:11:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 1607
5.5.2012 15:13:29   
reallove
E moje zenice,evo dijete mi se probudilo,pa idem,a veceras cu vam napisati moju pricuuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

Neposredna veza do poruke: 1608
5.5.2012 15:16:17   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Ne znam canim draga,poceli smo kucu praviti pa dok se zavrsi abd,ih ti ces do teda biti kao curica,ako sad imas 60 kg

63,8 molim lijepo user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1609
   [Obrisana poruka]
5.5.2012 15:18:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 1610
5.5.2012 15:18:41   
animagical

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: animagical

cuj 60, pa vi ste sve lakse od mene, ja imam 65user posted image a kao mene ruziteuser posted image

65 na koju visinu moliću lijepo?user posted image

174user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1611
5.5.2012 17:39:15   
ucitelj
e lipe moje sve ste voi po ovim tabelama bezveze na ovoj temi

Napokon mama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)

Neposredna veza do poruke: 1612
5.5.2012 18:34:45   
ena007
Ko ce sutra na mjesecevu dijetu?
http://www.dayweekyear.com/full_moon_calendar.jsp?year=2012&timezone=Europe%2FSarajevo

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1613
   [Obrisana poruka]
5.5.2012 18:38:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ena007)
  Neposredna veza do poruke: 1614
5.5.2012 18:55:13   
ena007
i ja cu da pokusam, da vidim kako je, nadam se da cu izdrzati..
sretno svima

Neposredna veza do poruke: 1615
5.5.2012 21:44:24   
mojbebac
Bas me telefon podsjetio, pa sam htjela da napisem ujutro u 5. 45 stop hrani .... a meni je vec od sest veceras.....spremila sam 3 flase prolom vode, bas je dobra njam njam njam ....
moram se pohvaliti nakon petog dana trcanja, danas sam istrcala 10 krugova na stadionu odnosno 4 km, ali nisam ovih dana bas disciplinovana sto se hrane tice .... user posted image ...ali nema veze, idemo dalje!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu ena007)
Neposredna veza do poruke: 1616
5.5.2012 21:52:10   
Lady26

IZVORNA PORUKA: ena007

Ko ce sutra na mjesecevu dijetu?
http://www.dayweekyear.com/full_moon_calendar.jsp?year=2012&timezone=Europe%2FSarajevo

ABd user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu ena007)
Neposredna veza do poruke: 1617
5.5.2012 21:59:25   
mamma mumi
Zna li neko smije li se pitii kafa u mjesecevoj dijeti, ja nemogu funkcionisat bez nje

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 1618
5.5.2012 22:03:02   
Lady26
Naravno, ali trebalo bi bez secera, ali ja ne mogu drugacije da pijem pa posecerim kao inace user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 1619
5.5.2012 22:13:26   
mamma mumi
posto dojim smijem piti sokove vocne bez secera, da nekolabiramuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1620
5.5.2012 22:21:05   
Skvo RR

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Zna li neko smije li se pitii kafa u mjesecevoj dijeti, ja nemogu funkcionisat bez nje

Ja sam secerila i pila..a nemam pojma jel dozvoljeno..samo nikako..nikako nemoj grejp piti...meni je pozlilo kao nikada u zivotu..tada sam mislila da cu preseliti.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 1621
5.5.2012 22:22:55   
mamma mumi
Hvala, a grejp i nejedem niti pijem zbog dojenja, nego sam mislila ananas,jabuka bez secera.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1622
   [Obrisana poruka]
5.5.2012 23:17:43   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 1623
6.5.2012 9:00:48   
canim
Jeli ovo mjeseceva uvijek pada u nedelju user posted image ja ljepote user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1624
6.5.2012 9:09:25   
azra I ADI
Jutro ženice, sretno onima koje mjesečare
    Ja juče baš zabrlja-šetala s malim i odjednom mi dođe neka muka, jedva sam           stigla  do kuće i po običaju pomislim da nije što slabije jedem, pa navalim ko luda-da nadoknadim.
Eto, nimalo me ne veseli sutrašnje vaganjeuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *