|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
22.4.2012 18:42:33   
Rijada
ivana91 Evo mene tu sam malo me zezao kopjuter pa nisam se mogla javi ti.A isla sam u Cetvrtak i pocela sam i ja od cetvrtka sa prvom inekcijom decapeptyl i trosim ih do drugog maja i onda pocinjem sa pola decapeptyl i 3 menopura tako 3 dana pa onda 4 dana sa 2menopura i pola decapeptyl i onda prvi pregled 10 maja.a da pijem microginon do 29 aprila.Ja idem u hitnu da mi daju inekciju jer ne smijem sama sebi.A bas mi je zao sto si ti morala da prekines bogami ali bice to uredu samo se ti nemoj sekirati brzo ce se to srediti i bice sve ok ako bog da.lijep pozdrav

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 951
22.4.2012 19:23:32   
maja_zeljo
Uhhh ... u svakom slucaju je ovdje puno skuplje 2200 km!! katastrofa... hmmhh .... hvala ti za informacije! user posted image

*::::Wer Schmetterlinge lachen hört, der weiß wie Wolken schmecken::::*

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 952
22.4.2012 21:38:26   
mia81
Cao cure, jel mozda bilo ciji muz bio kod dr. Hajdera i da mu je prepisao menopur 4 sedmice prije postupka.....ako jeste kakvi su rezultati i koliko kosta jedna ampula????? Hvala i pozdrav!!!!!!!

(odgovor članu maja_zeljo)
Neposredna veza do poruke: 953
22.4.2012 21:46:42   
ivanai
ja ti mogu reci samo za cjenu monopura ja sam u medikos kupovala bile su oko 45 maraka neznam bas tacno.

(odgovor članu mia81)
Neposredna veza do poruke: 954
23.4.2012 17:10:28   
ivana91
Rijada,
neka je sa srećomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 955
23.4.2012 18:15:39   
VTO pacijentica
rijada, mozda smo se srele u cetvrtak, ja sam par puta dolazila u medico s..

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 956
23.4.2012 18:58:47   
Rijada
Ivana91 Hvala ti puno.I ja tebi zelim od srca da sto prije dotijeras taj nalaz uredu i da krenes za nama.Hvala jos jednom.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 957
23.4.2012 19:13:27   
Rijada
VTO pacijentice Pa mozda smo se i vidjele ja sam imala na jednu pik da si ti.Mislim ako si plava i ako si taj dan bila u teksas plavi jakna i hlaceeh onda sam ja tebe vidjela,a jednu sam pitala da nije ona dolazila 17 kaze zena nije ja sam kaze iz bijeljine eh onda reko nisi ti ta sto sam ja mislila.Kako tebi ide bocanje ja idem svaki dan do hitne dami oni dadnu jer ne smijem sama sebi.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 958
23.4.2012 21:08:15   
sladja77pd
dijana85 nova sam na forumu,cestitam ti od srca mene interesuje jesi li mirovala poslije transfera

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 959
23.4.2012 22:02:02   
VTO pacijentica
hehe, nisam, ja sam crna, s duzom kosom, bila sam u pola dva na pregledu, pa sam primila prvu injekciju tamo, ali posto sam morla kod zubara, ponovo sam dosla po injekcije oko tri. ja sama sebi dajem, nije bas jedostavno, ali za sad uspevam nekako.. ne mogu da hodam svako jutro zbog glupih injekcija..

(odgovor članu sladja77pd)
Neposredna veza do poruke: 960
26.4.2012 11:49:43   
ivana1979
cao ja sam nova.iz bijeljine sam,nisam jos pocela sa mikroginonom povecan mi je TSH ako ga snizim za maj.Inace mi je oplodnja polovinom jula.pozdrav za sve formasice od mene.

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 961
26.4.2012 16:35:51   
ivanai
ivana1979 koliki ti je TSH ja sad dobila nalaze i kod mene povecan 3,870 isto sam u toj grupi za jun za vantjelesnu kao i ti. poslala sam im nalaz faksom pa sutra trebam zvati da vidim stace mi reci samo se bojim da mi neodgode. sta su tebiu dali od terapije?

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 962
26.4.2012 17:35:05   
ivana91
ivanai,
i meni je TSH bio 3,61 i odgodili su mi sve.ja sam 18.04.bila na ultrazvuku i primila prvu inekciju i sve obustavljenouser posted image .inače,kada sam prvi put radila TSH bio mi je 2,9 i onda sam kod njih ponovo radila 18.04. i 3,61,tako da su me nazvali i rekli da sve prekidam.sada 20 dana pijem letrox i onda ponovo nalaz Tsh i ako sve bude ok onda će vidjeti da li ću u postupak u junu ili julu.
zovi ih odmah sutra da ti na vrijeme propišu terapiju,da možeš to da središ do juna.i ja sam im faksom slala prvi nalaz pa su mi rekli da ću ponoviti kod njih i onda je bilo kasno za terapiju.SREĆNO...

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 963
26.4.2012 20:10:29   
ivana1979
cao svima javljam se svima moj TSH trenutno 3.3 a bio je 4.3.nisu mi dali da pijem mikroginon nego su me poslali endokrinologu u bijeljini. i dobila sam letroks od 50 mg pola tablete da pijem mjesec dana pa ponavljam TSH ako ga budem snizila do polovine maja krenucu sa mikroginonom do kraja maja a ultr zvu mi je kod sanje 18 juna i tada bi trebala da dobijem injekcije ako ga nesnizim vjerovatno ce i mene odgoditi posle jula. A moj prvi pregled je bio kod doktorice Djukic 10 aprila to je to zasad od mene pa se cujemo ponovo svima nam srecno

(odgovor članu Rijada)
Neposredna veza do poruke: 964
27.4.2012 7:21:08   
zeks
Cao cure evo i mene nakon dugo vremena,napokon sam snizila svoj TSH sad je 0,2,cim sam dobila nalaze zvala sam da se narucim i u petak imam konsultacije,nadam se da cu i ja brzo krenuti sa terapijom,puno pozdrava

(odgovor članu ivana1979)
Neposredna veza do poruke: 965
27.4.2012 8:06:48   
VTO pacijentica
Zex, dobrodosla nazad, nek je srecno, i ja se nadam da pocinjes uskoro!user posted image

Joj, sta je ovih Ivana user posted image Bice to sve ok, nije strasno sacekati mesec-dva, ja sam upravo kroz to prosla, isto sam mislila da je kraj sveta, al eto, proleti vreme, nisam verovala kad su mi cure govorile. Upisite se na neko plivanje, ili aerobik, taman da brze prodje i da sredite liniju, da budete zgodne user posted image user posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 966
27.4.2012 12:26:28   
ivanai
haha puno ivana i sve imamo povisen TSH user posted image i ja sam sad to primjetila da nas je puno al sto je najsmjesnije ja se uopste nezovem ivana al koliko sam na ovom forumu pocecu se odazivati na to ime user posted image . moram malo da se zezam da ubijem nervozu dok cekam da me nazovu iz medikos da mi kazu sta cu dalje cekam od jutros rekli me zvati pa nikad.

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 967
27.4.2012 13:28:37   
dijana85
evo i mene drage moje nije me bilo neko vreme ,prehlada i uz to mucnine 24h user posted image ,usla sam u 11 nedelju bebice napreduju user posted image i stomacic rasteuser posted image Sladjo 77 jesam mirovala sam posle transfera, prvih 5 dana sam isla samo do kupatila, mamu sam preselila kod mene na 15 dana i sve vreme sam lezala sa jastucicem ispod guze user posted image to sam procitala negdje na netu i sada je to moj srecan jastuk,kasnije sam izlazila malo ispred stana na kratko i do kuhinje po sok i tablete ali uglavnom 90 posto vrremena sam lezala ispred TVa i ako su mi u Medicosu govorili da nema potrebe da lezim ja sam se bojala jer prvi pokusaj mi je zavrsio biohemiskom i tada sam rekla da cu drugi put samo lezati.Kazu da tu nema pravila ali ja sam se ipak odlucila za lezanje ,samo pitaj sta god treba tu sam,puno srece svimauser posted image user posted image

(odgovor članu sladja77pd)
Neposredna veza do poruke: 968
27.4.2012 13:42:32   
Tanja2
E evo i mene cure,nakon duzeg vremena.Posto mi se blizi opet vantjelesna oplodnja.Svim curama zelim uspjesan postupak i terapiju.Slazem se sa Dijana85,treba mirovati posle postupka 16 dana,i ja sam mirovala samo sam do kupatila isla.Moja curica ce za dva meseca da napuni godinu,pa se spremamo na drugu oplodnju.Da nije bilo doktorice Sanje ja nikada ne bi osetila osecaj postati majka.Cure pozdrav za sve i drzite se upstava od strane doktorice,budite pozitivne sto vise mozete.Srecno svima

(odgovor članu dijana85)
Neposredna veza do poruke: 969
27.4.2012 16:46:54   
ivana91
da.ivana ima baš mnogo a ni ja nisam ivana niti sam 91 godište...
VTO pacijentice kako napreduju inekcije?

(odgovor članu Tanja2)
Neposredna veza do poruke: 970
27.4.2012 16:51:16   
ivana91
zeks,
neka je sa srećomuser posted image user posted image user posted image
koliki je tebi bio TSH i koliko ti je trebalo da ga središ?moj je 3,61 i rekli su mi da pijem 20 dana pola letroxa od 50 mg i onda da uradim nalaz.valjda će biti okuser posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 971
27.4.2012 19:48:00   
VTO pacijentica
ivana, super, danas sam dala sama sebi devetu, imam jos pet, pa pocinjem s menopurom user posted image

(odgovor članu ivana91)
Neposredna veza do poruke: 972
28.4.2012 7:01:30   
zeks
Moj tsh je bio 11,pa 6 pa sad 0.2!Kad sam vidjela tsh bas sam se bila razocarala jer sam mislila da nema sanse ovako brzo da ga skinem,al uz dobrog doktora i odgovarajucu terapiju ide dole,a ja sam letrox pila prvo pet dana 25mg,zatim 50 a sad pijem 100,nemoj se sikirati bice to ok jer kod tebe nije strasno sredices ti to brzo,kako reagujes na letrox,ja sam bila grozna strasno sam bila nervozna i nisam mogla spavati,moj muz mi je reko da ce njemu od mene stitna proraditi hehehhe!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 973
28.4.2012 12:11:55   
ivanai
sad su me zvali iz mekios rekli mi da krenem sa mikroginolom danas trebam pa 21 kad je prvi ultrazvuk uradice mi tsh ako se bude spustio idem u postupak ako ne onda terapija. posto mi se desilo vec jednom da mi je bio povisen i posle mjesec dana kad sam ponovila nalaz sam se spustio tako da sad mi je ostalo samo da cekam i da se nadam dace se sam spustiti.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 974
28.4.2012 13:58:49   
zeks
ma bice to sve ok,drzim fige ja cu u petak znati sta dalje

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *