|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u braku
25.4.2012 11:46:56   
veeseelaa
mentalni sklop je čudo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1851
25.4.2012 11:48:52   
chuci
i nikako mi ne ide u glavu zašto je problem što neko poveze bilo koga kući. ja kad krenem kući napunim auto usput. prvo mm, pa još ko stane. a ako ja odem ranije onda se mm uvali nekom s posla da ga povuku. meni je to skroz normalno. ne gledam jel muško ili žensko. mi toliko vjerujemo jedno drugom da nam to nikada nije tema razgovora niti misli hB.

smiješna priča na datu temu
jednom amidža od moje rodice išao u zenicu i čovjek da bude fin vidi neka cura stopa pored puta i stane joj. ona sjedne u auto, on je pita gdje će. kaže mu ona gdje god ti hoćeš user posted image . čovjek stao i izvinuo se i rekao joj da izađe. nije skontao da je cura prostitutka.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 1852
25.4.2012 11:52:03   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Ja se ne zelim razvest.Volim ga vise od svega,ali mi je tesko naci sebe u njegovom zivotu,sve mu je bitnije.Roditelji,kolege,svi imaju prednost u odnosu na mene.Ono sto zelim je naci nacin da nas brak bude dobar jer ovako, u nezadovoljstvu,nije dobar ni njemu ni meni. Samo zelim naci nacin da uspijemo na iskrenoj osnovi.

Hm.....anonimna, prvo trebaš naći sebe inače.
Onda trebaš naći sebe u svom životu, i postati sebi bitna.
AKo nisi sebi bitna, lijepa, pametna - sigurno nećeš biti niti nekome drugom.

I ja moram priznati da ne volim svog muža više od svega.
Možda je to ključ zdravog odnosa.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1853
25.4.2012 11:53:29   
veeseelaa
jedan od mojih kolega s posla je na pitanje kolegice da je odbaci usput rekao ajd ti Boga ti taxijem, ne možeš samnom, žena mi ne da ... rekao je to postidjeno, ja sam ostala paf, nismo mogla vjerovati svojim ušima! kakav je to brak????

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1854
25.4.2012 11:54:00   
veeseelaa

šta reći, ista sam ti!

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 1855
25.4.2012 11:54:21   
Alma_27

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ovaj moj se vozi s kolegicama sluzbenim autom pa neke poveze i svojim autom kuci kad krene s posla. sta sad da mu zabranim da radi?

ni slučajno user posted image

tad bi imao previse slobodnog vremena da smislja gluposti user posted image

Neposredna veza do poruke: 1856
25.4.2012 13:23:29   
D_K

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Ja se ne zelim razvest.Volim ga vise od svega,ali mi je tesko naci sebe u njegovom zivotu,sve mu je bitnije.Roditelji,kolege,svi imaju prednost u odnosu na mene.Ono sto zelim je naci nacin da nas brak bude dobar jer ovako, u nezadovoljstvu,nije dobar ni njemu ni meni. Samo zelim naci nacin da uspijemo na iskrenoj osnovi.

zbog ovoga i pretpostavljam da je anonimna relativno kratko u braku pa misli da voli muza vise od svega user posted image user posted image
skontaces ko ti je najvaznija osoba na svijetu nakon nekoliko godina user posted image
onda djeca pa svi ostali..
ali ti sebi moras biti na prvom mjestu, vidjeces kako ce to muzek da prepozna i da postuje.. ovako ti za njim plazis i svaku mu rijec i recenicu seciras do u detalje.. ma zaboli te guzica koga je povezao i sta ti je neka smizla rekla.. sacekaj je nasamo pa joj ga sukni, znas valjda nesto o njoj (mislim ako ti je bas suknula) a ako ti nije ceif samo produzis isto kao da ti je nevazna.. a nevazna je sigurno samo ti u svojoj masto napravis od nje nekoga bitnog.. pa pazi da ti tako i ne bude.. samo hocu da ti kazem, bitna si ti, bitno je vase dijete i bitni ste vas dvoje.. ako tu sve stima nemas se koga bojati..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 1857
25.4.2012 13:52:20   
shpagica
IZVORNA PORUKA: D_K

IZVORNA PORUKA: hanabanana

zbog ovoga i pretpostavljam da je anonimna relativno kratko u braku pa misli da voli muza vise od svega user posted image user posted image
skontaces ko ti je najvaznija osoba na svijetu nakon nekoliko godina user posted image
onda djeca pa svi ostali..
ali ti sebi moras biti na prvom mjestu, vidjeces kako ce to muzek da prepozna i da postuje.. ovako ti za njim plazis i svaku mu rijec i recenicu seciras do u detalje.. ma zaboli te guzica koga je povezao i sta ti je neka smizla rekla.. sacekaj je nasamo pa joj ga sukni, znas valjda nesto o njoj (mislim ako ti je bas suknula) a ako ti nije ceif samo produzis isto kao da ti je nevazna.. a nevazna je sigurno samo ti u svojoj masto napravis od nje nekoga bitnog.. pa pazi da ti tako i ne bude.. samo hocu da ti kazem, bitna si ti, bitno je vase dijete i bitni ste vas dvoje.. ako tu sve stima nemas se koga bojati..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1858
25.4.2012 13:56:29   
D_K
sto li mi se ova shpagica smije?
ovo boldirano nije u koliziji zar ne?

Onaj pogled :))))

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 1859
25.4.2012 13:56:35   
teacher75

ovaj moj se vozi s kolegicama sluzbenim autom pa neke poveze i svojim autom kuci kad krene s posla. sta sad da mu zabranim da radi?

ovaj moj voza svoje kolegice sa fakulteta na predavanja u kiseljak. dal da se brinem?user posted image user posted image

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.4.2012 13:59:07 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 1860
25.4.2012 13:57:48   
mama75
IZVORNA PORUKA: D_K

sto li mi se ova shpagica smije?
ovo boldirano nije u koliziji zar ne?

Naprotiv user posted image
Jel ovo jos uvijek ona ista Anaonimna od prije 10-15 dana?

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1861
25.4.2012 13:58:14   
vjestica

IZVORNA PORUKA: teacher75

ovaj moj voza svoje kolegice sa fakulteta na predavanja u kisljek. dal da se brinem?user posted image user posted image

obavezno user posted image
i moj autoom poveze koga stigne user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1862
25.4.2012 13:59:19   
mama75

ovaj moj voza svoje kolegice sa fakulteta na predavanja u kisljek. dal da se brinem?user posted image user posted image

Prica meni mm povezao kolegicu s posla i ona sjela nazad. A bili sami u autu user posted image Prvi put mislio da je slucajno. Sljedecii put skontao da nije slucajno. Malo nam sega, a malo user posted image

Neposredna veza do poruke: 1863
25.4.2012 14:00:02   
teacher75
valjda nece usput na kakve prostitutke naletit, kuku namauser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1864
25.4.2012 14:00:49   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

Prica meni mm povezao kolegicu s posla i ona sjela nazad. A bili sami u autu user posted image Prvi put mislio da je slucajno. Sljedecii put skontao da nije slucajno. Malo nam sega, a malo user posted image

ta ko da je u taxi sjelauser posted image

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1865
25.4.2012 14:03:50   
mama75

valjda nece usput na kakve prostitutke naletit, kuku namauser posted image user posted image

Vjeruj mi da sam ti ovo htjela napisati: bolje kolegice nego neke "stoperke" user posted image

Neposredna veza do poruke: 1866
25.4.2012 14:19:30   
veeseelaa
ja znam dosta žena kojima je muž bio i ostao NO1user posted image
te od kada su primile bocu pomahnitale skroz
imam jednu tetku koja prvo servira svom mužu doručak i sva je uspaničena šta će on jesti, ma kakva djeca, majka, babo hahahaha a da se razumijemo čovjek je ok, fin, miran, uljudan al džaba boji se ona da joj ne utekne hahhahahah

hebeni prioriteti user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1867
25.4.2012 14:20:33   
veeseelaa
meni je to ćurkasto, al voljela bi bar 5 dana takva biti, ono od srca, ne da glumatam user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1868
25.4.2012 14:24:20   
mama75
Meni mama kaze da smo joj uvijek sestra i ja bile na prvom mjestu, pa tek onda moj tata. A sada kaze da smo na istom mjestu: mi se udale, a njih 2 ostali sami. Mozda je on sada broj 1 ali nece da nam kaze. Ja volim svog muza, ali znaju se prioriteti, zar ne user posted image

Neposredna veza do poruke: 1869
25.4.2012 14:26:30   
veeseelaa
mislim da to nema veze s mjestom stanovanjauser posted image
meni je pored Ajše jednako bitna i moja majka iako ne živim s njom.... zahebi stvar dijete i majka, niko s njima

< Poruku je uredio veeseelaa -- 25.4.2012 14:29:22 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 1870
25.4.2012 14:29:39   
*pcelica*

mislim da to nema veze s mjestom stanovanja
meni je pored Ajše jednako bitna i moja majka iako ne živim s njom.... zahebi stvar dijete i majka, niko s njima

Kod mene su djeca i babo user posted image Pored djece na njega sam najosjetljivija. Za njega sam vezana od rodjenja a odkako je obolio jos vise me nesto veze i strepim nad njim. Onda se tu negdje nadje muz user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1871
25.4.2012 14:32:01   
Hanady RR
Meni je bitan i muž...
i ja njemu....

i svima sma ja bitna u životu i oni meni...

smješno je pirčati d ami je nebitan čovjek koji je otac moje djece....

a smješno mi i redati prioritete na taj način...
svaka do tih jakih ljubavi prema njima je ''jedna od vsrat ljubavi'''
istom jačinom volim i majku i muža...al ona je mama a on mužuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1872
25.4.2012 14:32:11   
veeseelaa
naravno, mislila sam svakako na roditelji, oca i majku
no da se vratimo temi, mm to zna user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1873
25.4.2012 14:33:07   
veeseelaa
istom jačinom volim i majku i muža

mamu volim bez uvjetno, muža s uvjetima user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1874
25.4.2012 14:34:20   
veeseelaa
no to nije tema, nikada ne bi dopustila si da mi ijedan muškarac osim mog sina i brata bude centar svijetauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *