animagical
|
IZVORNA PORUKA: klemzi Joj ja opet puno pojela...hajd me malo kritikujte...evo šta sve danas: D malo graha sa 1 kriškom int.hljeba U smoki R sendvič sa tunjevinom V dvije paprike, 1 punjena sirom sa vlascem, druga krompirom Popila nekoliko kafa, pojela 4 wellnesa, i popila 2 l vode...Kod mene uvijek najduži spisak Minie i meni je ova tema stvarno ekstra, tolio poticaja daje...cure nemoj da ko ide s teme, i kad smršate bodrite nas, kritikujte, komentarišite...ja volim sugestije i konstruktivne kritike ja vam imam jedan prijedlog, eh sad meni funkcionise odlicno, a nadam se da ce i nekoj od vas...vidim zalis se da ti jabuka samo otvori apetit...heh pa jeste, nekako se osjeti da je poprazan stomak...ja zato navece radim ovako-jabuke gulim i jedem polao, kriske, dok citam na netu, gledam tv...ali gulim cijelo vrijeme,da su ruke zaposlene, a ne ono kao moja mama, naguli tanjir pa zasjede...ovako se ja kao necim bavim...uz jabuke pijuckam sensia jogurt, super je za probavu, nadoknadi kalcij, da energije, ai vala je lagan, taman uz jabuke...kad mi dodije sensia, uzmem neki vocni jogurt...i tako, mijenjam...jabuke zamijenim kruskama.... ali ja nikada ne poejdem jednu vocku, uvijek vise....i kafu ne sladim uopste.... da se pohvalim, nisam na spisku vise,ali vaga to ne zna 65 kaze manje nego kada sam zatrudnila, a bas sam bila mrsava,na svoju visinu
|