|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
22.4.2012 6:42:45   
mama2884
Samo da se prijavim....Moj rezim ishrane je jos u toku...Danas imam prvo iskusenje,idem u goste...Sutra vaganje abd user posted image ....
Svima na ovoj temi zelim ugodan dan...sto manje papanja i sretno sutra user posted image

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1176
22.4.2012 7:14:30   
Anais
trenutno je u svijetu ponovo jedna nova dijeta "u trendu" a zove se metabolic balance, potrazite na netu ima dosta toga ... bazira se na krvnoj slici svake osobe i ima nekoliko postulata, izmedju ostalog

- samo 3 obroka dnevno (5 sati da prodje izmedju svakog)
- svaki dan jedna jabuka
- nista ne jesti iza 21h
....
upitno je naravno koliko to sve funkcionira, kao i svaka druga dijeta vjerovatno zavizi od metabolizma

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1177
   [Obrisana poruka]
22.4.2012 10:38:45   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 1178
22.4.2012 10:57:37   
enči80

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Vidi ni jedna mjesečarka!?

Ja započeh jutros, pa reko do kad doguram. E pa drage moje suborke, da vas izvjestim u ovaj kasni čas da sam čitav dan po malo pijuckala vodu, napravila sam 0,5l čaja od jedne kesice zelenog i jedne kesice čaja od jabuke i cimeta i to sam popila, pojela sam 5-6 kašika bistre juhe (bez ičega) i popila čašu kupovnog soka od jabuke. I znate šta, dobra sam ko dobar dana, a imala sam danas frku sa obavezama da sam mislila da će mi se nesvjestit. Pucam od energije samo sam pospana user posted image

I koliko si izgubila Lejla?

Ja 2kguser posted image
Najela se dobro ujutru i pila čaj,sok cijeđeni od naranče,vodu i šumeći magnezijum.
Nije teško uopšte,mene je iskreno najgore bilo jutros onih sat-dva dok sam dočekala da jedem.
Ne znam sad koliko je to izgubljene mase,ja mislim da ovim možda samo izbaciš višak vode.U svakome slučaju vrijedi pokušati jer je to samo jedan dan.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1179
   [Obrisana poruka]
22.4.2012 11:56:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu enči80)
  Neposredna veza do poruke: 1180
22.4.2012 12:54:52   
reallove

IZVORNA PORUKA: mama2884

IZVORNA PORUKA: reallove

Canim,zavidim ti na cevapimauser posted image ,bas sam pozeljela cevape...

kod mene je od utorka -400user posted image

Reallove, draga zeno...uz svoj meni i vjezbe, ti ces biti kao barbika...user posted image
Pazi da se ne preforsiras ? Koliko dugi si na "takvom tepmu" ?
daj Bozeuser posted image
jucer mi bilo punih mjesec danauser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1181
22.4.2012 13:37:16   
ucitelj
hvala drage moje na odgovorima canim pokusat cu ali isto tako vidim da imate prilicno malo kg za skinut joj meni necu vas nikad stignut
bravo za sve vase uspjeheuser posted image user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1182
22.4.2012 14:09:37   
reallove

IZVORNA PORUKA: ucitelj

hvala drage moje na odgovorima canim pokusat cu ali isto tako vidim da imate prilicno malo kg za skinut joj meni necu vas nikad stignut
bravo za sve vase uspjeheuser posted image user posted image
samo polako mila,treba strpljenja punooouser posted image ..ja sam u pocetku mrsala brzo,sada je bas usporilo,jedva koji gram da ode,ali nedam se i ne odustajemuser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1183
22.4.2012 14:15:09   
reallove
Ja evo pijem narandzu i limun,iscjedila sebi da me malo "podigne"user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1184
22.4.2012 15:53:23   
azra I ADI
user posted image Dignut će se, dignut...Samo naprijed.....

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1185
22.4.2012 15:55:09   
azra I ADI
user posted image Ja jedva čekam sutrašnje vaganje,nisam puno brljala ovu sedmicu.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 1186
22.4.2012 15:58:23   
reallove

IZVORNA PORUKA: azra I ADI

user posted image Dignut će se, dignut...Samo naprijed.....
user posted image user posted image

sta vi radite kad vam se jede cokoladauser posted image

sinoc vidim shogetenn crnu cokoladu,65 % kakaa,bil nju smjela ponekad gricnut

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 1187
22.4.2012 16:07:50   
azra I ADI
user posted image Pojedem,zato ovih 4-5 kg stalno idu gore-dole!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1188
22.4.2012 16:57:37   
Selminja

Pojedem je, sta bi drugo? user posted image
Ženo draga, kao da ces zločin napravit, pojedi samo ce ti lijepo bit user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1189
22.4.2012 17:28:31   
canim

IZVORNA PORUKA: Selminja

Pojedem je, sta bi drugo? user posted image
Ženo draga, kao da ces zločin napravit, pojedi samo ce ti lijepo bit user posted image

Tako I ja user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1190
22.4.2012 20:23:16   
mama2884
Samo da vam prijavim,da sam prezivjela goste...Hocu reci,suzdrzala sam se od halapljivog jela,kada mi je sve pred nosom....Minimalne kolicine, tek toliko da uzmem predjelo i glavno jelo, i desert samo trecinu kolaca..Jedva cekam sutra,ali se ujedno i plasim,da se nece  ne daj Boze pokazati + ili stagnacija od proslog ponedjeljka...Obzirom da sam ja ranoranilaca,vjerovtano sutra probijam led...Uhhhh...user posted image
Vidim sve su danas hanume bile vrijedne,drzale se svojih "djeta",svaka cast i cestitam na strpljenju.Tipkamo se sutra....user posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1191
22.4.2012 20:31:24   
reallove
Joj dobre ste ma znam da pojedete user posted image user posted image ,nego kada pojedem cokoladu mene poslije savjest grize,nisam trebala,jos sada kako kg sporije idu,hmmmm

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1192
22.4.2012 20:31:53   
klemzi
Ala sam ja danas brljala user posted image user posted image Evo šta sam sve pojela i popila: $ wellnes keksa, cornflakes sa mlijekom, dva- tri zalogaja pšeničnog kolača, malo supe tarhane, 1 čokoladicu fitnes, 1 keks, 1 bananu, malo šampinjona i piletine i 1 krišku hljeba... O Bože, koliko li sam tek jela kad nisam pazila user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu mama2884)
Neposredna veza do poruke: 1193
22.4.2012 20:52:17   
Selminja
Ja necu ni da napisem sta sam sve pojela user posted image
Ja se iskreno nadam samo da nisam u plusu. Ja ne znam zasto, ali ove sedmice nikako mi ne uspijeva da kilice idu dole. Ja nesvjesno pojedem nesto, i tek kad ga smazem dodje mi u glavu user posted image I tako evo gotovo citavu semicu. A prosle sedmice sam tako lagano mrsala a uopste nisam mislila o hrani. Valjda to dodje da se malo zakoci, organizam uspori, jer otkako sam ovdje smrsala sam 5,5kg i to bas lagano. Valja se za ostatak potrudit.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1194
22.4.2012 20:57:58   
reallove
I ja sam -5,5 kg i stalauser posted image ,sada gubim tek po koji gram i to me strasno nervira,tjesim se sto vjezbamuser posted image ..

Inace,dobro se vidi na meni,danas dosla strina kod nas,kad me vidjela kaze,ma dosta bona eto vise ni g... nemasuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 1195
22.4.2012 21:38:21   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Vidi ni jedna mjesečarka!?

Ja započeh jutros, pa reko do kad doguram. E pa drage moje suborke, da vas izvjestim u ovaj kasni čas da sam čitav dan po malo pijuckala vodu, napravila sam 0,5l čaja od jedne kesice zelenog i jedne kesice čaja od jabuke i cimeta i to sam popila, pojela sam 5-6 kašika bistre juhe (bez ičega) i popila čašu kupovnog soka od jabuke. I znate šta, dobra sam ko dobar dana, a imala sam danas frku sa obavezama da sam mislila da će mi se nesvjestit. Pucam od energije samo sam pospana user posted image

I koliko si izgubila Lejla?

Evo izvještaja:

Vagam se i mjerim subotom po programu koji pratim. Jučer sam se izvagala u jutro i napokon sam se spustila na 67,2kg. To me jako obradovalo, a onda me i posjeta našoj temi podsjetila na mjesečevu dijetu te sam odlučila da probam, pa dokle izdržim. Čitava stvar je bila veliko iznenađenje. Stalno sam pijuckala vodu, napravila nezašećereni čaj. Imala sam puno obaveza tog dana tako da sam bila i dosta aktivna. Na rođendanu kod rodice sam pojela 5-6 kašika bistre supe bez ičeg iza sina (jer je momak pojeo svu tjesteninu user posted image ) i popila čašu kupovnog soka od jabuke. Najteže mi je bilo kad se navečer muž vratio sa puta i izvukao silne čokoladice koje je donio kao poklone user posted image . Zezam se, u opće mi nije bilo teško izdržati, odreći se taj dan hrane i na moje veliko iznenađenje nisam se u opće osjećala loše. nisam bila slaba, nije mi se spavalo, sve sam sa lakoćom obavljala. Tako mi je bilo dobro da me to izuzetno motivisalo da izdržim. Jutros sam se probudila i bez gladi. A najveće iznenađenje je naravno uslijedilo nakon stajanja na vagu: 65,2! -2kg! Toliko nisam vjerovala u cifru i izgledala mi je nevjerovatna da sam je zaboravila pa sam se poslije pola sata otišla ponovo izvagati user posted image

U glavnom, ja onoj jutrošnjoj cifri i dalje ne vjerujem user posted image i službeni rezultat javljam tek sutra u jutro, po pravilu ove naše super teme.

Ono što je sigurno, za slijedeću mijenu idem opet.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1196
22.4.2012 21:44:35   
klemzi
Bravo Lejla Ka user posted image user posted image
Reallove a za koliko vremena si smršala 5,5 kg user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1197
22.4.2012 21:49:19   
reallove

IZVORNA PORUKA: klemzi

Bravo Lejla Ka user posted image user posted image
Reallove a za koliko vremena si smršala 5,5 kg user posted image

mjesec danauser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1198
22.4.2012 21:56:15   
canim
Lejla user posted image za -2kg javi nam sutra ujutro oficijalno rezultat.

Realove 5,5 kg je super rezultat za mjesec dana.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1199
22.4.2012 21:57:59   
canim
Nemojte zaboraviti sutra ujutro je oficijalno vaganje, javljajte rezultate.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *