|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
21.4.2012 11:12:33   
sweet insanity

IZVORNA PORUKA: klemzi

user posted image user posted image
Eto...dogovoreno...
Hej, pije li neka od vas zeleni čaj. Ja pijem svako jutro i veče po jednu šolju, čitala da pomaže pri mršavljenju.
Takođe sam pročitala da svaki čovjek na 25 kg težine mora popiti jedan litar vode, ja moram popiti 3 l. Da li je ovo istina user posted image

Ne bih rekla da je istina. Meni je jednom prilikom dr rekla da ne bi trebalo vise od 2 litra dnevno max 2 i pol. Svaki covjek bi trebao konzumirati 6 casa od 2dcl dnevno, to je neki prosjek.
Sto se tice zelenog caja znam da je dobar za imunitet, no ja ga ne pijem jer i dalje intenzivno dojim a cula sma kao da se ne preporucuju ni crni ni zeleni caj, no to mi moze potvrditi Lejla Kauser posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1151
21.4.2012 11:13:18   
sweet insanity
ili nepotvrditiuser posted image

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1152
21.4.2012 11:41:51   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: jasmin

Zato ima hadis :)...Enes, r.a., prenosi da je Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, tri puta pravio predah pijući, van posude, a potom bi izgovarao: ”Ono nakon toga bolje napoji, bude zdravije i ukusnije.” (Muslim)

Jest da nije tema, ali ja ću na ovo user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 1153
21.4.2012 11:45:08   
Skvo RR
ide i kod mene mrsanje.....zadovoljna sam...e sada, ja svakako pazim na ishranu...generalno...ali me smeta nedostatak sada sokova...to mi fali...helem to mi je uvijek porok bio...nikakva zamjena mi nije dobra...pijem vodu sada i to mozda 3-4 case dnevno...jednostavno nemam potrebu za tekucinom...jedino uz to pijem radi srca sok od paradajza jednu casu dnevno..a mozda bi i njega malo trebala obustavitiuser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 1154
21.4.2012 11:54:03   
bambi7

IZVORNA PORUKA: klemzi

user posted image user posted image
Eto...dogovoreno...
Hej, pije li neka od vas zeleni čaj. Ja pijem svako jutro i veče po jednu šolju, čitala da pomaže pri mršavljenju.
Takođe sam pročitala da svaki čovjek na 25 kg težine mora popiti jedan litar vode, ja moram popiti 3 l. Da li je ovo istina user posted image

Pila zeleni i prestala, tjera na wc svaki cas, a ne mogu na poslu bas svaki sat trcati u ćenifu :)

Ljubi mama princeze
L-23.02.2007
I-09.06.2011

"Žena nikad ne moze biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela!!!"

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1155
21.4.2012 12:10:21   
canim
Skvo slobodno pij sokove ali fresh, dakle ti cijedi ili stavi u blender ili slicno, najbolje bez secera da pravis, tu ne vidim nikakvih nedostataka samo mozes dodatno vitamine ubaciti u organizam a one kupovne izbjegavaj.

(odgovor članu bambi7)
Neposredna veza do poruke: 1156
21.4.2012 12:12:08   
canim
Klemzi kazu da je zeleni caj dobar za mrsanje, ja ga ne volim tako da ga i ne pijem, mozda bih ga mogla piti ali nije nesto da me odusevljava.

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1157
21.4.2012 12:41:02   
reallove
Hi zenice...

Ja sam doruckovala malo crnog hljeba sa sirom,malo sam pojela skroz,ali bitno je da sam doruckovalauser posted image ..popila casu vode...idem sada malo na traku,bar pola sata...

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1158
21.4.2012 13:04:00   
canim

IZVORNA PORUKA: reallove

Hi zenice...

Ja sam doruckovala malo crnog hljeba sa sirom,malo sam pojela skroz,ali bitno je da sam doruckovalauser posted image ..popila casu vode...idem sada malo na traku,bar pola sata...

Za dorucak slobodno jedi i vise nego za rucak, jer ti je ujutro najbrzi metabolizam, ja ujutro svasta pojedem i skoro svaki dan jedem med a svi znamo koliko je med koristan user posted image

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1159
21.4.2012 14:12:37   
reallove
Ja nesto ne mogu med,ne znam,nisam ljubitelj..Popila sam i casu soka od crvene naradze.Cijedim sebi sokove,ne pijem kupovne..Vjezbala sam 45 min,veceras oko 7 opet cu vjezbati,sat vremena...

danas sam se i mjerila.Od 7.4 do 21.4.

grudi -3

struk -4

kukovi-6

noga-5

ruka -1

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1160
21.4.2012 14:35:16   
klemzi

Ja nesto ne mogu med,ne znam,nisam ljubitelj..Popila sam i casu soka od crvene naradze.Cijedim sebi sokove,ne pijem kupovne..Vjezbala sam 45 min,veceras oko 7 opet cu vjezbati,sat vremena...

danas sam se i mjerila.Od 7.4 do 21.4.

grudi -3

struk -4

kukovi-6

noga-5

ruka -1

Respect user posted image user posted image
user posted image
Jasmin hvala ti za hadis, Lejla Ka takođe, eto ni to nisam znala, ja odvalim pola litre vode u cugu maltene, od sad ću kratke gutljaje.
Canim ni ja ne volim zeleni čaj, ali eto, natjeram se...
Ja sam danas pojela ujutro 3 suhe šljive i onda išla kolegicama na žalost, umrli im očevi i popila kafe i kafe, jela tek oko 1 krišku sa abc sirom, i malo šarenik makarona, Maloprije pojela bananu. Opet nisam na vrijeme doručkovala, to mi pravi najveći problem. Umjesto da ujutro jedem, ja tek oko 11 ogladnim. Morat ću se naviknuti. Čitala sam da su suhe šljive "prirodna pilula za mršavljenje" pa sam i njih ubacila...ipak sam ja iz Gradačca, imamo ih napretek user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1161
21.4.2012 15:02:22   
ucitelj
hvala sto odgovoriste

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1162
21.4.2012 15:02:34   
Medić*
Ja namjeravala danas na mjesecevu ali nisam nesto horna user posted image , naredni put sa Iman i Klemzi idemo aBg.

Danas za dorucak par makaronica sa tubjevinom, kafa, pola banane, pola mm. Za rucak po zelji mojih momaka palacinke a sebi cu bareni krompir sa mladim lukom i jogurtom. Voce do kraja dana i dosta vode. Klemzi i ja ponekad popijem dvije tri soljice zelenog caja ali ga bas ne gotivim. Mrsko mi posebno kuhati, Muz pije turski caj, maleni nanu a ja zeleni user posted image

Hodala sam nekih sat vremena. Tako otprilike svaki dan ujutru i navece.

Ucitelj ne upratih tvoje pitanje, o cemu se radi user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 21.4.2012 15:05:23 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 1163
21.4.2012 15:08:25   
klemzi

IZVORNA PORUKA: ucitelj

hvala sto odgovoriste

Učitelj, ja ne znam odgovor...nažalost...

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1164
21.4.2012 15:11:41   
ucitelj
dojenje i dijeta( mjeseceva ili dukan nezz koja nisam jos odlucila) mlac je veliki tj 9mj jede sve drugo a samo navecer doji a ja kouser posted image pa nezz sta napravit uzasno mi je

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1165
21.4.2012 15:17:48   
Medić*

IZVORNA PORUKA: ucitelj

dojenje i dijeta( mjeseceva ili dukan nezz koja nisam jos odlucila) mlac je veliki tj 9mj jede sve drugo a samo navecer doji a ja kouser posted image pa nezz sta napravit uzasno mi je

Nemam ti neki pametan savjet user posted image Inace ne treba biti na dijeti kada je dojenje u pitanju. S obzirom da samo navece doji, mogla bi da probas ovu mjesecevu, ipak je to samo jedan dan bez hrane, ostale daane jedes po malo a cesce, pazis sta jedes, meni se cika Dukan ne svidja nesto jer ne smije voce, tek u 3 fazi cini i se. Ne znam sta da ti kazem user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1166
21.4.2012 15:23:38   
ucitelj
hvala medic i ja se dvouumim svaka je s jojoj ucinkom a mjeseceva bar ne kosta hvla jos jednom

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1167
21.4.2012 15:45:18   
reallove
Klemzi,nemam neki poseban recept,pazim sta jedem,slatko ne jedem nikako,pijem puno vode i vjezbam puno..to je touser posted image

Ucitelj,ako vec dojis,izaberi nesto zdravije,evo npr. kao canim,vise laganih obroka na dan,jedi vise voca i povrca,pij puno vode,izbaci slatko,nemoj jesti kasno,mozes da ubacis i vjezbe

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 1168
21.4.2012 22:03:33   
canim
ucitelj i ja dojim, ja nisam na dijeti ali sam promijenila nacin ishrane i kilice hB idu dole, samo polako napravi sebi plan i program, izbaci nepotrebne kalorije, ucesti obroke, pij vode i kilice ce same dole, ja se nebih usudila na bilo kakvu dijetu jer dojim.

Mi smo danas cijeli dan hodali, tek sad osjetim koliko me noge bole user posted image Ja vam necu pisati moj danasnji meni samo cu reci da je sadrzao cevape user posted image

reallove za mjere user posted image i ja bih se mjerila da mi nije mrsko user posted image

< Poruku je uredio canim -- 21.4.2012 22:06:37 >

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1169
21.4.2012 22:11:44   
animagical
samo ad vam mahnem, samo naprijed zeneuser posted image i bujrum, ja evo gulim jabukeuser posted image

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 1170
   [Obrisana poruka]
21.4.2012 22:15:15   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu canim)
  Neposredna veza do poruke: 1171
21.4.2012 22:30:08   
reallove
Canim,zavidim ti na cevapimauser posted image ,bas sam pozeljela cevape...

kod mene je od utorka -400user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1172
21.4.2012 23:54:36   
Lejla Ka
Vidi ni jedna mjesečarka!?

Ja započeh jutros, pa reko do kad doguram. E pa drage moje suborke, da vas izvjestim u ovaj kasni čas da sam čitav dan po malo pijuckala vodu, napravila sam 0,5l čaja od jedne kesice zelenog i jedne kesice čaja od jabuke i cimeta i to sam popila, pojela sam 5-6 kašika bistre juhe (bez ičega) i popila čašu kupovnog soka od jabuke. I znate šta, dobra sam ko dobar dana, a imala sam danas frku sa obavezama da sam mislila da će mi se nesvjestit. Pucam od energije samo sam pospana user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1173
22.4.2012 6:37:47   
mama2884
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Vidi ni jedna mjesečarka!?

Ja započeh jutros, pa reko do kad doguram. E pa drage moje suborke, da vas izvjestim u ovaj kasni čas da sam čitav dan po malo pijuckala vodu, napravila sam 0,5l čaja od jedne kesice zelenog i jedne kesice čaja od jabuke i cimeta i to sam popila, pojela sam 5-6 kašika bistre juhe (bez ičega) i popila čašu kupovnog soka od jabuke. I znate šta, dobra sam ko dobar dana, a imala sam danas frku sa obavezama da sam mislila da će mi se nesvjestit. Pucam od energije samo sam pospana user posted image

Svaka cast user posted image ....Samo hrabro,a rezultat nece izostati

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1174
22.4.2012 6:39:48   
mama2884

Canim,zavidim ti na cevapimauser posted image ,bas sam pozeljela cevape...

kod mene je od utorka -400user posted image

Reallove, draga zeno...uz svoj meni i vjezbe, ti ces biti kao barbika...user posted image
Pazi da se ne preforsiras ? Koliko dugi si na "takvom tepmu" ?

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *