Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.4.2012 14:45:04
vanchi88
vto jel ti imas termin zakazan za van tjelesnu ?
"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.4.2012 15:53:01
london77
Super Dijana, ja sam bila isto u cetvrtak na UZV, krenulo mi tu noc nesto braon, pa sam bila van sebe. Nacrtala sam se kod njih prije 8 ujutro, dr me pogledala, i sve ok. Cuju se otkucaji srca, beba napreduje kako treba.I ja sam 8 nedelja, termin mi je 25.11. To braon se vise nije pojavljivalo, ko zna sta je to bilo. Uglavnom sam u horizontali, sledeci UZV za 2 nedelje. Nisam se udebljala, imam isto kg kao i prije, samo stomak raste, hehhe.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.4.2012 17:28:24
maja_2507
Poz, vidim pijes microgynon, ja sam ga pocela piti 29.03, pila sam po jednu tabletu ali vec treci dan pijem po dvije...pauzu trebam praviti 30.04. Luda sam od ovih tableta, stalno me grudi bole i stalno imam osjecaj kao da cu dobiti. Da li je jos ikome tako bilo?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 14.4.2012 22:34:05
VTO pacijentica
majo, vecini cura je tako, meni su nagle promene raspolozenja i konstantna nervoza najteze pale. a grudi ne splasnjavaju, osim tih par dana pauze.. najgore kad skinem grudnjak..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.4.2012 9:23:33
maja_2507
Ja sam luda od kad ovo pijem, prvi mi je put....il mi je muka, il sam neraspolozena il raspolozena, a grudi ispasti iz grudnjaka....Kad ti je zakazan uzv? Meni je prvi 21.05.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 15.4.2012 12:45:42
VTO pacijentica
meni u utorak, al ja sve imam osecaj da ce mene odloziti za tamo negde, posle leta, sto bi mi mozda i odgovaralo, nego bi mi stvarno bilo zao ovolkog mucenja s mikroginonom, em bi ispalo da sam ga pila za dzabe, em bih morala sve ispocetka..
< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 15.4.2012 12:47:38 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.4.2012 8:39:59
VTO pacijentica
idem danas u 13:30, javicu vam cim se vratim sta je bilo. danas bih po semi trebala i sa supresijom da pocnem, al mi nikako ne odgovara da to cudo primam popodne, pa ne znam sta da radim..
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.4.2012 14:44:45
VTO pacijentica
bila. ovako, na desnom jajniku imam nekih 4-5, a na levom samo dva folikula. sa decapeptilom pocinjem prekosutra, mikroginon pijem ne do 23. nego do 29.04. stvarno sam se nadala da cu ga se resiti! endometrijum je 6mm, i to je to. kako ovo vama izgleda, ja se ne razumem uopste.. ovi folikuli me interesuju, je l to normalno, malo, puno..?
< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 17.4.2012 14:45:18 >
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.4.2012 14:51:49
Rijada
dijana85 Kako si mi ti jeli sve ok.Mozesli sutra da odneses one tablete sto smo se dogovorile ako mozes javi mi da znam a ja cu ako bog da preko sutra kod nji imam termin u 10 i 30min.Javi da znam i hvala ti.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.4.2012 14:59:43
Rijada
VTO pacijentice Haj bar si se resila prvog pregleda pa sve u svemu ne izgleda ti lose koliko se ja razumem u to.A jesili ti danas dobila svu terapiju sto ces trositi mislim na inekcije i to?Kad sljedeci put ides jeli ides 30.04 ili ti je pomijerila i to?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.4.2012 15:21:42
Rijada
A joj sigurno ce i meni onda sve da pomijeri.A nisi mi rekla jesili sada dobila inekcije te sto trebas trositi ili ces sebi kupiti da znam sta me ceka?
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.4.2012 22:17:20
ivanai
VTO ja se isto nerazumijem puno u to al mislim dace ti se tek sad od monopura poceti stvarati folikuli nije mi jasno to za folikule ja sam radila tri inseminacije folikule sam dobijala od terapije monopura i gonala inace ih nemam uopste bez terapije posto imam polucisticne jajnike.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.4.2012 22:21:17
VTO pacijentica
evo, informisala sam se u mejuvremenu, ovo se gleda da bi se pretpostavilo kako cu da odreagujem na stimulaciju i da ne tupim previse, taj podatak znaci samo lekarima da znaju kakvu ce terapiju da mi daju. tako da sam digla ruke od kontanja, kako bude bice, pristajem i da imam manje, samo da ne bude hiperstimulacije, to me jako plasi.
RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka 17.4.2012 22:30:26
ivanai
hiper stimulacija je i moja nocna mora i inseminacije dok sam radila stalno sam se toga bojala al moramo biti pozitivne ako bog da za koji mjesec da se sve odavde preselimo na one veselije teme na forumu
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.