Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:25:59
Honey3
IZVORNA PORUKA: ladyblue
IZVORNA PORUKA: MALA1994
ja se u sustini tu najvise slomim ali meni je bitno da promjenim havu pa barem 5 dana
ma šta slomim? poginem! njih dvojica velikih, Nađa još uvijek mala...nema me na mapi ali kad je moja guJica u pitanju, ma može sve . samo da sam ja na moru. a oni ko hoće ko neće.
joj sto se pronadjoh ovdje,samo da se pokiseliti,ma na svasta sam spremna,mada moj mm,stvarno u svemu ucestvuje maksimalno,ali ja sam glavni organizator i pogurivac
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:26:45
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: henna ze
žene su ti rekle Hannice...povedi nekog..ako ne možeš sveki ili mamu nadji neku tetu...mi živimo u Zenici..udišemo ko zna šta..i odmah od rodjenja nas truju..more makar jednom godišnje da udahnemo have...
ma koga da povedem kad i mi jedva nekako stanemo u auto.A vala ne bi vodila ni sveki ni mamu,znate kakve su ove stare tete,samo bi ponavljale,djeca su ti gladna,nemas dovoljno mlijeka,dadni im mesa sa rostilja sta ce im biti,kako smo mi svoju djecu odhranile. No,no....to me umara vise nego trcanje za djecom. Ma,mi cemo najvjerovatnije ici,moram zbog Hane.Naoruzamo se saburom i put putuje.
ja sveki isto nikada bih ne bih vodila ali ima jos familije osim nje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:26:59
Nedi
IZVORNA PORUKA: teacher75
a zar nije ovo zalosno kad ima parova koji sve rade skupa i kojima nista nije mrsko? zato me nekad tuga uhvati sto i kod mene nije tako
ja sam odgovjena da sve mogu sama (tata mi je umro rano pa nas je mama odgojila da budemo prave lavice) i mogu. ako neko hoće samnom - bujrum, ako neće- njegov/njen problem. ja ću svoje provesti pa kako god!
Isto ovako...samo mogu promijeniti npr gumu na autu, sama se odvesti-dovesti. Samo me malo ova finansijska neizvjesnost koči u realizaciji želja i planova
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:27:58
Malenaoduvijek
a zar nije ovo zalosno kad ima parova koji sve rade skupa i kojima nista nije mrsko? zato me nekad tuga uhvati sto i kod mene nije tako
ja sam odgovjena da sve mogu sama (tata mi je umro rano pa nas je mama odgojila da budemo prave lavice) i mogu. ako neko hoće samnom - bujrum, ako neće- njegov/njen problem. ja ću svoje provesti pa kako god!
zavisi kako to gledas,a puno je manje takvih parova nego sto mislis
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:29:30
Nedi
IZVORNA PORUKA: MALA1994
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: henna ze
žene su ti rekle Hannice...povedi nekog..ako ne možeš sveki ili mamu nadji neku tetu...mi živimo u Zenici..udišemo ko zna šta..i odmah od rodjenja nas truju..more makar jednom godišnje da udahnemo have...
ma koga da povedem kad i mi jedva nekako stanemo u auto.A vala ne bi vodila ni sveki ni mamu,znate kakve su ove stare tete,samo bi ponavljale,djeca su ti gladna,nemas dovoljno mlijeka,dadni im mesa sa rostilja sta ce im biti,kako smo mi svoju djecu odhranile. No,no....to me umara vise nego trcanje za djecom. Ma,mi cemo najvjerovatnije ici,moram zbog Hane.Naoruzamo se saburom i put putuje.
ja sveki isto nikada bih ne bih vodila ali ima jos familije osim nje
Gdje ću sveki povesti da mi izgubi dijete, to bi samo briga više bila
Najbolje da tetu povedete, posudimo Vam mi svoje auto i teta može u gepek komotno bez problema . Šalim se ali svakako je moj savjet da idete zbog dječice i njihovog zdravlja
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:34:20
Hurma
hahaha... ja svake god nađem smještaj i kazem mm gdje idemo ove godine... pokazem slike... on se uvijek slaze i zna da ne grijesim, uvijek nam bude super... ja imam puno vise vremena i zivaca za to... on strasno voli da putuje... spontan je... vodi da sopinguje... kad se vratimo iz sopinga u nekoliko tura unese sve i onda uziva da slaze sve, ja sjedim... hahaah... ali voli i da radi/zaradi... ali ima i puno stvari koje bih promijenila... ponekada bih voljela da i on mene iznenadi nekom idejom... ali eto... ipak smo 10 god zajedno i on je vise navikao a onda i ja... i da, ne znam da li bih ikada otisla na more sama sa djecom... bez muza...
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.4.2012 9:56:06
lejlaze
IZVORNA PORUKA: niki83
Mi smo dvije god. isli u isti pansion, izaberemo opciju polupansiona, prosle god. nas je noc kostala oko 70eura, tako nesto.. Ali kada uporedim to sa onih 40eura koje smo placali za studio apartman u Podacama, a nismo imali nista, cak ni balkon, ni pogled na more, ma kao da si u misjoj rupi..meni se smucilo, i tako smo odlucili ponoviti odmor bar u septembru u Promajnoj, i tek sam se tada osjetila kao da sam zaista bila na odmoru..
niki, kako se zove taj pansion i ima li opcija puni pansion?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.4.2012 15:21:48
esmina i bebina mam
Nama zavisi od MM-ovog posla da li cemo ici zajedno ili cu ja neku varijantu sa djecom i jos nekim tipa sestre moje ili njegove. Ja sam se nalozila da idem u Baško polje u Alem pa eto ako ko zna kolike su cijene polupansiona.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.4.2012 15:25:06
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: leona81
zna li neko za smjestaj u Zadru ili na Pagu, uglavnom tu negdje blizu Bihaca:)
Ja ne bih sa malom djecom isla na Pag.Tamo ti nema ni palme a ni bora nadugo ni na siroko.A ja sam ga obisla uzduz i poprijeko 3 godine sam radila po nekoliko mjeseci preko sezone tamo. A i zadar mi nije nikako za kupanje mislim a ni ona mjesta okolo. Ja bih na tvom mjestu isla sjevernije prema Istri i to ti je blizu Bihaća.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.4.2012 16:15:38
tajcika
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Nama zavisi od MM-ovog posla da li cemo ici zajedno ili cu ja neku varijantu sa djecom i jos nekim tipa sestre moje ili njegove. Ja sam se nalozila da idem u Baško polje u Alem pa eto ako ko zna kolike su cijene polupansiona.
ja sam bila u Alemu,ako ocekujes nesto wow onda nemoj ici ,nema TV, ipak mene je odusevila tisina ,blizina plaze,hlada i previse jer je sve u borovini tako da ti klima i ne treba,hrana zadovoljavajuca,dorucak svedski sto-vecera izbor tri jela na noc prije odaberes sta zelis,uz veceru imas pravo na jedno pice 0,2 (mineralna ili sok),supica,salata i hljeb koliko zelis...cijene ti zavise od termina u kojem boravis al evo da ti neke javim recimo period od 09.06.-29.06. cijena je sobe pogled park 460 KM.pogled more 477 KM i depadanse 460 KM po osobi+taksa +jednokratna prijava 6 KM po osobi,a za period 30.06.-17.08. cijene su ti 609KM park,642KM more i depadanse 609 KM, s tim da je dijete do 12 godina gratis do 25.06. i od 26.08......i da ima akcija u periodu 05.05.-09.06. po osobi za istu uslugu smjestaj u depadansama cijena 249 KM...sve ovo ti se odnosi za period od sedam dana...nadam se da sam ti uspjela odgovoriti
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.4.2012 17:27:36
leona81
Ja ne bih sa malom djecom isla na Pag.Tamo ti nema ni palme a ni bora nadugo ni na siroko.A ja sam ga obisla uzduz i poprijeko 3 godine sam radila po nekoliko mjeseci preko sezone tamo. A i zadar mi nije nikako za kupanje mislim a ni ona mjesta okolo. Ja bih na tvom mjestu isla sjevernije prema Istri i to ti je blizu Bihaća.
Nego šta češ ti u Bihaću
mm je iz Bisca:) gdje u Istru? bila sam u rijeci, opatiji...al bez M...dajte prijedloge gdje da idem sa M
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.4.2012 17:28:56
Sandrich
Drage mame. Zanima me vase misljenje. Na more planiramo aBd nekad u julu. Beba ce tada imati 5 punih mjeseci. Da li je bolje u hotel sa malom bebom ili apartman, jer ne znam dali ce do tada jeesti hapice???? Planirali smo u HR, makarska rivijera, pa ako imate kakvih prijedloga pisite
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.4.2012 17:59:01
teacher75
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Drage mame. Zanima me vase misljenje. Na more planiramo aBd nekad u julu. Beba ce tada imati 5 punih mjeseci. Da li je bolje u hotel sa malom bebom ili apartman, jer ne znam dali ce do tada jeesti hapice???? Planirali smo u HR, makarska rivijera, pa ako imate kakvih prijedloga pisite
svejedno ti je hotel ili apartman u tom slucaju. mi smo isli sa lanom 1.put kad je imala 8 mjeseci i tad je bila na hapicama, pa sam joj kupila gotove vocne i povrtne kasice i kuhinja nam nije trebala, uzeli smo dvokrevetnu sobu i hranili se vani po restoranima
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.4.2012 23:08:19
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: tajcika
Hvala ti bas na objasnjenju.Ma znam da je to stari tip hotela ali za te pare i ne ocekujem luxuz a tv mi ne treba uopste. Nego pošto vazda djeci nosim monte,puding vocne jogurte itd ima li u sobi frizider ?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.4.2012 23:09:23
esmina i bebina mam
Nego šta češ ti u Bihaću
mm je iz Bisca:) gdje u Istru? bila sam u rijeci, opatiji...al bez M...dajte prijedloge gdje da idem sa M
Lijep ti je i Novi Vinodolski on ti je relativno blizu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 12.4.2012 23:13:27
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Sandrich
moj stariji je prve godine imao 7 mjeseci kad smo isli na more,eh posto je on bio na AD-u mi smo isli u apartman da nam bude komotnije da mozemo prokuhati vodu a on je samo neke hapice jeo tako da sam mu ja nosila gotove. ali meni nesto ne bi bilo u hotelu ugodno u jednoj sobici sa malom bebom a ti mozes svakako jesti po restoranima
< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.4.2012 23:16:49 >
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.4.2012 7:56:10
tajcika
IZVORNA PORUKA: tajcika
Hvala ti bas na objasnjenju.Ma znam da je to stari tip hotela ali za te pare i ne ocekujem luxuz a tv mi ne treba uopste. Nego pošto vazda djeci nosim monte,puding vocne jogurte itd ima li u sobi frizider ?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.4.2012 15:43:33
gagala
mm i ja volimo tišinu, mir, arhitektonske starine, muzeje, i plaže za malu raju .....meni je teško po kamenicama i stijenama pa moj MM jadan devera sa mnom, aiko je napola dalmoš ...... mislili smo na Pag ove godine ........obzirom da nemamo nije nam problem, pa ako ima kakav savjet unaprijed zahvaljujem ............. želja mi je da obiđem pašku solanu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 13.4.2012 18:21:48
teacher75
IZVORNA PORUKA: Emica_sa
recite mi, kakva su pravila u hrvatskim hotelima kod placanja za dvoje male djece (jedno beba a drugo nepune 3 godine), kakve olaksice imaju?
pa u vecini hotela je besplatno
jesi li sigurna, znam da je besplatno za jedno dijete ali mi sad mm rece da je cuo kad je dvoje djece da jedno placa 50'% a za drugo da je besplatno, pa rekoh da provjerim ovdje zna li ko