Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:10:17
teacher75
IZVORNA PORUKA: bambi7
IZVORNA PORUKA: teacher75
i ja sam veliki ljubitelj mora i ne mogu zamisliti ljeto bez mora- jedino u ratu nisam isla. a mm govori da mozemo otici umjesto mora na planinu a ja
Jooooj ovaj tvoj ko i moj.... Sta cu po sumama maaaajke ti?? Jos ima vikendicu na Neretvi, kaze ne moramo na more imamo Neretvo, helouuuuuu, Bojkotovala sam kupanje u Neretvi jer je preeeeledena, i cojo se vise ne bini, sad se i on nafura ko i ja:D
ovom mom je zivotna zelja da ima vikendicu negdje na planini u sumi na selu, gdje nikog nema, kaze odmah bi preselio tamo, samo da ima internet uveden i nista mu vise ne treba! kaze ne voli ljude, razocaran, treba mu mir i tisina. a ja bih poludjela nakon 3 dana. ja pozelim gradsku vrevu, jedva docekam da prosetam malo titovom a on ne bi nikad da ne mora nekad poslom a i tada ronda gdje ce parkirati i muka mu, ode taxijem do centra i vrati se pjeske
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:10:43
teacher75
IZVORNA PORUKA: MALA1994
imam ja tersa vjeruj mi,a ja ti mogu onda samo reci klek,to ti nije ni 3 sata voznje a lanici date tbl i to je to.
a kod nas nazad sjednem ja i dvije sjedaliceea nisi ni ti nesto velika mogla bi stati.neego ti mamu i djecu i idite vas cetvero a on neka tersa kuci
a ko ce vozit?
ima raznih opcija platite nekoma a imas i one taksi sluzbe koje voze do mora.samo mi nemoj reci da je to nemoguce jer onda je i do tebe a ne samo o njega
ladyblue isto razmisljamo
kazem ti da nismo bas pri parama, tako da nista od toga
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:11:48
ladyblue RR
kako bi se ja pokupila i ostavila "gospodina tersa" da se dobro istersa a ja se dobro iskupala na moru... imam ja tiki jednog takvog s tim što je još i "poznat" pa možeš misliti te sujete...al' ne jebem ja to...ovako ćemo pa ti vidi hoćeš li ili nećeš...ako nećeš sjedi i smrdi kod kuće a ja odoh. tako je bilo i sada za Holandiju...1001 razlog protiv a ja lijepo sjednem na net i kupim sebi i djetetu kartu i samo kažem mi odosmo...ne pada mi na pamet da se natežem. i nas dvije idemo za 7 dana a on neka tersa kome god hoće
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:12:57
ladyblue RR
a ne bi ni dao da djeca idu negdje bez njega nekoliko dana
ti si meni super....ako ne bi dao djecu onda lijepo kada dođe s posla samo se spremiš i preko vrata a njega ostavi sa djecom....da vidiš kako bi iznenada promijenio mišljenje
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:14:26
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: ladyblue
kako bi se ja pokupila i ostavila "gospodina tersa" da se dobro istersa a ja se dobro iskupala na moru... imam ja tiki jednog takvog s tim što je još i "poznat" pa možeš misliti te sujete...al' ne jebem ja to...ovako ćemo pa ti vidi hoćeš li ili nećeš...ako nećeš sjedi i smrdi kod kuće a ja odoh. tako je bilo i sada za Holandiju...1001 razlog protiv a ja lijepo sjednem na net i kupim sebi i djetetu kartu i samo kažem mi odosmo...ne pada mi na pamet da se natežem. i nas dvije idemo za 7 dana a on neka tersa kome god hoće
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:15:17
ladyblue RR
ja se u sustini tu najvise slomim ali meni je bitno da promjenim havu pa barem 5 dana
ma šta slomim? poginem! njih dvojica velikih, Nađa još uvijek mala...nema me na mapi ali kad je moja guJica u pitanju, ma može sve . samo da sam ja na moru. a oni ko hoće ko neće.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:15:43
teacher75
a ne bi ni dao da djeca idu negdje bez njega nekoliko dana
ti si meni super....ako ne bi dao djecu onda lijepo kada dođe s posla samo se spremiš i preko vrata a njega ostavi sa djecom....da vidiš kako bi iznenada promijenio mišljenje
dobra si ja ocigledno nisam dovoljno jaka, pa uvijek idem linijom manjeg otpora i popustam da ne bi bilo svadje i naravno sebi idem na stetu
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:16:38
mamadi
Žene, imate li kakvu preporuku za Crnu goru, ali ne budva, ulcinj i to, neko malo mjesto jer imam malu bebu, da ima borovine i da se mogu odmorit onako ljudski :)
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:18:17
teacher75
e tiki nije ni tebi maslo za ramazana,hajde Bgt i tebe stosta mrzi pa neces ni ti.ma svako zna svoje naravno ali nema problema samo rjesenje ..
a cuj neda, daj majke ti
pa ne da nam ni do grada taxijem jer djeca moraju uvijek biti u autosjedalici, a kamoli da idemo na put. uostalom, mama i ja ne bi mogle nikako nosati sjedalice i sve stvari da idemo taxijem. pa mene mrzi jer ne mogu nista bez njega, sto bih se ja zrtvovala i teglila i nosala kad on nece, i ovako je sve oko djece na meni
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:18:36
Malenaoduvijek
ja se u sustini tu najvise slomim ali meni je bitno da promjenim havu pa barem 5 dana
ma šta slomim? poginem! njih dvojica velikih, Nađa još uvijek mala...nema me na mapi ali kad je moja guJica u pitanju, ma može sve . samo da sam ja na moru. a oni ko hoće ko neće.
e bas tako,meni moj kaze uvijek ti samo da ti g...vidi puta jeste vala iii jeli tu sta lose....
ja da nisam skontala nacin kako da izadjem sama s njima dvojicom nesto bi mi bilo,da sam cekala nekoga sjeila bih i dalje u kuci
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:19:03
ladyblue RR
koje? kod mene "gori hala" ali ja ne popuštam! nema s njima labavo inače te nema na mapi. ja se trudim koliko god mogu, i inače u životu, ali sam i ljuta k'o ris. i svi moji u kući to znaju. zato ta tresanja i sl. meni ne provode. jer čim počnu nešto da provode donji su 100%. nađem ja več naćin da ih zeznem
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:19:36
bambi7
Meni je najcudnije u cijeloj prici da neko nece na more, cuj nece heeeeej. cini mi se da cijelu zimu kontam kako da smugnem. Mi nismo prosle god isli jer je I bila mala, al zato ove god sam vec rezervisala za kraj juna, ne mogu vise iscekati
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:20:08
ladyblue RR
pa dobit ćeš regres, malo ti, malo mama i eto rješenja...sve se može kad se hoće
zar imam pravo na regres kad sam na porodiljskom a mama je u penziji pa nista od nje
jesi koristila godišnji ikako ove godine? ako jesi, onda imaš pravo na regres. u suštini to je do firme. mogu ti ga isplatiti ako hoće a ako neće mogu te zezati ako nisi i nećeš koristiti godišnji.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:20:36
teacher75
e bas tako,meni moj kaze uvijek ti samo da ti g...vidi puta jeste vala iii jeli tu sta lose....
ja da nisam skontala nacin kako da izadjem sama s njima dvojicom nesto bi mi bilo,da sam cekala nekoga sjeila bih i dalje u kuci
a zar nije ovo zalosno kad ima parova koji sve rade skupa i kojima nista nije mrsko? zato me nekad tuga uhvati sto i kod mene nije tako
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:21:09
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: mamadi
Žene, imate li kakvu preporuku za Crnu goru, ali ne budva, ulcinj i to, neko malo mjesto jer imam malu bebu, da ima borovine i da se mogu odmorit onako ljudski :)
nemam. meni se u CG jedino Sveti Stefan sviđa ali je preskupo. sve ostalo mi nije ni blizu Dalmacije.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:21:33
teacher75
pa dobit ćeš regres, malo ti, malo mama i eto rješenja...sve se može kad se hoće
zar imam pravo na regres kad sam na porodiljskom a mama je u penziji pa nista od nje
jesi koristila godišnji ikako ove godine? ako jesi, onda imaš pravo na regres. u suštini to je do firme. mogu ti ga isplatiti ako hoće a ako neće mogu te zezati ako nisi i nećeš koristiti godišnji.
ne znam ja kako je to u skolama, imali smo kolektivni godisnji u januaru ali tada nisam bila na porodiljskom
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:23:26
ladyblue RR
a zar nije ovo zalosno kad ima parova koji sve rade skupa i kojima nista nije mrsko? zato me nekad tuga uhvati sto i kod mene nije tako
ja sam odgovjena da sve mogu sama (tata mi je umro rano pa nas je mama odgojila da budemo prave lavice) i mogu. ako neko hoće samnom - bujrum, ako neće- njegov/njen problem. ja ću svoje provesti pa kako god!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:24:59
Hannica
IZVORNA PORUKA: henna ze
žene su ti rekle Hannice...povedi nekog..ako ne možeš sveki ili mamu nadji neku tetu...mi živimo u Zenici..udišemo ko zna šta..i odmah od rodjenja nas truju..more makar jednom godišnje da udahnemo have...
ma koga da povedem kad i mi jedva nekako stanemo u auto.A vala ne bi vodila ni sveki ni mamu,znate kakve su ove stare tete,samo bi ponavljale,djeca su ti gladna,nemas dovoljno mlijeka,dadni im mesa sa rostilja sta ce im biti,kako smo mi svoju djecu odhranile. No,no....to me umara vise nego trcanje za djecom. Ma,mi cemo najvjerovatnije ici,moram zbog Hane.Naoruzamo se saburom i put putuje.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 11.4.2012 13:25:17
Nedi
Kako je pitanje dana kada cu ostati bez posla vrlo je vjerovatno da necemo nigdje na more ove godine . A ako se neka čuda dogode onda vjerovatno Crna gora ili Albanija u sezoni i Hrvatska onako jedan-dva vikenda.