|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho...
11.4.2012 13:25:59   
Honey3

IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja se u sustini tu najvise slomim ali meni je bitno da promjenim havu pa barem 5 dana user posted image

ma šta slomim? poginem! njih dvojica velikih, Nađa još uvijek mala...nema me na mapi ali kad je moja guJica u pitanju, ma može sveuser posted image . samo da sam ja na moru. a oni ko hoće ko neće.

user posted image joj sto se pronadjoh ovdje,samo da se pokiseliti,ma na svasta sam spremna,mada moj mm,stvarno u svemu ucestvuje maksimalno,ali ja sam glavni organizator i pogurivacuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 2451
11.4.2012 13:26:45   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: henna ze

žene su ti rekle Hannice...povedi nekog..ako ne možeš sveki ili mamu nadji neku tetu...mi živimo u Zenici..udišemo ko zna šta..i odmah od rodjenja nas truju..more makar jednom godišnje da udahnemo have...

ma koga da povedem kad i mi jedva nekako stanemo u auto.A vala ne bi vodila ni sveki ni mamu,znate kakve su ove stare tete,samo bi ponavljale,djeca su ti gladna,nemas dovoljno mlijeka,dadni im mesa sa rostilja sta ce im biti,kako smo mi svoju djecu odhranile. No,no....to me umara vise nego trcanje za djecom.user posted image user posted image user posted image Ma,mi cemo najvjerovatnije ici,moram zbog Hane.Naoruzamo se saburom i put putuje.user posted image

ja sveki isto nikada bih ne bih vodila ali ima jos familije osim nje user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 2452
11.4.2012 13:26:59   
Nedi

IZVORNA PORUKA: teacher75

a zar nije ovo zalosno kad ima parova koji sve rade skupa i kojima nista nije mrsko? zato me nekad tuga uhvati sto i kod mene nije takouser posted image

ja sam odgovjena da sve mogu sama (tata mi je umro rano pa nas je mama odgojila da budemo prave lavice) i mogu. ako neko hoće samnom - bujrum, ako neće- njegov/njen problem. ja ću svoje provesti pa kako god!

Isto ovako...samo mogu promijeniti npr gumu na autu, sama se odvesti-dovesti. Samo me malo ova finansijska neizvjesnost koči u realizaciji želja i planovauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2453
11.4.2012 13:27:58   
Malenaoduvijek

a zar nije ovo zalosno kad ima parova koji sve rade skupa i kojima nista nije mrsko? zato me nekad tuga uhvati sto i kod mene nije takouser posted image

ja sam odgovjena da sve mogu sama (tata mi je umro rano pa nas je mama odgojila da budemo prave lavice) i mogu. ako neko hoće samnom - bujrum, ako neće- njegov/njen problem. ja ću svoje provesti pa kako god!

zavisi kako to gledas,a puno je manje takvih parova nego sto mislis

Neposredna veza do poruke: 2454
11.4.2012 13:29:30   
Nedi
IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Hannica

IZVORNA PORUKA: henna ze

žene su ti rekle Hannice...povedi nekog..ako ne možeš sveki ili mamu nadji neku tetu...mi živimo u Zenici..udišemo ko zna šta..i odmah od rodjenja nas truju..more makar jednom godišnje da udahnemo have...

ma koga da povedem kad i mi jedva nekako stanemo u auto.A vala ne bi vodila ni sveki ni mamu,znate kakve su ove stare tete,samo bi ponavljale,djeca su ti gladna,nemas dovoljno mlijeka,dadni im mesa sa rostilja sta ce im biti,kako smo mi svoju djecu odhranile. No,no....to me umara vise nego trcanje za djecom.user posted image user posted image user posted image Ma,mi cemo najvjerovatnije ici,moram zbog Hane.Naoruzamo se saburom i put putuje.user posted image

ja sveki isto nikada bih ne bih vodila ali ima jos familije osim nje user posted image

Gdje ću sveki povesti da mi izgubi dijete, to bi samo briga više bilauser posted image

Najbolje da tetu povedete, posudimo Vam mi svoje auto i teta može u gepek komotno bez problemauser posted image . Šalim se ali svakako je moj savjet da idete zbog dječice i njihovog zdravlja

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2455
11.4.2012 13:34:20   
Hurma
hahaha... ja svake god nađem smještaj i kazem mm gdje idemo ove godine... pokazem slike... on se uvijek slaze i zna da ne grijesim, uvijek nam bude super... ja imam puno vise vremena i zivaca za to...
on strasno voli da putuje... spontan je... vodi da sopinguje... kad se vratimo iz sopinga u nekoliko tura unese sve i onda uziva da slaze sve, ja sjedim... hahaah... ali voli i da radi/zaradi...
ali ima i puno stvari koje bih promijenila... ponekada bih voljela da i on mene iznenadi nekom idejom... ali eto... ipak smo 10 god zajedno i on je vise navikao a onda i ja...
i da, ne znam da li bih ikada otisla na more sama sa djecom... bez muza...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 2456
12.4.2012 9:56:06   
lejlaze
IZVORNA PORUKA: niki83

Mi smo dvije god. isli u isti pansion, izaberemo opciju polupansiona, prosle god. nas je noc kostala oko 70eura, tako nesto..
Ali kada uporedim to sa onih 40eura koje smo placali za studio apartman u Podacama, a nismo imali nista, cak ni balkon, ni pogled na more, ma kao da si u misjoj rupi..meni se smucilo, i tako smo odlucili ponoviti odmor bar u septembru u Promajnoj, i tek sam se tada osjetila kao da sam zaista bila na odmoru..

niki, kako se zove taj pansion i ima li opcija puni pansion?

mamin princ 08.09.2008
mamina princeza 06.01.2012

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 2457
12.4.2012 10:32:27   
leona81
zna li neko za smjestaj u Zadru ili na Pagu, uglavnom tu negdje blizu Bihaca:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu lejlaze)
Neposredna veza do poruke: 2458
12.4.2012 15:21:48   
esmina i bebina mam
Nama zavisi od MM-ovog posla da li cemo ici zajedno ili cu ja neku varijantu sa djecom i jos nekim tipa sestre moje ili njegove.
Ja sam se nalozila da idem u Baško polje u Alem pa eto ako ko zna kolike su cijene polupansiona.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2459
12.4.2012 15:25:06   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: leona81

Ja ne bih sa malom djecom isla na Pag.Tamo ti nema ni palme a ni bora nadugo ni na siroko.A ja sam ga obisla uzduz i poprijeko 3 godine sam radila po nekoliko mjeseci preko sezone tamo.
A i zadar mi nije nikako za kupanje mislim a ni ona mjesta okolo.
Ja bih na tvom mjestu isla sjevernije prema Istri i to ti je blizu Bihaća.

Nego šta češ ti u Bihaću user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2460
12.4.2012 16:15:38   
tajcika

IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Nama zavisi od MM-ovog posla da li cemo ici zajedno ili cu ja neku varijantu sa djecom i jos nekim tipa sestre moje ili njegove.
Ja sam se nalozila da idem u Baško polje u Alem pa eto ako ko zna kolike su cijene polupansiona.

ja sam bila u Alemu,ako ocekujes nesto wow onda nemoj ici ,nema TV, ipak mene je odusevila tisina ,blizina plaze,hlada i previse jer je sve u borovini tako da ti klima i ne treba,hrana zadovoljavajuca,dorucak svedski sto-vecera izbor tri jela na noc prije odaberes sta zelis,uz veceru imas pravo na jedno pice 0,2 (mineralna ili sok),supica,salata i hljeb koliko zelis...cijene ti zavise od termina u kojem boravis al evo da ti neke javim recimo period od 09.06.-29.06. cijena je sobe pogled park 460 KM.pogled more 477 KM i depadanse 460 KM po osobi+taksa +jednokratna prijava 6 KM po osobi,a za period 30.06.-17.08. cijene su ti 609KM park,642KM more i depadanse 609 KM, s tim da je dijete do 12 godina gratis do 25.06. i od 26.08......i da ima akcija u periodu 05.05.-09.06. po osobi za istu uslugu smjestaj u depadansama cijena 249 KM...sve ovo ti se odnosi za period od sedam dana...nadam se da sam ti uspjela odgovoriti

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 2461
12.4.2012 17:27:36   
leona81

Ja ne bih sa malom djecom isla na Pag.Tamo ti nema ni palme a ni bora nadugo ni na siroko.A ja sam ga obisla uzduz i poprijeko 3 godine sam radila po nekoliko mjeseci preko sezone tamo.

mm je iz Bisca:) gdje u Istru? bila sam u rijeci, opatiji...al bez M...dajte prijedloge gdje da idem sa M

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 2462
12.4.2012 17:28:56   
Sandrich
Drage mame. Zanima me vase misljenje. Na more planiramo aBd nekad u julu. Beba ce tada imati 5 punih mjeseci. Da li je bolje u hotel sa malom bebom ili apartman, jer ne znam dali ce do tada jeesti hapice???? Planirali smo u HR, makarska rivijera, pa ako imate kakvih prijedloga pisite user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 2463
12.4.2012 17:59:01   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Drage mame. Zanima me vase misljenje. Na more planiramo aBd nekad u julu. Beba ce tada imati 5 punih mjeseci. Da li je bolje u hotel sa malom bebom ili apartman, jer ne znam dali ce do tada jeesti hapice???? Planirali smo u HR, makarska rivijera, pa ako imate kakvih prijedloga pisite user posted image

svejedno ti je hotel ili apartman u tom slucaju. mi smo isli sa lanom 1.put kad je imala 8 mjeseci i tad je bila na hapicama, pa sam joj kupila gotove vocne i povrtne kasice i kuhinja nam nije trebala, uzeli smo dvokrevetnu sobu i hranili se vani po restoranima

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2464
12.4.2012 23:08:19   
esmina i bebina mam

IZVORNA PORUKA: tajcika

Hvala ti bas na objasnjenju.Ma znam da je to stari tip hotela ali za te pare i ne ocekujem luxuz a tv mi ne treba uopste.user posted image
Nego pošto vazda djeci nosim monte,puding vocne jogurte itd ima li u sobi frizider ?

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 2465
12.4.2012 23:09:23   
esmina i bebina mam

mm je iz Bisca:) gdje u Istru? bila sam u rijeci, opatiji...al bez M...dajte prijedloge gdje da idem sa M

Lijep ti je i Novi Vinodolski on ti je relativno blizu user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2466
12.4.2012 23:13:27   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Sandrich

moj stariji je prve godine imao 7 mjeseci kad smo isli na more,eh posto je on bio na AD-u mi smo isli u apartman da nam bude komotnije da mozemo prokuhati vodu a on je samo neke hapice jeo tako da sam mu ja nosila gotove.
ali meni nesto ne bi bilo u hotelu ugodno u jednoj sobici sa malom bebom a ti mozes svakako jesti po restoranima

< Poruku je uredio MALA1994 -- 12.4.2012 23:16:49 >

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2467
13.4.2012 7:56:10   
tajcika

IZVORNA PORUKA: tajcika

Hvala ti bas na objasnjenju.Ma znam da je to stari tip hotela ali za te pare i ne ocekujem luxuz a tv mi ne treba uopste.user posted image
Nego pošto vazda djeci nosim monte,puding vocne jogurte itd ima li u sobi frizider ?

nema draga moja frizider u sobama

Neposredna veza do poruke: 2468
13.4.2012 15:43:33   
gagala
mm i ja volimo tišinu, mir, arhitektonske starine, muzeje, i plaže za malu raju user posted image user posted image user posted image .....meni je teško po kamenicama i stijenama pa moj MM jadan devera sa mnom, aiko je napola dalmoš ...... mislili smo na Pag ove godine ........obzirom da nemamo user posted image nije nam problem, pa ako ima kakav savjet unaprijed zahvaljujem ............. želja mi je da obiđem pašku solanu user posted image

Moj Anđeo je uvijek sa mnom :)

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 2469
13.4.2012 17:57:16   
Galicia
I ja bih rado na Jadransko, al ne mere. user posted image

Mi idemo u Dominikansku u Junu, a prije toga malo u Georgiju, na Tybee Island.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu gagala)
Neposredna veza do poruke: 2470
13.4.2012 17:58:16   
M kao Mama
Vrlo rado, da li ćemo to ćemo da vidimo, hahahah, al kod mene nada zadnja umire

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 2471
13.4.2012 17:59:05   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: Galicia

I ja bih rado na Jadransko, al ne mere. user posted image

Mi idemo u Dominikansku u Junu, a prije toga malo u Georgiju, na Tybee Island.

Hajmo se mijenjati,ti u Brela,a ja u Dominikanskuuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 2472
13.4.2012 18:10:40   
teacher75
recite mi, kakva su pravila u hrvatskim hotelima kod placanja za dvoje male djece (jedno beba a drugo nepune 3 godine), kakve olaksice imaju?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2473
13.4.2012 18:16:06   
Emica_sa

recite mi, kakva su pravila u hrvatskim hotelima kod placanja za dvoje male djece (jedno beba a drugo nepune 3 godine), kakve olaksice imaju?

pa u vecini hotela je besplatnouser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 2474
13.4.2012 18:21:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

pa u vecini hotela je besplatnouser posted image

jesi li sigurna, znam da je besplatno za jedno dijete ali mi sad mm rece da je cuo kad je dvoje djece da jedno placa 50'% a za drugo da je besplatno, pa rekoh da provjerim ovdje zna li ko

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Odlazak na more bez roditelja
DM

Kada su vaša djeca prvi put, bez vas(sa nekim članom uže familije) išli na more?

prije 7. godine (68%)

sa 7 godina (7%)

kada su bili tinejdžeri (25%)

Broj svih glasova: 72

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *