|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
21.1.2012 20:01:35   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Jesi, cim svoj zivot tako predstavis ovdje

user posted image user posted image user posted image
ne kontam, niko je od nas ne poznaje a i da je poznaje vrlo važno!
Žena je tražila savjet, čemu prozivanje?
A na budale svi različito gledamo, nekom si možda ti budala jer stavljaš slike svog doma, nekom je budala onaj ko piše šta radi po cijeli dan i tako dalje.user posted image user posted image user posted image

il ja koja sam često na temama o seksu a i volim komentirati postove cura koje imaju problem sa sveki user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1651
21.1.2012 20:07:05   
Mirkica
potpisujem HAandy i veselu 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1652
21.1.2012 20:07:09   
malenaa
e zamisli ti dodjes kuci iz nocne i zateknes svoju svekrvu kako cuva tvog muza u krevetu... naravno mislim kao sina ne nista drugo, ali ja bih poludila... da mu ne znam sta i koliko pomaze. svaka njemu cast pa trpi prvo to pa ostalo...

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

Neposredna veza do poruke: 1653
21.1.2012 20:16:04   
Anoniman

A na budale svi različito gledamo, nekom si možda ti budala jer stavljaš slike svog doma, nekom je budala onaj ko piše šta radi po cijeli dan i tako dalje.user posted image user posted image user posted image

Zena je pitala, ja joj odgovorila sta mislim. Sta se ti imas javljati zbog toga?I pretpostavljam tko si, tako da ti to 'anoniman ' ne stojiuser posted image
A o budalama...user posted image user posted image user posted image haj matere ti koji je tvoj problem?Je l' vise volis vidjeti/procitati bracne probleme i prljav ves koji se odigrava pod jednim nickom na nekom forumu ili necije ideje kako je uredio svoja 4 zida. No...kad nekog ne podnosis, trazis opravdanje i razlog da mu nista ne podnosis!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1654
21.1.2012 20:19:09   
danza
veeseelaa u pravu si što se tiče mame ona fakat nema smisla za humor i xtra je osjetljiva. a Malenaa da ti znaš šta ja sve trpim , ma tek onda bi mi rekla da sam budala! Ma ja znam da će on ovo sve čitati, ja nekrijem ništa od njega, al on još nemože da se oslobodi te svoje ljubomore i nepovjerenja, a nije to ona normalna ljubomorica.

Mama je mama

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 1655
21.1.2012 20:25:40   
malenaa
ne kontam svrhu zaista zivota se nekim o kome imas ovakvo misljenje???? i s nekim s kojim ti ocito nije lijepo....
pogledaj svoj potpis dole... meni je s tim sve jasno, jesil napisala koju za muza,bebicu ili ti je mama zaista sve u zivotu. meni moja jeste ...ali ne dozvoljavam da se te dvije ljubavi i ta dva zivota sukobljavaju...

IZVORNA PORUKA: danza

veeseelaa u pravu si što se tiče mame ona fakat nema smisla za humor i xtra je osjetljiva. a Malenaa da ti znaš šta ja sve trpim , ma tek onda bi mi rekla da sam budala! Ma ja znam da će on ovo sve čitati, ja nekrijem ništa od njega, al on još nemože da se oslobodi te svoje ljubomore i nepovjerenja, a nije to ona normalna ljubomorica.

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu danza)
Neposredna veza do poruke: 1656
21.1.2012 20:26:01   
Hanady RR

Možda on misli da jeste...mislim možda mu ti trebaš pomoći d ashavti koliko je to tebi nenormalno i drugima...
Možda je on potreban tebe...možda je ta ljubomora maska...

Mislim ako nećeš brak s anjim...nema potrebe da pišeše na forumu d aga dodatno povrijediš i daš mu doznanja da je on ''nenormalan''...ja lično ne mogu napisati sada ''ma to je grozno ja bih ga ostavila'' pa da s eon ''prepden'' i smiri...

mislim i mama treba biti fleksibilnija...

Naime kompomis je i brak al kompormis su i familijarni odnosi...i mama treba znati da se nekada treba nažaliti a on treba znati gdje je kočnica po pitanju šale sa mamom...

meni s ečini...da ste vi u relativno mladom braku...i d as eni mama ni ti pa ni on niste navikli na novonastalu situaciju...

mislim iapk d atreabte sjesti i razgovarati...malo ozbiljnije i učiniti ustupke jedno drugom...ti malo mamu razbistriti i eventualno izvršiti pomirenje njih ako je potrebno...on malo smanjiti pirtisak na tebe...a ti malo poredati prioritete...

nije fino da nam s esad on javi i počne nam pirčati ''nisma ja takav'' ili s eobarti tebi'' kako tako pirčaš'' mislim vi ste u istoj sobi zaboga sutra ujutro...zare je nromalno d as epreko chata i nekoga foruma razjašnjavateuser posted image

Ovo ti ja onako iskreno s asrac...sve mi s ečini mladoga si braka...i malo mi tvoja mama miriše na jednu veliku jaku mamau koja mora znati sve i sve imati pod kontolom...ono lijepo jeste da mame na nas paze kad s eudamo...al opet...najljepše je kad ja i muž imamo šta od mame da krijemo :)

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu danza)
Neposredna veza do poruke: 1657
21.1.2012 20:41:51   
danza
hvala ti Hanady, u puno toga se slažem s tobom. Mi  jesmo u mladom braku, i pored svih naših poteškoća i problema mi se zaista volimo. On koliko god da je ljubomoran, ters i to, on je i divan čovjek. Puno lijepog smo mi prošli zajedno, kao i ružnog. U najtežim trenucima on je bio tu za mene. A mama ko mama, ona ima samo mene, kćer, a tako je dosta osjetljiva i uvijek bila zaštitnički prema meni, previše. To je sad druga priča. A mama nije baš da je tu stalno, nego samo ovako pred ispite a to mi puno znači. Ali eto ja sam napisala ostale detalje jer sam nekako htjela da čujem vaša mišljenja kad se cijela situacija sagleda. Ma ja se nebi i naljutila na njega da on nije poslije kad se išao izvinuti, došao meni bijesan i rekao eto nemojte mi ništa ni kupovati za rođendan (pošto smo htjele ići u grad da mu uzmemo nešto jer mu je u ponedjeljak rođendan).  

Mama je mama

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1658
21.1.2012 20:44:23   
selebriti

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Zena je pitala, ja joj odgovorila sta mislim. Sta se ti imas javljati zbog toga?I pretpostavljam tko si, tako da ti to 'anoniman ' ne stojiuser posted image
A o budalama...user posted image user posted image user posted image haj matere ti koji je tvoj problem?Je l' vise volis vidjeti/procitati bracne probleme i prljav ves koji se odigrava pod jednim nickom na nekom forumu ili necije ideje kako je uredio svoja 4 zida. No...kad nekog ne podnosis, trazis opravdanje i razlog da mu nista ne podnosis!

user posted image user posted image
user posted image user posted image

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1659
21.1.2012 20:47:50   
Hanady RR

hvala ti Hanady, u puno toga se slažem s tobom. Mi  jesmo u mladom braku, i pored svih naših poteškoća i problema mi se zaista volimo. On koliko god da je ljubomoran, ters i to, on je i divan čovjek. Puno lijepog smo mi prošli zajedno, kao i ružnog. U najtežim trenucima on je bio tu za mene. A mama ko mama, ona ima samo mene, kćer, a tako je dosta osjetljiva i uvijek bila zaštitnički prema meni, previše. To je sad druga priča. A mama nije baš da je tu stalno, nego samo ovako pred ispite a to mi puno znači. Ali eto ja sam napisala ostale detalje jer sam nekako htjela da čujem vaša mišljenja kad se cijela situacija sagleda. Ma ja se nebi i naljutila na njega da on nije poslije kad se išao izvinuti, došao meni bijesan i rekao eto nemojte mi ništa ni kupovati za rođendan (pošto smo htjele ići u grad da mu uzmemo nešto jer mu je u ponedjeljak rođendan).  

e joj...
ma nemojte sebi stavrati dodatnu presiju...em ispiti tvoji me treća mseja njeogav...
ma nije on loše mislio...a malo zaboravio d aje mama osjetljiva...

neka ...morate malo češće razgovaratiuser posted image malo izmjeniti nke stavri...da bud elijepo ni tebi i njemu abogami i mami...ne smije on mamu dirati al mama mora znati da njena pažnja ne smje biti pretjerana.

samo polako doće to na svojeuser posted image

a vi vskakoa po poklon...šta njega briga o tome...vi mu kupite...biće on sretan 100%user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu danza)
Neposredna veza do poruke: 1660
21.1.2012 20:57:52   
bananica
danza draga, to su male nesuglasice koje se i bez velike pompe rijesavaju, nemojte od muhe praviti medvjeda
razgovaraj sa muzem, otvoreno mu reci sta ti smeta i sta te muci
kad vam je vec mama u kuci ugrabite nekad pa izadjite u setnju, sami vas dvojeuser posted image

za mamu koja se zrtvovala pomoci svojoj kcerkiuser posted image user posted image , sigurno ni zena nije presretna sto je sa vama, ne osjeca se ni ona kao kod svoje kuce, pa zato imajte obzira prema njoj, posebno tvoj muz

Neposredna veza do poruke: 1661
21.1.2012 22:24:38   
danza
hanady i babanica hvala vam puno, ohrabrile ste me pravo, jer meni su bile sve lađe potonule. Na meni ostaje da pokušam rješiti ovu njihovu situaciju, kako, neznam ni ja. A možda će malo i vrijeme učiniti svojepa malo obadvoje popuste.

Mama je mama

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1662
21.1.2012 22:27:32   
Hanady RR

hanady i babanica hvala vam puno, ohrabrile ste me pravo, jer meni su bile sve lađe potonule. Na meni ostaje da pokušam rješiti ovu njihovu situaciju, kako, neznam ni ja. A možda će malo i vrijeme učiniti svojepa malo obadvoje popuste.

hoće sigurno...samo moj ti je savijet nedaj im da te tjeraju d abiraš stranu...
al tvoje je da ih malo zbližiš...
mami kažeš '' hajmo mu mama ići poklon kupiti molim te majčice...znaš d anije on loš smao je umoran bogami''
a njemu kažeš '' ja i mama ti birale poklon, kaže mama umoran si nam dobro puno radiš pa da te praspoložimo''

ti naparviš kolačiće i onda njih dvoje kaficu popijuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu danza)
Neposredna veza do poruke: 1663
6.2.2012 16:20:31   
Anoniman
Ovo je i previse tezak osjecaj za mene i zato sam anonimna. Dvije godine smo u braku. Voljela sam ga ludo dok smo se zabavljali, osjecala sam da i on mene voli. Volim ga i danas, kaze i on da voli mene, svaki dan mi to kaze. Ali, po prvi put direktno cu samoj sebi reci, nisam bas sretna kraj njega. Zasto? Ne znam ni ja konkretan razlog. Kao da nije ispunio moja ocekivanja, ne mislim na sva, savrsenvstvo ne postoji, to znam, ali svakim danom sve je manje toga sto cini a meni je vazno. Nekad se osjecam totalno nebitno u njegovom zivotu. Nejasno mi je kako neko ko voli kao sto on kaze da voli mene, moze svjesno ne cinit ono sto zna da mi znaci ili cinit suprotno pa koliko to sitnica bila,al meni znaci. Ponekad se osjecam neuvazeno s njegove strane, na zadnjem mjestu, totalno nebitno, kao neko ko sve mora presutit jer sve sto kaze i usprotivi se ili kaze da nije ok, dovede samo do rasprave, nikako do razgovora konstruktivnog, ozbiljnog, onog lijepog sa saznanjem da je to za dobrobit nas, da sam i ja od krvi i mesa i da ne moze ni sa mnom svakako, da se i ja moram uvazit u onom sto mi je bitno. Njemu je sve to nekako preko volje.  Radio je, sad manje i ne dozvoljava mi da budem upravu. A sada ono glavno. Mene to sve nekako udaljava od njega. Nisam sigurna sta osjecam. Volim ga, tesko mi je kad se ljuti i kad se raspravljamo, tesko mi je kad nije njezan sa mnom, ali nema vise onog nekog osjecaja radosti u meni prema njemu. Sve mi je nekako postalo obaveza da prihvatim stvari, nikako lagodnost. U isto vrijeme ga i volim, a i osjecam bijes prema njemu. I sve me to nekako rastuzuje, boli, trga, a nemam puta da s njim rijesim te stvari jer toliko smo razgovora odvodili, toliko se puta dogovorili, ali kroz nekoliko dana opet po starom. Sta da cinim? Cak mi se u podsvijesti mota razvod, ali imamo dijete, a pored toga, da li je to pravo rjesenje, bi li mogla bez njega. Jer nije da ga ne volim. Sta da uradim, kako?...

(odgovor članu nejsonka)
  Neposredna veza do poruke: 1664
   RE: Problem u braku
6.2.2012 16:59:43   
ivana st
Draga anonimna mislim da nema braka u kojem se čovjek nekad ne osjeća tužan, usamljen ili povrijeđen. Brak nije isto što i veza, zapravo su to dva različita svijeta i djetinjasto je očekivati da uvijek bude sve zabavno, puno smijeha i zabave, dugih i konstruktivnih razgovora punih razumijevanja i pažnje. Da me krivo ne shvatiš, svega toga mora biti u jednom kvalitetnom odnosu, ali treba prihvatit i nosit se i sa onim teškim danima. Na odnosu između dvoje ljudi treba uvijek raditi, dakle u braku kao i dok ste hodali. Uostalom svi se tokom života mijenjamo i razvijamo, ne možeš očekivati da ona druga strana uvijek radi stvari koje su tebi važne, možda su njegovi prioriteti danas drukčiji i ti mu budi potpora u tome što radi ,a nemoj tražiti razloge za nezadovoljstvo. Kažeš da nema nekog posebnog razloga za tvoje nezadovoljstvo i kakva onda priča o razvodu, aposebno kad imate dijete. I naravno da ne moraš šutjet, to nikako, reci glasno i jasno svoje stavove i sve što ti smeta, makar to značilo žustru i glasnu raspravu i bori se za svoj brak i da oboje budete što sretniji i zadovoljnioji jedno sa drugim.

< Poruku je uredio Visnja RR -- 6.2.2012 17:03:52 >

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1665
6.2.2012 21:44:44   
veeseelaa
Cak mi se u podsvijesti mota razvod, ali imamo dijete, a pored toga, da li je to pravo rjesenje, bi li mogla bez njega. Jer nije da ga ne volim. Sta da uradim, kako?...

vidi svi smo različiti, neko cijeli život proživi sa nekim nezadovoljan, neko pokuša nešto promijeniti u odnosu, pa na kraju krajeva sebe.... imaš nekoliko opcija
Vjerujem da si razgovarala sa tm, ako nisi razgovaraj reci da si tužna i nisi zadovljnja u braku ako se ništa ne promijeni imaš opciju da se okreneš samo sebi i djetetu a on da bude tu tek onako, jer je možda dobar otac, nije totalna fula ili da se razvedeš

Ja bi npr mogla prihvatiti i opciju dva i tri.... al prije tri jer želim biti voljena, NO1 svom partneru, razigrana i vesela...

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1666
24.3.2012 12:48:29   
Anoniman
Ne mogu vise ovako zivjeti.Skroz sam izgubila svoj zivot.Imamo dijete i zivimo u zajednici sa njegovim roditeljima,odvojeni kat kuce samo.Sve je podređeno njima.KAd mu kazem da mi je tesko, on me ne razumije.Vjecito se ljuti jesam li spomenula nesto vezano za njih.A meni je pritiska puna kapa,umorna sam i mislim da cu se razboliti.Razmisljala sam o razvodu jer on se nikad ne bi odvojio od svojih,a sad i ne mozemo zbog finansija.Kada mu spomenem razvod, nece ni da cuje,ni da prica o tome.Kaze samo ja to ne zelim,radi eto sama sta hoces.A dijete mi ne bi dao odvesti sa sobom,a ja bez dijeta ne mogu.Izbora nemam,a cak bi se i razvela samo da vratim svoj zivot natrag.Iako ga volim vise od svega.Al ne mogu vise.Sta bi vi uradile.Molim pomozite.

Neposredna veza do poruke: 1667
24.3.2012 12:51:58   
milenium

Ne mogu vise ovako zivjeti.Skroz sam izgubila svoj zivot.Imamo dijete i zivimo u zajednici sa njegovim roditeljima,odvojeni kat kuce samo.Sve je podređeno njima.KAd mu kazem da mi je tesko, on me ne razumije.Vjecito se ljuti jesam li spomenula nesto vezano za njih.A meni je pritiska puna kapa,umorna sam i mislim da cu se razboliti.Razmisljala sam o razvodu jer on se nikad ne bi odvojio od svojih,a sad i ne mozemo zbog finansija.Kada mu spomenem razvod, nece ni da cuje,ni da prica o tome.Kaze samo ja to ne zelim,radi eto sama sta hoces.A dijete mi ne bi dao odvesti sa sobom,a ja bez dijeta ne mogu.Izbora nemam,a cak bi se i razvela samo da vratim svoj zivot natrag.Iako ga volim vise od svega.Al ne mogu vise.Sta bi vi uradile.Molim pomozite.

zašto je podređeno njima? prst u uho i pravi se da ih nema.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1668
24.3.2012 12:55:27   
muaaa

[/qu
Kakav pritisak?Jel te maltretira psihicki i fizicki,ako jeste onda nemas izbora nego razvod.Ako nije onda se malo saberi,pretrpi nesto nece ni to dovjeka.Vjeruj da nisi jedina koja nesto progleda kroz prste.Opusti se i pokusaj okrenuti vodu na svoj mlin.Lijepo s tvojim muzem,a po mogucnosti s s njegovim roditeljima.Malo se nadji u necemu,eto imate kucu,malo cvijece sadi i relaksiraj se,s djetetom prosetaj sama evo vrijeme lijepo.Neznam sta drugo da kazem.

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1669
24.3.2012 13:02:14   
bebbe RR

Ne razumijem šta je konkretno tvoj problem. To što su svekar i svekrva u vašoj neposrednoj blizini, odnosno, vi u njihovoj?!
Nisam nikada bila u toj situaciji, pa ti zato teško mogu dati savjet, ali mislim da ne smiješ sebe poistovijetiti sa ulogom žrtve i cijeli svoj brak i odnos s mužem svesti na blizinu njegovih roditelja. Zajednice, takođe, imaju i svoje prednosti. Dok ne budeš mogla stanje promijeniti, koncentriši se na te prednosti. Muž, naravno, ne želi pričati protiv svojih roditelja (u čijoj kući živi) i to je normalno. Zamisli da vaše dijete, za koje kažeš da bez njega ne bi mogla živjeti, kroz dvadesetak godina dozvoli svom partneru da pljuje tebe i tvog muža... Mislim, ne osuđujem te, razumijem tvoju stisku, ali mislim da moraš stvari gledati smireno, iz druge, realnije perspektive. Eto, to bih ja uradila na tvom mjestu.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1670
   RE: Problemi u braku
12.4.2012 11:04:48   
Anoniman
Nova sam ovdje pa ne mogu bas da se snadem a i ne zelim odmah prikazati nick posebo kad pisem o ovom. Imam problem pa zelim cuti i druga misljenja, mozda sam upravu a mozda i nisam. Ljubomorna sam, to priznajem. Da li je moja ljubomora opravdana u slucaju da moj muz cijeni neku poslovnu kolegicu jer je vrijedna i hoce raditi i to mi je rekao. Zbog toga najvise s njom saradjuje i najvise je s njom u kontaktu od ostalih kolega i kolegica. Isao je na poslovni put,a i ona. Rekao mi je kako je on vjernik i na mjestu i kako ja nemam razloga da sumnjam i da tu nema apsolutno nigec s njegove strane. Medjutim, mene pojede to sto ima takvo pozitivno misljenje o njoj, sto najvise saradjuje s njom zbog toga a i poslovni put gdje je i ona.Kroz glavu mi prolaze ideje da je mozda zaljubljen u nju, da je drugaciji prema meni i sl. Sta da mislim? Kako da dodjem do istine jer ne zelim mu pokazat ljubomoru, ali sam jako neraspolozena zbog toga.

(odgovor članu nejsonka)
  Neposredna veza do poruke: 1671
12.4.2012 11:07:59   
Hanady RR
Cjeniti vrijdenoga radnoga kolegu ili kolegicu odlika je iskrenih ljudi.

Meni bi msetalo kada moj suprug u svom okruženju nebi našao niti jednu kolegicu koja je vrijedna i smatrao da se poslovni svijet smao oko muškaraca vrti....

Mislim da njegov razgovor sa tobom o kolegici koja je vrijedan i predan radnik je pozitivan i da ti iz čiste dosade i unutrašnjeg osjećanja ljubomore kontruišeše sliku koje nigdje nema sem u tvojoj glavi...

Opusti se...
ako je to jedino što te nagoni na posmisao da ti je suprug nevjeran...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1672
12.4.2012 11:21:49   
leona81
mm cijeni svoje radne kolegice i ja ih skoro sve poznajem, lokalne i strane, jako mi je drago kad kaze da je super odradio nesto jer su one sposobne nego kad dodje kuci namrgodjen jer neka kolegica ne zna osnove...imao je jednu koja mu je stvarala uzasne probleme i nista nije mogao zavrsiti na vrijeme...srecom dobila je otkaz...a na poslovnom putu je non stop i sa muskarcima i zenama, smijesno je razmisljati o tome uopste...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

Neposredna veza do poruke: 1673
12.4.2012 11:24:52   
teacher75
meni je inace ljubomora smijesna- ako neko hoce da te prevari, prevarice te bila ti ljubomorna ili ne, pa bolje se onda ne jesti i ne razmisljati bez potrebe

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1674
12.4.2012 11:25:53   
bebbe RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

meni je inace ljubomora smijesna- ako neko hoce da te prevari, prevarice te bila ti ljubomorna ili ne, pa bolje se onda ne jesti i ne razmisljati bez potrebe

Potpis!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *