|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dr Sanja Sibinčić Banja Luka
3.4.2012 12:50:43   
bosss
nikita najpametnije ti je da se odmoris, ipak je sok za organizam i stimulacija i punkcija i sve ostalo sto si prosla, iako se ti osjecas mozda dobro tvoj organizam sigurno nije. u junu se mozes vratiti po svoje smrzlice fino zdrava i odmorna sto je jako bitno da bi se oni primili.
a vjeruj mi da kod dosta zena ima vecu uspjesnost sa smrzlicima bas zbog toga sto je organizam odmoran.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 801
3.4.2012 12:59:36   
VTO pacijentica
nikita, ne brini za leto, svejedno je prerano da se organizam vrati u normalu posle svih tih hormonskih promena, mene je moj endokrinolog iznapadala sto sam se posle samo pola godine od vanmatericne upustila u vto, iako su mi svi rekli da je to dovoljno. ona kaze da hormoni moraju biti jedno vreme stabilni da bi telo bilo spremno za trudnocu.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 802
3.4.2012 13:42:20   
nikitan
znam u pravu ste,ali poslije svakog propalog pokusaja ja nemogu da docekam kad cu opet pokusati,zelja za bebom je velika,pa su mi dani dugi kao godine,valjda me shvatate,ali cekam ,sta cu ,moram .

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 803
3.4.2012 14:30:30   
nikitan
boss javi nam sta je stobom,kakvo je stanje, jesu li te zvali,sta se desava?

< Poruku je uredio nikitan -- 3.4.2012 14:31:48 >

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 804
3.4.2012 14:33:00   
nikitan
vto pacijentica znas li koliko se placa et zamrznutih embriona?

Neposredna veza do poruke: 805
3.4.2012 14:47:03   
VTO pacijentica
pojma nemam user posted image ja sam sad prvi put u postupku, jos nista od toga ne znam, ali druge cure su upucenije, pa ce ti neka vec odgovoriti. a za cekanje znam, sve te razumemo, ali moras da nadjes nesto cime ces se okupirati do sledeceg pokusaja, probaj nesto sto psle, kad dodje beba neces moci, tipa neki sport, instrument, jezik..

< Poruku je uredio VTO pacijentica -- 3.4.2012 14:49:28 >

(odgovor članu nikitan)
Neposredna veza do poruke: 806
3.4.2012 16:00:02   
rebeka777
FET 800 KM, jednom neko spomenu u Medicosu.

Neposredna veza do poruke: 807
3.4.2012 16:03:13   
VTO pacijentica
rebeka, to je ono kad su vec smrznuti, pa samo da vrate, je l'? znaci da bi za fet bila dovoljna ona treca donacija.. a samo zamrzavanje koliko kosta?

(odgovor članu rebeka777)
Neposredna veza do poruke: 808
3.4.2012 16:09:06   
rebeka777
Mislim da se zamrzavanje ne plaća, a grad ne vjerujem da će donirati sredstva za fet...mada treba provjeriti.

Neposredna veza do poruke: 809
3.4.2012 16:40:31   
VTO pacijentica
ajde ako neko zna neka javi, ja i fet smatram procesom vantelesne.. al ja sam laik user posted image

Neposredna veza do poruke: 810
3.4.2012 21:58:22   
ivanai
cure samo da se javim uspjela sam briseve danas odraditi. hvala vam jos jednom user posted image

Neposredna veza do poruke: 811
3.4.2012 23:39:57   
smarija
ja sam imala zaledjene embrije nakon prvog IVF -a tacnije 4 embija dva su bila zaledjena treci dan,a dva su u pitanju blaste
prva godina zaledjavanja je besplatna a sto se tice placanja nakon toga ne znam jer nisam ni pitala a isla sam po svoje embrije prije isteka te prve godine.
Kod pripreme nije nista strasno vise me podsjeca na IUI nego na IVF bar sto se postupka tice,ja sam zbog svoje dijagnoze PCOS koristila cikloproginovu zbog endometrijuma da dobije odgovarajucu debljinu a moze se koristiti i estrofen tablete i doktorica te prati na uz kad dostigne odgovarajucu debljinu i isto bi bilo dobro ako ima i neki dobar folikul pa pred njegovo pucanje da se vrate embriji.

E sad ja nisam imala tu srecu da mi ni jedan embriji prezivi odledjavanje sto me je dosta izneadilo stim da su mi blaste bile dobrog kvaliteta,bar su mi tako rekli i ne neznam nikog iz Medico S-a sa pozitivnim FET-om,ali iamam prijatelje koji su radili u drugim klinikama ZG,Bg,Mb i ima uspjeha

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 812
4.4.2012 7:22:06   
sos15
Boss,

Čekamo vijesti od tebe! Nadam se da je ET već obavljen, pa da čestitamo!

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 813
4.4.2012 8:19:17   
bosss
upravo zvala milica mog muza i nema nista ni jedna se nije krenula djeliti.
jbg sad idemo dalje , sve ispocetka.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 814
4.4.2012 8:48:54   
sos15
Joj, baš mi je žao. Nadala sam se dobrim vijestima.
Ako kod vas nije ništa nađeno, ja se onda nemam čemu ni nadati. Ništa sad se odmorite, pa u nove pobjede.
Možda ćemo zajedno u Sarajevo ili Prag!

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 815
4.4.2012 9:03:58   
bosss
nema odmora , sad sam toliko nabrijana da ima svaki utorak da sjedim kod hajdera dok ne nadje uzrok , ma ima da ga pregleda od glave do pete dok ne otkrijemo u cemu je problem.
a sledece sedmice ponovo kod sanje pa opet po papire pa u fond, brzo ce i jesen, a do jeseni ima da ih pokrenem, ma plivace oni meni sve u sesnaestoj.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 816
4.4.2012 9:09:43   
riba78
ola cure ,uliječem kao padobranac ,ali me ovaj post od Boss potako da se javim
naime ,prije 15 dana sam bila u Mariboru na postupku ,tamo sam upoznala ženu koja je imala IVF u BL i desilo joj s isto kao i Boss ,žena je došla u MB umirala je od straha da se ne  desi isto ,ali srečom stanice se lijpo podijelile i došli su do transfera .

Možda je nekim parovima jenostavno potreban bolji labaratrorij ,i naravno svaki  novi cilus je nada ,za sve nas user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 817
4.4.2012 9:11:18   
sos15
Tako treba razmišljati! Kad sam rekla odmor, mislila sam da moraš ti sačekati prije novog postupka, ne možeš odmah krenuti sa bocanjem. Ja sam ovom svom svega natrpala, svaki dan izmislim nešto novo, teglica  i bočica u kući ko u priči, ima da me zamrzi zbog toga.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 818
4.4.2012 9:27:26   
bosss
riba mi nismo ni imali neke velike sanse, em spermatozoidi izvadjeni iz testisa , em nepokretni. ipak treba biti carobnjak i veliki strucnjak da od toga uspijes nesto napraviti. mozda da je bojana radila mozda bi ona i uspjela.

(odgovor članu sos15)
Neposredna veza do poruke: 819
4.4.2012 9:37:19   
riba78
žao  mi je boss ,nadam se da če naredni put biti bolje 

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 820
4.4.2012 9:52:50   
bosss
i ja se nadam, mada najvjerovatnije da mjenjamo kliniku, jer sto ti kazes mozda u nasem slucaju je bitna i oprema i embriolog.mislim da je nama najbitniji embriolog, a i nesvidja mi se ova politika sto svaki mjesec drugi embriolog dolazi. jel koliko sam skontala iz price da je u proslom postupku bio neki stariji a sad u ovom neki mladi srbijanac.
a do tada ima da sjedim ispred hajderovih vrata dok neuradimo sve i jednu mogucu pretragu.

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 821
4.4.2012 10:08:06   
VTO pacijentica
ja sam se skroz sj.. bas sam se nadala, boss..

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 822
4.4.2012 10:08:46   
rebeka777
Jao, pa nisam znala da se stalno mijenja embriolog! Mislila sam ipak da dolazi stalno isti.

(odgovor članu bosss)
Neposredna veza do poruke: 823
4.4.2012 10:23:00   
bosss
pa cure koje su bile pocetkom marta rekle su da je neki stariji lik , a meni je bio neki mladji mozda ima oko35 godina.isto je srbijanac ali po opisu cura koje su bile pocetkom marta i ovaj sto je bio nama ne bi rekla da je isti.

Neposredna veza do poruke: 824
4.4.2012 10:24:09   
sabas
bosss pratim tvoju situcaiju i zao mi je sto se to desilo pored tolikog truda , ali sami smo svjesni moguceg negativnog iskhoda. Podrzavam tvoju odlucnost da idete dalje

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *