|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dukan dijeta
30.3.2012 23:18:18   
Lady26
Isla sam u goste, pojela sam kolac i 3 domace kifle punjene cijelim sljivama (ne kiflice), kafu, 2 case gaziranog soka...
I toliko me zeludac zabolio da sam povracala kuci, gladne oci a do grla mi doslo, jer mi se zeludac smanji ali djaba....
Fuj fuj fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zlo mi je....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1876
31.3.2012 8:42:39   
Amelaa RR
Jutro drage moje.. ja ne znam kako gledam..kako sam se dovukla na posao..legla sam jutros u 03:15, jer su nam gosti tek tad stigli..a nije se isplatilo spavat..a do tada sam cijelo vrijeme nesto radila po kuci..pravila i kolac..smijem li ga pokazat... Boli me svaka kost..

Kolac pravila sinoc... jos nisam pojela...al smijem li reci da sam po malo probavala dok sam pravila jel sladak i sl..jabuke se kuhaju...njih sam jela..al kasnije sam pojela par medenih srca...bananu.. jer sam fakat bila glada....pregladna..osjecala sam da mi koljena klecaju..Al uzmite mi u obzir da sam se 100 puta popela na 3 sprat i u prizemlje stepenica ko u prici..valjda se i to broji..

Ko prizna pola mu se prasta...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1877
31.3.2012 9:01:54   
leona81
@Visnja hvala na ovom zdenka siru, nisam ni znala da ima...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 1878
31.3.2012 9:06:34   
malena27 RR
Visnja, hvala na info...

Ja jutros vagam 75 user posted image , znaci -2 kg user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1879
31.3.2012 13:16:06   
leona81
doruckovala 2 kom dukan kruha sa pavlakom, rucak 10 cevapa s malo kajmaka i komadicem somuna- nisam mogla da odolim:) vecera ce biti light neka riba

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1880
31.3.2012 13:16:55   
Visnja RR
bravo Malenice user posted image
Amela kad je frka onda pojedi sto ti organizam trazi...zdravlje je najvaznije...kad se osjecas dobro nastavis ... probaj cesce jesti ovo sto se smije da nisi nikad gladna...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1881
31.3.2012 13:18:47   
Visnja RR
ja sam za dorucak popila 2 u 1 i trokutic dukan hljeba sa pavlakom..
za rucak cu musaku koju sam juce pravila...ja sam i danas sa povrcem...idem 3 dana da bih sutra i prekosutra mogla biti samo na proteinima tj da bih u utorak i srijedu kad cu imati goste zbg asjinog rodjendana imala siri izbor za jelo user posted image sto zapetljah user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1882
31.3.2012 20:50:05   
myb@by
Prijavljujem se u "Dukan" klub user posted image .

Ja sam prošle godine bila na Dukanu i bilo je prilično ok. Međutim tada nisam radila pa sam mogla da se prilagođavam. Sada mi je najveći problem šta jesti na poslu. Radim u računovodstvu i 8 sati sam u kancelariji, znači da trebam odprilike 2 puta nešto na poslu gricnuti. Šta mi predlažu Dukanke koje su u sličnoj situaciji? user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 1883
31.3.2012 21:01:07   
Visnja RR

Dobrodosla user posted image
Napravi Dukan hljeb poneses npr 3 trokutica... i konzervu ribe i nemasnu pavalaku ili malo piletine, moze i dimcek salamica... jogurt... ovo kad je proteinski dan

kad mozes povrce onda imas veliki izbor... kupis nopr pavalaku i isjeckas krastavac u njega i sa trokuticem hljeba bas lijep obrok... ili bilo koja salata s povrcem + kuhano jaje... ili si jednostavno uvece napravis nesto pa poneses...

i da uvjek ponesi jedno skuhano jaje ako bude frka user posted image

03.04.`08

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1884
31.3.2012 21:08:28   
Visnja RR
dok pisah post umalo mi hljeb ne izgori user posted image

mya@by koliko ti traje I faza

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1885
31.3.2012 21:08:32   
myb@by
Hvala Višnja user posted image .

Meni su problem i oni zaslađivači, jednostavno mi je muka od njih, a kafu jednu barem moram popiti, jer mi je to jedini odmor od papira i brojeva.

Kontam pola kesice šećera i neće baš uticati na dijetu ili user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 1886
31.3.2012 21:11:23   
Visnja RR
uzmi onda smedji secer ako bas moras... meni je sreca pa mi ne smeta zasladjivac ...inace ne bih mogla piti kafu ako nije slatka
ja pijem 2 u 1 pa stavim jednu bobicu

03.04.`08

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1887
31.3.2012 21:13:46   
myb@by
Prva faza mi traje tri dana user posted image user posted image user posted image .Druga traje 77 dana, ali sam ja sigurna da to neću izdržati, jer će uskoro jagode i ostalo voće.

Baciću se na tjelovježbe. Ičiću dva puta sedmično na pilates, aerobik ili aquaaerobik i jednom sedmično sa curicom na splash and play user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1888
31.3.2012 21:18:38   
Visnja RR
a gdje ides na gibanje user posted image

03.04.`08

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1889
31.3.2012 21:22:10   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Krenuću u Termalnu rivijeru. Kolegica sa posla ide i pravo zadovoljna. Rade u manjim grupama, tako da se treneri svima posvete. Jedva čekam user posted image

Neposredna veza do poruke: 1890
31.3.2012 21:22:12   
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: myb@by

Prva faza mi traje tri dana user posted image user posted image user posted image .Druga traje 77 dana, ali sam ja sigurna da to neću izdržati, jer će uskoro jagode i ostalo voće.

Baciću se na tjelovježbe. Ičiću dva puta sedmično na pilates, aerobik ili aquaaerobik i jednom sedmično sa curicom na splash and play user posted image user posted image user posted image user posted image .

sta je ovo? je li ovo neka zajednička rekreacija za mame i djecu? bas bi mi tako nesto odgovaralo. user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1891
31.3.2012 21:25:25   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Neca xxx
splash and play user posted image user posted image user posted image user posted image .

sta je ovo? je li ovo neka zajednička rekreacija za mame i djecu? bas bi mi tako nesto odgovaralo. user posted image

To su igre u vodi. Imaju grupe za djecu od 1- 3 godine i od 3- 6. Kako sam ja shvatila i mame budu sa djecom u bazenu, i to sve u cilju da se djeca od malih nogu uče plivanju. Djeluje jako interesantno.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 1892
31.3.2012 21:39:26   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: myb@by

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Krenuću u Termalnu rivijeru. Kolegica sa posla ide i pravo zadovoljna. Rade u manjim grupama, tako da se treneri svima posvete. Jedva čekam user posted image

to je DAMI jel da ...ja sam isla u Avazu na fitnes ... i bas je super bilo...ali nikako da se nadjem vremena ...mislila sam od marta ali evo prodje user posted image ...

03.04.`08

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1893
31.3.2012 21:48:18   
myb@by
Jeste DAMI je u pitanju. Kolegica je pravo zadovoljna, isprobaću pa javim utiske. Ja sam inače antisportista i biću sigurno jako smotana user posted image user posted image , ali briga me imam cilj.

Neposredna veza do poruke: 1894
1.4.2012 0:12:41   
Visnja RR
sve djevojke koje rader ko treneri su super...ja sam ih upoznala 5... lijepo im kazes sta hoces i one ti isplaniraju ... ja sam pocinjaa i zavrsavala sa trakom i izmedju 15 minuta aerobik/pilatesa... htjele su me i na sprave ali ja sam rekla da ne zelim misice user posted image
sretno!

meni sutra i prekosutra proteinski dan...
dorucak vjerovatno trokutic hljeba i pavlaka, kafa ...za rucak cu naparviti salatu od tunjevine,jaja i pavlake ...vecera ne znam ...mozda se pocastim dukan pudingom :))))

03.04.`08

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1895
1.4.2012 10:43:43   
leona81
ja cu danas da probam pizzu:)

Neposredna veza do poruke: 1896
1.4.2012 14:25:45   
leona81
http://www.slikomat.com/slika/5253011.htm

evo je:)

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1897
1.4.2012 17:03:44   
myb@by

IZVORNA PORUKA: leona81

http://www.slikomat.com/slika/5253011.htm

evo je:)

leona ovo baš super izgleda.

Kako pravite Dukan hljeb? Trebala bih napraviti hljeb danas. Koliko vam dana bude taj hljeb?

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1898
1.4.2012 17:27:59   
leona81
ja sam pravila onaj po Visnjinom receptu i ispao je kao neki uljevak - posto ide 6 kasika mekinja jela sam ga 3 dana

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 1899
1.4.2012 17:29:30   
myb@by
Leona znaš li možda gdje se nalazi taj Višnjin recept, nemam vremena sada čitati?

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *