Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 7.10.2011 10:55:35
zagy
IZVORNA PORUKA: Đenifer
IZVORNA PORUKA: zagy
[link=http://www.shoemanic.com/medias/schuhe/sys_master/8877613285406_1543711383_1_120910.png.jpg][/link] ja se zaljubila u ove i ponovila se
Čizme su predobre, ako se može znati gdje si ih nabavila, ima li u drugim bojama, crna npr i ako nije tajna koliko su koštale?!!!
A da znaš kako su mekane, kao rukavica.Bile su i crne, ali kupljene su u Splitu u Humanic radnji, ima i ZG, ako te put nanese Ako hoćeš lokacije i cijenu javi se na PP.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 7.3.2012 22:36:58
Hannica
Cipele na snizenju i to prije mjesec dana,tad sam rekla da vise nista necu kupiti dok ne pronosam ovo sto sam lagerovala za vrijeme trudnoce i poslije.Samo bezze kupujem,toliko cesto izlazim da mi ne treba nista.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 9.3.2012 17:03:14
emma.L
Neki dan kupih košulju- haljinu, farmerke i džins suknju, i dvije pamučne majice kratkih rukava. I još uvijek sam gola i trebam barem još bijelu košulju, neki sako i koju majicu da sakriva pregibe koji vise preko donjih dijelova odjeće . Ali prije svega, sutra odoh u potragu za nekim proljetnim čizmama i torbom.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 19.3.2012 23:22:32
SdZ
Ja sam se u zadnje vrijeme pocastila sa sa Zarinim hlacama, Zarinim prslukom, dvije suknje, smiley majicom, helankama, haljinom... Bravo ja Mama me pocastila sa proljetnim cipelicama.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 20.3.2012 8:04:12
ziki
Ko i mama Alma- torbu, jedino mi torba dobro stoji
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......