Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 5.10.2011 19:20:23
SdZ
Oooo, Bambi, pa ti se pravo obnovila. Bas su lijepe, da ih dugo nosis i u njima koracas samo prema sreci. I ja sam sebi kupila cipelice. Mozda ih sliknem, pa vam pokazem.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 5.10.2011 20:14:58
salmy
Bambi i Selmyd super su
ja kupih pantalone za posla,opet se vracam u crninu jovo na novo
cipele sam cjeli grad sinoc obisla,nista mi se ne sviđa ali nista Odavno se nisam zaljubila u cipele na prvi pogled(cjene ne bitna),nema pa nema da su udobne,elegantne i stabilne
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 5.10.2011 20:19:00
SdZ
Ja sam se u ove zaljubila na prvi pogled, a o udobnosti da ne pricam, bas su super. Odavno nisam bila zadovoljnija cipelama kao sto sam s ovima. Jos sam htjela sive, ali se ipak odlucih za crne jer opet one mogu uz sve.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 5.10.2011 20:20:58
salmy
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Ja sam se u ove zaljubila na prvi pogled, a o udobnosti da ne pricam, bas su super. Odavno nisam bila zadovoljnija cipelama kao sto sam s ovima. Jos sam htjela sive, ali se ipak odlucih za crne jer opet one mogu uz sve.
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 5.10.2011 20:32:04
klemzi
IZVORNA PORUKA: mama_debeljuca
Donji dio trenerke za trudnice i dva grudnjaka za broj veća
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 5.10.2011 21:04:41
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
12.10
I mom muzu tad rodjendan, a izgleda bit ce i tvom pored sve te odjece koju si kupila
Hehe jupi, duplo slavlje hehe. Elem mom nije rodjendan, ali je bio meni u septembru a njemu ce u decembru medjutim ne mozemo proslaviti skupa, pa da ga malo iznenadim, jednom "toplom dobrodoslicom" heheeheh..
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 5.10.2011 21:11:08
klemzi
I ja sam kupila čizme, al haman ove godine nema zime Moje su dječije, ja ne znam hodati u štiklama
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 5.10.2011 21:33:14
Hannica
IZVORNA PORUKA: tajra
Ne volim ovu temu, jer skontam da sebi stvarno rijetko nesto kupim
Pa bas dobro da je tu da te napomene da je vrijeme da mislis malo i na sebe.
Ja sam kupila benetton kaputic na rasprodaji i dugu zimsku jaknu,sad sam u potrazi za cizmama. Bas danas gledam u ormaru kaput i jaknu i razmisljam "Gdje si ti bona mislila da ces ici ove zime. Jedino mozes otici do djecijeg dispanzera da djecu na vakcinu odvedes. "