Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Eh bellla, kupila sam nju i to je to, za sve ostalo viva la Azel . A mogu ti reci da je i tvoja pun pogodak. Vidim da su shopper bags pravo in ove sezone. Neki dan u OVS vidim 45 KM, nisu loše, ali ZARA i Mango su ipak bolje
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 25.4.2012 18:48:43
M kao Mama
Ma, stalno nešto kupujem, tako se liječim, hahahaha, predzadnja veća investicija bile su geoksice, možda sam i pisala, trudnička maja, a sad se polako spremam za prodilište, trudnička pidžama Alma Ras i spavačica isto Alma Ras, ma bit će još toga,
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 7.5.2012 9:13:45
D_K
cure, mozda vi bolje poznajete izbor u nasim radnjama.. nesto sam se nalozila na dugu suknju i jutros pretrazujem po netu pa nisam nasla sliku da vam docaram.. sjetila sam se jedne i vidjecete je u ovom spotu u 1.16, 2.23 - 2.25, 2.47 sec. itd.. kome se ne slusa pjesma neka iskljuci ton ali pogledajte suknju.. ako znate da ima kod nas kupiti slicna please javite mi.. postavicu i na BB post pa ako neka od vas prodaje slicnu javite se.. cekam vas http://www.youtube.com/watch?v=572I2hRq1g8&feature=related
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 7.5.2012 9:32:10
D_K
hvala, prosetacu jedan dan da pogledam.. gledala sam ja i u Zari - ali nekako pocinju da se sire od stomaka na dole, meni to ne pase.. odgovara mi da su malo uze do bokova i onda da lagano padaju, da me ne sire..
RE: Šta ste posljednje kupili od garderobe? 26.5.2012 12:42:35
SdZ
Pocastila sam se sa: dvije pamucne majice kratkih rukava, tamnoplavim tajicama.. A dobila sam na poklon: sivi bolero, dugu kosulju H&M, kratku zelenu haljinu H&M, 2-3 potkosulja..