Blue rose RR
|
Prenos postova: IZVORNA PORUKA: ElmaB Hello Kity prodavnica u Sarajevu!Je li ko bio danas na otvorenju u Štrosmajerovoj ulici? IZVORNA PORUKA: felix kod nas, se otvorilo u ponedeljak u Doboju ova radnja za curice samo ima , pa tako necu da dzaba idem hahahha al kod nas je bilo . Kod ode kad je otvorenje bilo, šta kupi neko i majka dobije neki od njih poklon . Da je A. zensko išla bi pošto je pišonja ništa IZVORNA PORUKA: ElmaB Ja definitivno njih ne smijem voditi, a kada budem sama išla bolje mi je praznog novčanika! IZVORNA PORUKA: Lejla Ka Ja ne smjedoh priči da vidim cijene da se ne razočaram. IZVORNA PORUKA: reallove I ovdje ima prodavnica hello kity,ja volim ici gledati,da mi je curicu da joj kupim:(..ne znam kako je u Bosni ali ovdje je sve preskupo.... IZVORNA PORUKA: reallove Ovdje sam gledala pape male za kucu,25 eura,dok su iste takve pape u obicnim prodavnicama 5 :) IZVORNA PORUKA: canim ja prolazila danas kod katedrale i kontam sto je ono neko okacio znak hello kitty, nisam ni mislila da je njihova prodavnica, vec onako.... sto neko rece kinezi IZVORNA PORUKA: pocahontas big like za ovo, pogtovo imajući u vidu da u moru dupljaka ipak mjesta za lijepe, kvalitetne i što je najvažnije originalne stvari..pa cijene su u skladu s tim naravno ko želi Kinu i platiti jeftino, neka bude spreman i na posljedice (kršenj prava na žig, kazne, pitanje-ko će biti odgovoran za proizvod u slučaju da se nešto dogodi mom djetetu itd.) IZVORNA PORUKA: ladyblue cool...iako mi se malo zgadila ova "pljosnata mačka" jer se prodaje od pijace, kineza pa dalje....da ne pričam na kakvim sam je sve likovima viđala...a ja malo poteška kada su te stvari u pitanju IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: ladyblue cool...iako mi se malo zgadila ova "pljosnata mačka" jer se prodaje od pijace, kineza pa dalje....da ne pričam na kakvim sam je sve likovima viđala...a ja malo poteška kada su te stvari u pitanju draga, zato sto svi od jakog i skupog brenda naprave mrtvi dupljak...i meni je priznajem asocijacija odmah na nešto jeftino ali.. ovo je jako skup brend i ovim dupljacima će vrlo uskoro doći kraj, jer Sanrio ima zaštićen brand za teritorij BiH (Hello Kitty) i naravno da su naše vlasti dužne da spriječe nelegalni uvoz neoriginalne robe IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: mama alma RR Jao, majko mila, ima da me ova raskući, hahahaha imal kakav link da zraknem šta ima budući da trenutno nisam za hodanja, da li ima odjeće za male skorz male bebe, nešto tipa za iznošenje iz porodilišta onih kompletića, koliko skontah iz članka, odjece jos nema, ali biće IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: vjestica više sam ja nafurana na hello kitty nego moja cura a u čemu je fol kod te Hello kitty...sta ona to ima/radi, a ostali ne nikad nisam pogledala crtani IZVORNA PORUKA: Neca xxx Juce smo setali gradom i vidjela sam djecicu kako nose balone sa natpisom Hello Kitty, a nisam skontala da se otvorila prodavnica inace bismo je moja smizla i ja odmah posjetile. Bila sam u Hello Kitty prodavnicama vec i imaju fin asortiman. Koliko se sjecam cijena iz inostranstva, stvari nisu jeftine, ali nisu ni astronomske. U svakom slucaju drago mi je da se otvorila prodavnica i kod nas. Ja volim da imamo sve u ponudi, pa cemo sami odrediti sta mozemo i kada kupiti. IZVORNA PORUKA: vjestica ne znma kakve su ovdje cijene, ali znam da sma u one2play jednom vidjle plišanu lutkicu hello kitty srednje veličine 100 i nešto km što mi je van pameti još sam sve gledala gdje se uključuje i koje funkcije ima a ništa, obična lutkica IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: vjestica ne znma kakve su ovdje cijene, ali znam da sma u one2play jednom vidjle plišanu lutkicu hello kitty srednje veličine 100 i nešto km što mi je van pameti još sam sve gledala gdje se uključuje i koje funkcije ima a ništa, obična lutkica eh draga, plaćaš brend i trenutni trend... imas i obicnih maca za desetak kaemčića, ali nisu te mace Hello IZVORNA PORUKA: Neca xxx Mi smo gledali crtic Hello Kitty i ne radi nista posebno. Ima sestru i onda njih dvije idu na rodjendan kod prijatelja, upoznaju neke ljude i slicne svakodnevne situacije, ali svaka prica ima neku pouku, kako se treba lijepo ponasati, ili nauce kako je sve relativno i sl. Ovo je vise crtic za djevojcice. IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: vjestica a mojoj curi je sve maca, bila ona hello kitty ili obična maca potrudi se da ostane jos dugo u tom uvjerenju inace ne gine ti bankrot IZVORNA PORUKA: veeseelaa mah meni je problem što moja kći sve počupa i razdvoji na dijelove i sad ja ja kupim igračku, torbicu koju skupo platim a ona to raštima meni bezveze kupovati zato skupe stvari za dan je u djelićima ja sam joj neki dan kupila torbicu helo kiti i platila je 6 KM, ma ajde ona sva hepi IZVORNA PORUKA: Lejla Ka IZVORNA PORUKA: vjestica IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: vjestica više sam ja nafurana na hello kitty nego moja cura a u čemu je fol kod te Hello kitty...sta ona to ima/radi, a ostali ne nikad nisam pogledala crtani ma vala iskreno ne znam ni ja, osim što je slatka nikad nisam gledala crtani Ma crtani su bezveze Pogledajte na youtube. Onako mentaliteta Teletabisa. Pravili su i neke verzije poznatih bajki ali crtani sigurno nisu doprinjeli planetarnoj popularnosti lika. Ne znam ni ja u čemu je fol, ali volim je godinama. Totalno mi je preslatka i cool. Mi smo ispred radnje prošli prije nekoliko noći, prije otvaranja, ja u svojim Kitty čizmama. I prvi put mi je bilo malo neprijatno jer sam izgledala ko potpuna ludača, s dvoje djece, ni jedno nema ništa od Kitty, a ja u čizmama sa velikom Kitty zavirujem u praznu radnju. Totalna frikuša Do duše sad imama kčer koju se iskreno bojim odvesti u radnju jer ću doći u iskušenje da joj kupim šta god zatraži IZVORNA PORUKA: Blue rose RR I ja kao i Lejla K apsolutno nisam oduševljena (kao ni moja kći :) ) crtanim, ali sam brend H.Kitty je waaaooo :) Kikica već ima određene stvari od iste, i uživa u njima, mada ne gleda crtani. A što se tiče prodavnice u SA, jedno vrijeme ću je s namjerom izbjegavati - bojimo se iskušenja :) IZVORNA PORUKA: mišur Ovdje, u BL, je otvorena ta prodavnica prošle godine i više puta sam ulazila da vidim šta ima. Cijene su, da ne pretjerujem, katastofa. Najobičnije plišane mace od najmanjih do najvećih od 25-170KM. Imaju svašta, za curice i za mame Ali, mi imamo ovdje jedan lanac parfimerija koji ima proizvode Hello Kitty, navodno isto originali, bar tako izgledaju i prodavačice tako kažu, i dosta su jeftiniji. Ja sam uzela Ani za N.G. macu srednje veličine plišanu za 22 KM, a tamo najmanja bila 25 KM. IZVORNA PORUKA: pocahontas IZVORNA PORUKA: mišur Ovdje, u BL, je otvorena ta prodavnica prošle godine i više puta sam ulazila da vidim šta ima. Cijene su, da ne pretjerujem, katastofa. Najobičnije plišane mace od najmanjih do najvećih od 25-170KM. Imaju svašta, za curice i za mame Ali, mi imamo ovdje jedan lanac parfimerija koji ima proizvode Hello Kitty, navodno isto originali, bar tako izgledaju i prodavačice tako kažu, i dosta su jeftiniji. Ja sam uzela Ani za N.G. macu srednje veličine plišanu za 22 KM, a tamo najmanja bila 25 KM. jesi sigurna da su originali? lako je prepoznati original..dobijes etiketu na kojoj treba da pise Sanrio Ltd.