Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pape nisu na snizenju,cijena 33 km,ja bas juce kupila A i da kupila na snizenju ove kao patikice,slicne kao kod pahuljice,snizene sa 60 na 35 km ,samo kod nas prljavo roze
ma ja danas bila u mercatoru dobrinja, ono dole je astra jel tako? i zraknuh pape ali nisu snizene kazu one nisu nikada na snizenju e pa sad ne znam...
Joj, ja sam bila ubjedjena da jesu, ali sada nisam sigurna Oprostite
ma ja danas bila u mercatoru dobrinja, ono dole je astra jel tako? i zraknuh pape ali nisu snizene kazu one nisu nikada na snizenju e pa sad ne znam...
Joj, ja sam bila ubjedjena da jesu, ali sada nisam sigurna Oprostite
ja do sada nikad nisam kupila pape na snizenju, ni ciciban ni frodo a bas pratim snizenja...
sutra cu pogledati, Astra mi je odmah do firme u koj radim pa vam javim.
Pape nisu na snizenju,cijena 33 km,ja bas juce kupila A i da kupila na snizenju ove kao patikice,slicne kao kod pahuljice,snizene sa 60 na 35 km ,samo kod nas prljavo roze
Moje su bile 69, a na snizenju 41(to je preko broja 30)
ja sam jednom kupila na snizenju pape froddo u bbi u iani za 31km i u robotu novom u jednoj radnji sa cipelama imaju snizenih nekih starijih modela ciciban i frodd cini mi se za oko 31km a svugdje su uglavnom 33km
znate li gdje ima kupit fini naocala suncanih za djecaka od tri i po godine imali smo chiccove izgubili,juce bili u njihovoj radnji imaju samo malene broj 0,nebih one po 5 km jer sam citala da mogu djecic utjecati na vid
Imas u optici koja se nalazi u nizu do Kajsera, u Ferhadiji. Samo da te upozorim da su skuplje ali jako kvalitetne i dijete ih moze nositi nekolike godine.
hehe hvala kupili smo i slomio ih a ovo dana bvas lijpo vrjeme ja i MM stavimo naocale odmah hoce i on jos place daj mi daj juce bili u chiccu samo dvoje male a chicco u mercatoru se zatvorio
znate li gdje ima kupit fini naocala suncanih za djecaka od tri i po godine imali smo chiccove izgubili,juce bili u njihovoj radnji imaju samo malene broj 0,nebih one po 5 km jer sam citala da mogu djecic utjecati na vid
dubravka01 ima i u onoj radnji kod Markala (kad se krene od Markala prema katedrali uz prugu) ne možeš je promašiti , ja sam prije neki dan dobila na poklon Ben10 i Hello Kitty
Zenice moje sveznalice nedam vas nikom jel znate gdje ima kupiti lezaljka za bebu koja vibrira i ima raznu muziku... gledala sam na Bimacu al bi voljela negdje u radnji pogledati ako ima prije nego narucim na netu ... hvala