|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Krevetic... ?
4.8.2011 11:12:00   
salmy
IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: salmy

Joj podhitno moramo uzeti veci,ja ga ne mogu samog ostaviti.On konta da je to fazon,a kad razbije glavuuser posted image jos pokusava da se popenje u njega.Ja mislim da su ovi krevetici do  godinu dana,i nikako ne treba davati puno para.Mi smo za krevet i jogi posteljinu dali blizu 500KM.Kad covjek nije upucen,a steta stvarno

Ne moraš kupovati veći, nego možeš spustiti dno kreveta.
Mi smo to s našim uradili, vidim da i kod vas imaju ladice, pa dokle god možete, spustite krevet(naše ladice su sad na podu). Trebaju se samo probiti nove 4 rupe, na 4 strane i to je to.

To nam je predlagala prodavacica,ali kad se spusti to je tako malo.Ja sam i tockove skinula,i ladica je sad trenutno na podu.Zao mi busiti rupice koje ce prerast brzouser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 751
   [Obrisana poruka]
4.8.2011 11:18:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 752
4.8.2011 13:59:02   
vila_7
IZVORNA PORUKA: salmy

Ako je Vas krevet blizu njenog skini je slobodno.Njima je lakse izaci samo "otpuze" i to on radi vec odavno,barem ces biti mirna da nece pasti
A neznam koji da kupimo,meni se iskreno sviđaju oni u cileku (formula) ali preskupi su,a imam osjecaj da bi i njega brzo prerasto.Najvjerovatnije obicni drveni,ali neznam gdje.Gledala sam katalog ikae i odlicnih ima,ali kako dobaciti??

ma ne smijem ni to - sta cu kad otpuze na nas , opet moze s naseg pastiuser posted image a ovo sto Iman predlaze,ja ne mogu jer je do kraja.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 753
17.8.2011 10:27:50   
Selminja
Imam jedno pitanjce user posted image s obzirom da ovih dana aktivno gledamo krevetce, treba mi svajet. Koliko znači podesiva stranica na krevetcu? Ona se svjedeno ne moze spustiti do kraja, ali kad se madrac podesi na najvisi nivo, nema potrebe da se saginjem. Dvoumim se izmedju dva, jedan ima, a drugi nema podesivu stranicu.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 754
17.8.2011 10:44:34   
Vodolija83
Selminja,mislim da ce ti podesiva stranica jako puno znaciti za kasnije,kad bebica ojaca,al kako zelis...uzmi onaj koji ti se vise svidja.
Ja cu uzeti sa podesivom stranicom,odnosno dobiti,vec sam ga izabrala ;)

Nase maleno sunceto :))) 25.10.2011. 19h

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 755
17.8.2011 11:08:01   
Lejla Ka
Čisto jedno iskustvo (vidim da se žalite na veličinu krevetca kad se beba već osovi na svoje none).

Mi smo se odlučili na sklopivi krevet kad smo ga kupovali kčerki (taj isti sada koristi i sin). Mene nekako nije privlačio drveni, a sviđala mi se ideja da samo sklopimo krevet i ponesemo ga gdje god nam treba. Nekako su mi se i one mekane platnene stranice činile više baby friendly od drvenih.

Mi smo jako zadovoljni. Kči je u krevetu spavala do 3,5 godine kad smo je zbog dolaska bebe polako naučili na njenu sobu i novi veliki krevet. Sin će u oktobru napuniti 3 godine i komotno staje u njega. Kao jednogodišnjak nije bilo šanse da izađe jer je ograda bila suviše visoka, a nema na podnici ni sa strana ništa gdje bi dobio oslonac da se podigne.

I još nešto, salmy bojim se da se tvom vragolančiću osladilo veranje, i sumnjam da će ga veći krevetac sa ogradom spriječiti u tome. Možda kad bi imala kod nekog da probaš, možda baš ovaj neki sklopivi putni, oni su prilično duboki.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Vodolija83)
Neposredna veza do poruke: 756
2.9.2011 11:42:10   
Silver
cure pitanje za vas koje vec imate djecicu ili ste pred porodom pa ste kupile vec ove stvari, da li je bolje kupiti krevetac vecih dimenzija ako to dozvoljava prostor i budzet u odnosu na onaj standardni. tj. da li ce ovaj veci biti vise iskoristen?

Sad nesto gledam moju spavacu i uz par korekcija user posted image  mogla bi nagurati i onaj veci krevetac pa sad neznam....a dosta zena opet mi kaze...kao nemoj kupovati dzaba ionako ce beba spavati kod vas u krevetu najvise, mada je moja spavaca mala taman bi krevetac i bio uz krevet...nesto me strah da beba spava samnom user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 757
2.9.2011 12:00:28   
animagical
IZVORNA PORUKA: Silver

cure pitanje za vas koje vec imate djecicu ili ste pred porodom pa ste kupile vec ove stvari, da li je bolje kupiti krevetac vecih dimenzija ako to dozvoljava prostor i budzet u odnosu na onaj standardni. tj. da li ce ovaj veci biti vise iskoristen?

Sad nesto gledam moju spavacu i uz par korekcija user posted image  mogla bi nagurati i onaj veci krevetac pa sad neznam....a dosta zena opet mi kaze...kao nemoj kupovati dzaba ionako ce beba spavati kod vas u krevetu najvise, mada je moja spavaca mala taman bi krevetac i bio uz krevet...nesto me strah da beba spava samnom user posted image

ovo ne mora da znaci...znam samo jednu osobu koja se tako zeznula...i bar 15 kojima bebe spavaju u svom krevetcuuser posted image   mislim da se to skupa spavanje zove H kontracepcijauser posted image user posted image
ja sam isla logikom, posto imam jednu viska sobu, da sada uzmemo mali krevetac ono 120 dug pa kada bebanu budu oko 2-3 god njega u njegovu sobu,a  u krevetac u spavacoj novu bebuuser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 758
2.9.2011 21:23:11   
la bomba

Nema potrebe da beba s tobom spava, .. nakon recimo podoja, ako budes dojila, ... slobodno je prebaci u krevetić, nema sta s vama radit u krevetu, ja sam ono baš protivnik toga, .... meni je to lijenost, ... al svako zna svoje!

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 759
3.9.2011 0:21:13   
Silver
pa ja i nebi da samnom spava...nekako mi nesigurno, jer bi morala muza izbaciti iz kreveta a nemam ga gdje user posted image  a on u krevetac bebin nebi stao!

Ali znate kako nnije lako biti najmladja u familiji gdje si udata i prvorotka...svi su pametniji i svi govore " ih vidjeces ovo...ono...to ti sad tako...vidjecas" itd. a ja  ustvari babica po SSS mada sam studirala drugo, okupala i previla tudje djece koliko hoces...ali eto ko zene...sve su pametnije...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 760
3.9.2011 0:27:00   
animagical
ma samo ti klimaj glavom,ali ne stavljaj bebu u krevet, ne bi je delozirala do treceg rodjendana...cuj, ako imate bebu ne znaci da trebate posebno spavati ti i tmuser posted image a bebi je svejedno,kako je naviknes...imam slucaj u blizoj porodici gdje roditelji spavaju uzduz kreveta a beba tj sada vec skoro dvogodisnjak-poprijeko izmedju njih...em sto ih slomi...em sto im je sad bez veze...user posted image kazem ti ja H kontracepcijauser posted image

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 761
3.9.2011 0:30:07   
Silver
epa stvarno to jos nisam cula, a Bog mi je svjedok kako sam trudna naslusala sam se svakakvih gluposti, pa kako to djete spava user posted image  eeeee sto covjek moze glupost smisliti...fakat H kontracepcija!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 762
3.9.2011 0:34:14   
animagical
i to ne na sredini kreveta, vec glavu na njen jastuk a noge na njegovuser posted image user posted image dusa moja, to mi je sestricuser posted image user posted image nije on kriv, navikli ga.... oni haman spadaju s kreveta...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 763
3.9.2011 0:39:55   
Silver
user posted image user posted image  epa i ja mislim da je sve stvar navike...djeca su kao prazan lista papira...na njemu ce biti samo ono sto ti napises...ona sve mogu nauciti...pa valjda i da spavaju u svom krevetu...ma ipak cu ja onaj veliki ionako mi se svidja vise aBd!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 764
3.9.2011 0:43:57   
leona81
IZVORNA PORUKA: la bomba

Nema potrebe da beba s tobom spava, .. nakon recimo podoja, ako budes dojila, ... slobodno je prebaci u krevetić, nema sta s vama radit u krevetu, ja sam ono baš protivnik toga, .... meni je to lijenost, ... al svako zna svoje!

kakva lijenost kad se beba probudi 12 puta po noci? ne vidim svrhu prebacivanja u krevetic, pogotovo tek nakon carskog. znam iz iskustva. prvih 6 mjeseci nisam nikako spavala, dojila sam je lezeci, sjedeci dok mi je glava padala...dojila je non stop, pa muke strasne oko dojenja 2 mjeseca, ragade, upale, izdajanja. i opet je nakon tog perioda najnormalnije spavala u svom kreveticu i nije bilo nikakvih problema da se na to navikne. ja predlazem da kupis krevetic kojem se stranica spusta, ali nemoj da mislis da je nesto strasno ako beba spava s tobom. jednostavno ce biti tesko na pocetku, pa kasnije sve lakse:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu la bomba)
Neposredna veza do poruke: 765
3.9.2011 0:47:37   
Silver
ocito su iskustva razlicita...najbolje je da ja stvaram svoja...user posted image  sve zavisi kako ce nam ici dojenje aBd, kako cu se poroditi kako cu se osjecati poslije itd...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 766
3.9.2011 11:03:15   
la bomba
IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: la bomba

kakva lijenost kad se beba probudi 12 puta po noci? ne vidim svrhu prebacivanja u krevetic, pogotovo tek nakon carskog. znam iz iskustva. prvih 6 mjeseci nisam nikako spavala, dojila sam je lezeci, sjedeci dok mi je glava padala...dojila je non stop, pa muke strasne oko dojenja 2 mjeseca, ragade, upale, izdajanja. i opet je nakon tog perioda najnormalnije spavala u svom kreveticu i nije bilo nikakvih problema da se na to navikne. ja predlazem da kupis krevetic kojem se stranica spusta, ali nemoj da mislis da je nesto strasno ako beba spava s tobom. jednostavno ce biti tesko na pocetku, pa kasnije sve lakse:)

I ja sam muke mučila, ... jedno je vijeme spavala sa mnom, a kad sam došla sebi ..  podoj i pravac krevetić, kad zaplače, ustanem .. uzmem je .. podoj i u krevetić, ....
Nekome je to dva mjeseca, nekome 2 godine, , ....

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 767
3.9.2011 11:21:21   
de_de

ocito su iskustva razlicita...najbolje je da ja stvaram svoja...user posted image  sve zavisi kako ce nam ici dojenje aBd, kako cu se poroditi kako cu se osjecati poslije itd...

Mi imamo krevetic standardnih dimenzija, ali sta je mene spasilo prva 3 mjeseca jeste krevetic- kolijevka. Koristi se dok beba ne napuni 3 mjeseca; nasa je imala tockice, koji se izvuku i mi smo je vozali iz sobe u sobu. Kada je Keno napunio 3 mjeseca kupili smo mu tek tad krevetac. Ako nadjem sliku postaviti cu ti da vidis kako je izgledala.
A sto se tice spavanja u nasem krevetu, uh imali smo bas puno faza; a trenutno smo u fazi pola noci u svom kreveticu spava, a pola noci visi na maminoj sikiuser posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 768
3.9.2011 11:27:39   
Silver
izgleda da su te neke faze neizbjezne user posted image  ja cu uzeti onaj krevetac koji mi se svidja...jer ionako te stvari kupujemo za svoj cejf user posted image

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 769
3.9.2011 11:31:22   
de_de

izgleda da su te neke faze neizbjezne user posted image  ja cu uzeti onaj krevetac koji mi se svidja...jer ionako te stvari kupujemo za svoj cejf user posted image

Upravo takouser posted image user posted image user posted image

Keno mamino zlato
22.11.2009.

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 770
18.1.2012 16:16:28   
Lavić
Pitanje za forumašice iz Sarajeva...
Malo je ružno vrijeme za obilaženje radnji, pa ako neka od vas vidi drveni krevetić 140x70 cm molim da se javi :)
Sad imam 120x60 koji se ne može spuštati, pa sam mislila da uskoro kupim veći.
Mogu li se ti krevetići u jednom trenutku pretvoriti u obični krevet, tj. da se skine ogradica ili tako nešto?
I otprilike do koje godine može dijete spavati u njemu?
Hvala i pozzz 

Lavić nam je stigao 1. augusta 2011. godine

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 771
24.2.2012 12:03:21   
suncesunce
drage moje
ja sam ovih dana malo trazila krevetice i na netu nadjoh ovaj... totalno sam poludjela za njim.
user posted image
e sad... posto ne zivimo u drzavi gdje ovo ima u svakom ducanu, bila bih veoma zahvalna kada bi me forumasice (posebno one iz sarajeva) uputile na mjesto gdje bi mi se ove crvene stranice mogle napraviti?? ima li kakav prouvodjac namjestaja po mjeri ili slicno?
btw sta mislite o kreveticu? ja nemam iskustva. praktican??
jedva cekam odgovor

(odgovor članu Lavić)
Neposredna veza do poruke: 772
24.2.2012 12:40:16   
Emica_sa
Lijep je stvarno,ali nema ovo kod nas sigurnouser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu suncesunce)
Neposredna veza do poruke: 773
24.2.2012 12:42:31   
suncesunce

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Lijep je stvarno,ali nema ovo kod nas sigurnouser posted image

a jel da da je divan.... sad sam po netu trazila brojeve firmi koje izradjuju namjestaj po mjeri. poslat cu par mailova s upitom koliko bi ovo zadovoljstvo kostalo pa vam javim

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 774
24.2.2012 14:59:36   
palachinken
suncesunce, ovu sliku posalji firmama koje rade tapacirani namjestaj po mjeri, oni ce ti uraditi tapacirane stranice i konstrukciju stranica. Onda moraš stolaru da ti uradi ove vidljive, drvene stranice. Izvodljivo, ali vjerovatno preskupo user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu suncesunce)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *