|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
6.2.2012 22:23:34   
Venera1
Hvala dijana79 user posted image , lijepo je ćut to user posted image , drago mi je da ti je uspjelo i da si tu s nama user posted image .

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 2526
7.2.2012 23:07:07   
Donaa
Hvala vam drage moje,vasa podrska u ovim trenucima puno znaci.Da nije vas i ovog foruma,izludila bi.Najgore kad se covjek nada i onda se odjednom razocara.Bila sam ubjedjena da cu imati puno j.s al eto desilo se sta se desilo,bit ce bolje akobogda.Nadam se i ja da ce ova dva mjeseca brzo proci.Postupak radim u Svicarskoj,jer tu i zivim al iskreno kao sto sam vec rekla nisam previse zadovoljna sa njima.
Choigirl cestitam,zelim ti pravu skolsku trudnocu user posted image
Uglavnom bit cu tu ii pratit cu ostale vase korake i drzati palceve svima vama koji ste i koji ce te biti u procesu.
Hvala vam jos jednom na lijepim rijecima koje puno znace.

(odgovor članu Venera1)
Neposredna veza do poruke: 2527
13.2.2012 13:00:15   
VTO pacijentica
Pozdrav svima. Prvi put ulazim u pricu o VTO, radicu je u Banjaluci. Spermogram je ok, moji nalazi su dobri, imamo jedno dete, ali sam ja u medjuvremenu izgubila jajovode u dve vanmatericne trudnoce, tako da nam je ovo jedini nacin da ponovo zabebimo. Trenutno smo u fazi prikpljanja nalaza, uradili smo moje briseve i testove na klamidiju i ostalo, sve je sterilno, spermogram je dobar, jedino je nalaz spermokulture pokazao prisustvo streptokoke, ali valjda to nije puno opasno, ne razumem se bas. Ja ovih dana radim hormone i nadam se da ce nam uskoro odrediti i neki datum.
Da li neko radi VTO u ovoj klinici i kakva su vasa iskustva?

Hvala unapred i nadam se da cemo jedna drugoj pomoci koliko je to moguce na ovaj nacin.

(odgovor članu Donaa)
Neposredna veza do poruke: 2528
13.2.2012 13:47:40   
smarija
VTO pacijentica prije svega dobrodosla imas temu Dr.Sanja Sibincic Banja Luka posto pretpostavljam da ces i kod nje raditi svoj IVF ima cura koje su radile i koje su u postupku

< Poruku je uredio smarija -- 13.2.2012 13:48:48 >

(odgovor članu VTO pacijentica)
Neposredna veza do poruke: 2529
13.2.2012 14:29:26   
zeks
Ja trebam da radim VTO kod dr.Sanje,od decembra prikupljam nalaze i jos mi nije odredjen datum,kod mene stitna nije u redu pa moram to regulisati a kod muza spermokultura pa smo obadvoje na tabletama i za mjesec dana kontrola,pa ce mo vidjeti mozda tad nam zakazu datum,kako kaze smarija dodji na temu dr.Sanja Sibincic pa za vise iskustva ces cuti od drugi cura jer i ja sam friska heheh,pozdrav za sve

(odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 2530
13.2.2012 15:22:58   
VTO pacijentica
smarija i zeks, hvala na dobrodoslici. evo, citam uporedo i ovu i tu drugu temu, zanimaju me sva iskustva, stvarno.

zeks, i ja cekam nalaze hormona, i isto mislim da ce me nesto usporiti, previse bi idealno bilo da sve bude brzo kao do sada. citam u srbiji zene po celu godinu iskupe na skupljanju nalaza i jako mi je zao koliko se pate s tim. ovde stvarno mnogo manje procedure ima i posebno fond ne zateze nista. i druga stvar koja me je odusevila, u srbiji zene koje vec imaju dete nemaju prava na pomoc drzave, a ja sam ovde jako brzo dobila sve papire i od sibincicke i od fonda.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2531
13.2.2012 16:53:19   
zeks
Ja iskreno mislim da kod nas sve i jedne hormoni divljaju hehheeh,nije ni cudo kroz sta sve prolazimo,al glavu gore sve se da rijesiti,samo dobra terapija i to je to!Jesu ti rekli zasto je doslo do vanmatericne trudnoce?

Neposredna veza do poruke: 2532
14.2.2012 12:13:41   
VTO pacijentica
jesu, krive su priraslice od mnogo operacija user posted image

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2533
15.2.2012 10:17:18   
Venera1
Evo mene user posted image . Jučer sam se vratila iz Ljubljane, bili smo na razgovoru sa dr. Rešom. Stavio me odmah u postupak za desetak dana si trebam počet davati inekcije ... iznenadio me s tim jer nisam očekivala tako brzo user posted image    šta više ne samo da me iznenadio nego me sada trta ...  user posted image user posted image ... očekivala sam malo više vremena za psihičke pripreme ... No s druge strane naravno drago mi da je što manje isčekivanja ... Sad 8 dan ciklusa idem opet na ultrazvuk da se vidi kakvi su folikuli i da mi kaže kada će biti punkcija, po nekoj mojoj procjeni početkom 3 mjeseca sam opet u Ljubljani ...

Neposredna veza do poruke: 2534
15.2.2012 10:33:35   
VTO pacijentica
user posted image user posted image user posted image user posted image ja jako navijam! je l prvi pokusaj?

(odgovor članu Venera1)
Neposredna veza do poruke: 2535
15.2.2012 11:15:26   
Venera1
Jeste ... prvi user posted image ... user posted image hvala ...

Neposredna veza do poruke: 2536
15.2.2012 11:50:09   
dijana79
najbolje je venera da nemaš tih psihičkih priprema onda svašta čovjek sebi utuvi u glavu i meni je tako bilo sve na brzaka i hvala bogu uspjelo iz prve
sretnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Venera1)
Neposredna veza do poruke: 2537
15.2.2012 12:37:12   
Venera1
Pa ima i ta mjesta user posted image , nadam se da će biti ok, za početak se nadam da ću ovo sa inekcijama odradit kako treba jer se bojim inekcija ko vraga user posted image , doduše kad se sjetim zašto to radim zaboravim na strah.

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 2538
15.2.2012 13:41:42   
zeks
Venera1 samo naprijed,drzim fige!!!

(odgovor članu Venera1)
Neposredna veza do poruke: 2539
16.2.2012 9:12:42   
Venera1
Hvala user posted image , nadam se da će biti ok.

(odgovor članu zeks)
Neposredna veza do poruke: 2540
18.2.2012 18:14:10   
beka80
Drage moje trudilice, pratiću vas i navijati. Ja sam upravo (pre tri dana je stiglauser posted image ) završila svoju četvrtu VTO. Idem dalje. Do leta ću odlučiti gde ću nastaviti svoju borbu. Imam pravo na još jedan besplatan pokušaj u B.Luci ali kako sada stvari stoje, verovatno ću se odlučiti za neku od klinika izvan granica. Nadam se da će te mi u ovoj odluci pomoći. Slovenija dobro zvuči.user posted image

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu Venera1)
Neposredna veza do poruke: 2541
18.2.2012 19:06:15   
beka80
Dali može da se radi urin test 11 dana nakon embrio-transfera?

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 2542
18.2.2012 20:56:26   
sanjalica_m
Ja sam radila 10dpt (3 dana stari embriji) ujutru i bio negativan. Onda sam poslije par sati primijetila ipak drugu liniju, a navecer ponovila i vidjela liniju, svijetlu i tanku, ali jasno vidljivu...
Nazalost, zavrsilo je kao biohemijska, ali test je svoje pokazao user posted image
Sretno beka80 user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio sanjalica_m -- 18.2.2012 20:59:20 >

Mamina princeza 29.10.2012.

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 2543
18.2.2012 21:57:52   
Venera1
beka80 nadam se da će sve krenuti u boljem smjeru. Ako se odlučiš za SLO od mene ćeš imat kompletan isvještaj user posted image , sa sviiimmmmmmmmmm detaljima user posted image . Za sada nemam primjedbi ali tek sam na početku ...

(odgovor članu sanjalica_m)
Neposredna veza do poruke: 2544
18.2.2012 21:58:58   
Venera1
user posted image aaaaaaaaaaa kako to ode sa besplatnim pokušajima ? ja se o tom nisam niti raspitivala ...

(odgovor članu Venera1)
Neposredna veza do poruke: 2545
18.2.2012 22:28:09   
beka80
Venera1 hvala. Jako me zanima sve u vezi Slo. Gde radiš? U Mariboru? Želim ti user posted image što pre.
Sanjalice hvala puno na lepim željama. Sad vidim da sam vas svojim pitanjem navela da pomislite da mi je danas 11 dan. Nažalost nije user posted image . Sve se završilo pre tri dana, možda i mojom greškom, jer sam prekinula terapiju kada se pojavilo krvarenje i negativan test. I sada vas sve pitam: Dali je moguće da je trudnoća ako se pojavi lagano krvarenje 10 dan od ET i negativan test 11. dan?

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu Venera1)
Neposredna veza do poruke: 2546
18.2.2012 22:42:58   
beka80
Venera1 - čitala sam malo u nazad i videla da radiš u Ljubljni i to brzo. Sretno curo. Čula sam da je Maribor extra, ali me i Ljubljana zanima pogotovo ako imaju uspeha. Ja pre leta neću ništa raditi tako da sada imam zadatak da se odlučim gde dalje, a u tome će mi vaša pomoć biti dragocena.
Što se tiče besplatnih postupaka, znam da RS preko fonda odobrava dva postupka koji se izvode u B.Luci. Imam i lično iskustvo jar sam tamo radila svoj prvi postupak još 2008, pa ako imaš pitanja-slobodno.

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu Venera1)
Neposredna veza do poruke: 2547
19.2.2012 13:51:59   
sanjalica_m
Beka, krvarenje moze biti implantacijsko, a negativan test moze biti da je kasna implantacija... Ne treba sebi davati laznu nadu, ali se ne treba ni predavati tako lako, a terapija se ne smije prekidati dok ti dr. ne kaze.
Evo na ovoj temi imas zenu koja je pisala nekad sredinom 2010. godine kako joj je beta bila negativna (mislim da je 1,16 nisam sigurna) i na kraju se ispostavilo da je ipak bila trudna ito sa dvojkama. Prelistaj malo forum, sigurno ces naci..
Ja sam kod dr.Balica i prezadovoljna sam sa njima, ovo mi je druga oplodnja kod njih.

Mamina princeza 29.10.2012.

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 2548
19.2.2012 17:21:38   
beka80
E da, napravila sam početničku gešku i nikada neću znati šta bi bilo da sam nastavila terapiju user posted image . Užasno se osećam zbog toga ali moram dalje. Draga sanjalice želim ti puno sreće i navijam za tebe.

Peta će biti uspešna.

(odgovor članu sanjalica_m)
Neposredna veza do poruke: 2549
19.2.2012 19:11:43   
smarija
da li si koristila utrogestan jel na tu terapiju mislis,ako jesi bez obzira sto si je prekinula nista na zao nisi mogla uciniti odnosno lose uticati na trudnocu ako je doslo do nje
mnoge cure a i ja sam jedna od njih i pored utrogestana i progesteron depo injekcija izgubile trudnocu

nemoj sebe da krivis zbog toga user posted image

< Poruku je uredio smarija -- 19.2.2012 19:15:25 >

(odgovor članu beka80)
Neposredna veza do poruke: 2550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *