|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Dukan dijeta
16.2.2012 23:36:45   
ananas_ze
kupit cu aBd, imal neka preporuka il da samo trazim u apoteci?

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1051
16.2.2012 23:48:24   
SdZ
Zina, siraluk pravim tako sto na sitno isjeckam crveni luk i pomijesam ga sa sirom, u ovom slucaju to je svjezi sir Meggle, dodam nekih zacina i bez dijete bi islo i malo vrhnja za kuhanje ovako ja dodam malo jogurta. Meni je to ekstra i kad samo jedem, a i kao prilog uz neko meso.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1052
16.2.2012 23:53:14   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Zina, siraluk pravim tako sto na sitno isjeckam crveni luk i pomijesam ga sa sirom, u ovom slucaju to je svjezi sir Meggle, dodam nekih zacina i bez dijete bi islo i malo vrhnja za kuhanje ovako ja dodam malo jogurta. Meni je to ekstra i kad samo jedem, a i kao prilog uz neko meso.

ovo pravim ali samo sa mladim lukom i zovem siriluk

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1053
16.2.2012 23:59:30   
SdZ
Eto slovo razlike. Najljepse je s mladim lukom, ali ja pravim i sa obicnim.

<3 28.6. <3

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1054
17.2.2012 7:32:50   
D_K
ja vec dvije noci tako slabo spavam.. uzas jedan.. imate li vi takvih problema?
kontam da nije zbog ovog vremena ili je od Dukana user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1055
17.2.2012 8:35:53   
leona81

IZVORNA PORUKA: D_K

ja vec dvije noci tako slabo spavam.. uzas jedan.. imate li vi takvih problema?
kontam da nije zbog ovog vremena ili je od Dukana user posted image

i ja sam sinoc slabo bas

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1056
17.2.2012 9:24:11   
madam x
Mene od sinoć užasno boli glava, popila sam tabljetu, isto poslije nje. Spavala sam dobro, ali čim se ustanem, glava puca.

I da vaga pokazuje -4!!!! Ali to je malo nevjerovatno.

Ali stvarno je juče bilo grozno, pa ...ako i to pridonosi rezultatu, onda bi bilo zasluženo.user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1057
17.2.2012 9:24:56   
leona81
ja se nisam vagala uopste...tek cu na kraju mjeseca, previse bi me to opteretilo

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1058
17.2.2012 9:55:25   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Eto slovo razlike. Najljepse je s mladim lukom, ali ja pravim i sa obicnim.

a nisam htjela nista objasnjavat, kontam mozda nije to touser posted image
probat cu i ja s obicnimuser posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1059
17.2.2012 9:59:28   
ananas_ze

IZVORNA PORUKA: zinanina

Mene od sinoć užasno boli glava, popila sam tabljetu, isto poslije nje. Spavala sam dobro, ali čim se ustanem, glava puca.

I da vaga pokazuje -4!!!! Ali to je malo nevjerovatno.

Ali stvarno je juče bilo grozno, pa ...ako i to pridonosi rezultatu, onda bi bilo zasluženo.user posted image

meni nije lose, malo mi tlak navece opadne i jastuk me zove sebi,a ja se ne bunim nego na spavanja i bas mi je trebalo da pocnem lijegati ranije
zinanina user posted image user posted image user posted image
kod mene -2, d-K mi me malo zbunila, htjela sam se vagat poslije 3 dana I faze, a ne 2, ma mogu i sutra opet user posted image

S~proljeće~ 05.04.2014.

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1060
17.2.2012 10:49:19   
Lady26
To je u SArajevu lukmira user posted image user posted image user posted image

Zinanina wooooow, super rezultat user posted image user posted image , svaka cast...
Glavobolje su nazalost normalna pojava na pocetku dijete....

Ananas, pitaj u apoteci za neke multivitaminske tablete... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 1061
17.2.2012 11:09:09   
D_K
drage moje - pa rezultai su vam user posted image user posted image .. ma neka je i pola od toga pravo spalo to je super..
ja cu se vagati tek sutra - na kraju faze I pa cemo vidjeti.. sto kaze Zina - ako je rezultat proporcionalan patnji onda ce biti dooobar minus user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1062
17.2.2012 12:25:24   
leona81
ja sam danas puno bolje, dorucak mi je bio posni sir sa jogurtom malo celerove soli i vlasca...popila sam sad kafu i vec me malo boli glava pa cu sad jesti neko meso, jaje sam odlucila svaka 3 dana po 2...svaki dan bi bilo previse, a svaka 3 mislim da je mjera...ako uspijem sutra izdrzati ostat cu jos na prvoj fazi

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1063
17.2.2012 13:41:15   
madam x

drage moje - pa rezultai su vam user posted image user posted image .. ma neka je i pola od toga pravo spalo to je super..
ja cu se vagati tek sutra - na kraju faze I pa cemo vidjeti.. sto kaze Zina - ako je rezultat proporcionalan patnji onda ce biti dooobar minus user posted image user posted image

I ja se nekako tješim s tim, ako je to cijena...hmmm, pa mora nešto.
Danas sam puno bolje. Sinoć sam sebi ispekla nešto slično kao što je ovaj kolač sa sirom u vrhu stranice, samo sam ja posolila, pa je ispao kruh, iako ne znam da li je kukuruzno brašno ok?- pa sam jutros doručkovala to sa paradajzom i krastavcem. Osjećam se odlično. Za ručak će biti junetina, mrkva i tikvica- nekakvo varivo, sa salatom-luk, paradajz i krastavac.

Ali još nisam gladna, pa neću još jesti.
Strah me večeri i ponovne glavobolje.

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1064
17.2.2012 14:28:24   
idacha
hej, zene, zainteresovale ste me ovom dijetom..
ALI, ja sada po onom prvom linku odradio za računanje kilaže i dobijem na mail NEŠTO... nigdje mi ne stoji koliko bih po njima trebala skinuti i koliko dana koja faza treba da mi traje, a koliko mogu vidjeti, vama su te informacije poslali..
helem, gdje je greska?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1065
17.2.2012 14:57:27   
madam x

IZVORNA PORUKA: idacha

hej, zene, zainteresovale ste me ovom dijetom..
ALI, ja sada po onom prvom linku odradio za računanje kilaže i dobijem na mail NEŠTO... nigdje mi ne stoji koliko bih po njima trebala skinuti i koliko dana koja faza treba da mi traje, a koliko mogu vidjeti, vama su te informacije poslali..
helem, gdje je greska?

Kad uneseš potrebne podatke ispod imaš polje- CALKULATE_GO, eh to klikneš i onda ti izađe tvoj plan odmah ga vidiš.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1066
17.2.2012 15:07:09   
leona81

IZVORNA PORUKA: zinanina

I ja se nekako tješim s tim, ako je to cijena...hmmm, pa mora nešto.
Danas sam puno bolje. Sinoć sam sebi ispekla nešto slično kao što je ovaj kolač sa sirom u vrhu stranice, samo sam ja posolila, pa je ispao kruh, iako ne znam da li je kukuruzno brašno ok?- pa sam jutros doručkovala to sa paradajzom i krastavcem. Osjećam se odlično. Za ručak će biti junetina, mrkva i tikvica- nekakvo varivo, sa salatom-luk, paradajz i krastavac.

Ali još nisam gladna, pa neću još jesti.
Strah me večeri i ponovne glavobolje.

nikakvo brasno ne dolazi u obzir, od UH samo mekinje

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1067
17.2.2012 15:08:58   
leona81
mene interesuje posto je sad zima, kad predjem na drugu fazu smijem li jesti kisele krastavce i kupus? jer svjezih stvari pola i nema sad

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1068
17.2.2012 15:12:03   
Lady26
Hljeb pravite od mekinja...palacinke, muffine, klace...
Skrob je u drugoj fazi dozvoljen, mislim po 1 supena kasiku ali ne svaki dan...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1069
17.2.2012 15:16:41   
leona81

IZVORNA PORUKA: Lady26

zar? ja sam mislila da je tek u 3 fazi dozvoljen skrob...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1070
17.2.2012 19:51:02   
D_K
ufff - ja sam morala jesti maloprije.. ma glava puca, citav dan ko krpa se vucem.. sorry saborci dragi ali ovu bitku nastavljate same user posted image user posted image user posted image
jesam zgrijesila ali vidjecu mozda mi prahne da sutra nastavim ali cisto sumnjam.. dzaba je - nije ovo za mene user posted image user posted image

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1071
17.2.2012 21:27:27   
SdZ
D_K, a sto ne probas s nekom laganom dijetom? Eto, npr. meni je uvijek pomagalo kad bih iz ishrane izbacila kruh, slatkise, grickalice i sokove. Vecera da ti bude lagana. Uzimas mlijecne proizvode s malo masti, neki obrok ili uzinu neka ti zamijeni npr. vocni jogurt ili neka vocka. Sporo jeste, ali da se. Meni su na takav nacin znale otici 4-5kg mjesecno. Uz to jos malo neke aktivnosti ubacis i super.

<3 28.6. <3

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 1072
17.2.2012 21:40:29   
D_K
hvala maci..
imam ja plan ishrane koji mi je dr. Serdarevic (nutricionistkinja) uradila..
mislim da cu se vratiti njemu pa lagano..
dzaba je, nisam tip za ove expresne dijete - valjda anemija + stitnjaca imaju svoje..

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 1073
17.2.2012 21:48:26   
madam x

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja sam u drugoj fazi.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 1074
17.2.2012 21:53:52   
SdZ
Pa eto. Nemoj se muciti bezveze iako ja ne vidim taj tvoj visak, al' hajd' dobro.user posted image
Mm i ja bismo trebali krenuti s Dukanom od ponedjeljka, ali ja moram jos 2-3kg skinuti, pa ne bih se mucila s Dukanom, a zao mi njega da bude sam.user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu madam x)
Neposredna veza do poruke: 1075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  41 42 [43] 44 45   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *