|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muško ime
23.12.2011 11:08:00   
Anoniman
Da je Imancica bila user posted image user posted image , zvala bi se ALI(a mozda bi pored Ali imala jos neko ime). Moj favorit medju omiljenim muskim imenima. 

(odgovor članu balasgirl)
  Neposredna veza do poruke: 551
23.12.2011 11:13:39   
malenaa
Dino musko, Ema zensko...
drugo musko Ammar a za zensko user posted image user posted image user posted image user posted image pojma nemam... 

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 552
23.12.2011 18:33:35   
Silver
Cure, moja user posted image je user posted image , tako su nam bar rekli i stize za 2 sedmice otprilike...

koje je po Vama ime ljepse...ja sam totalno neodlucna, i ja i mm, izmedju DAVUD i EMIN, stim da nam je i znacenje jako bitno!

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu malenaa)
Neposredna veza do poruke: 553
23.12.2011 18:37:02   
Emica_sa
Eminuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 554
23.12.2011 18:38:59   
Anoniman
Davud

(odgovor članu Emica_sa)
  Neposredna veza do poruke: 555
23.12.2011 19:07:35   
chantal
Oba su lijepa,malaaa prednost Eminu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 556
23.12.2011 19:34:18   
treće
oba su lijepa

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 557
25.1.2012 22:49:40   
mamma mumi
Zeljela bih dati ime Kerim, pa me interesuje zna li neko nekog djecaka Kerima, i kakvi su oni inace. Stariji sin ima ime Tarik, i znam da su svi s tim imenom prezivahni, ali jako inteligentni. Pa ako ko moze pomoci.

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 558
25.1.2012 23:34:07   
ziki
Ja imam bratanca Kerima, bas je divno dijete, pametno, dobro. A za Tarika si u pravu, imam jednoguser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 559
25.1.2012 23:37:13   
M kao Mama
Mojoj je se sviđa Kiran ili Tarik,

meni Danin, Daris ili Davud, a babo se ne izjašnjava, toga se i bojim kad nam zabiberi da ću past sa stolice, hahahahha

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 560
25.1.2012 23:41:03   
Medić*
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

meni Danin, Daris ili Davud, a babo se ne izjašnjava, toga se i bojim kad nam zabiberi da ću past sa stolice, hahahahha

Ako budem imala musko dijete bit ce aBg jedno od ova dva, malo Davud prednjaci user posted image , Svidja mi se jos Sami, Ali i Dzan. O drugim imenima necu da razmisljam user posted image

< Poruku je uredio medic slatki -- 25.1.2012 23:42:16 >

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 561
25.1.2012 23:41:43   
Amam
Ja imam Kerima,prvi mi komsija,onako nestasko ali onaj simpaticni slatki,ne moze te naljutiti,a prelijep user posted image  i simpatican

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 562
25.1.2012 23:47:01   
ziki

Alma mislim da ce bit kako cura kaze, mi smo smisljali pola godine i nismo se dogovorili, prijedloga raznoraznih bilo, na kraju hocemo Hamza i nastala pobuna, necu on mi otima igracke i bezobrazan jeuser posted image  tako da beba ne ispasta zbog drugara iz obdanista  on je dao ime bratu Teufik.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 563
25.1.2012 23:49:14   
M kao Mama
Pa kiran je drug iz obdaništa, a Tarik sa hora, blago meni,

Ja sam je uspjela ubjediti ako bude curica da će ona dati ime, ako bude mupko ja, samo kažem ti paterfamilijas šuti i muti, toga me strah, hahahahahha

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 564
26.1.2012 0:07:16   
ziki

Pa kiran je drug iz obdaništa, a Tarik sa hora, blago meni,

Ja sam je uspjela ubjediti ako bude curica da će ona dati ime, ako bude mupko ja, samo kažem ti paterfamilijas šuti i muti, toga me strah, hahahahahha

Doticni u nasem slucaju je takodje davao zanimljive prijdloge tipa Veton i sl iz opusa albanskih imena, ni sad ne znam odakle mu to doslouser posted image

Neposredna veza do poruke: 565
26.1.2012 0:15:27   
Hannica
Moje sestre kcerka je bratu htjela dati ime Ferdo,po nekom liku iz serije,a poslije se predomislila i odlucila za Fehim,kaze bas je lijepo ime,a i moja nena Fehima je fina zena.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 566
26.1.2012 0:22:08   
Amam
IZVORNA PORUKA: Hannica

Moje sestre kcerka je bratu htjela dati ime Ferdo,po nekom liku iz serije,a poslije se predomislila i odlucila za Fehim,kaze bas je lijepo ime,a i moja nena Fehima je fina zena.user posted image

Joooj user posted image user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 567
27.1.2012 21:27:17   
mamma mumi
Ne skontah jesu li mirniji tipovi ti vasi Kerimi ili su zivahni, simpatični, ko i moj Tarik?

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 568
27.1.2012 21:43:33   
Skvo RR
Od moje prijateljice, djecak je Kerim...vragolan, nemiran, ali sve u svemu djecacki nemiran..ako se razumijemo...ima divnu kosicu, okice...ma lutka ziva...ja sam razmisljala radi njega o tom imenu, ali nisam dala iz razloga sto se mi druzimo pa mi bilo bezveze.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 569
27.1.2012 21:48:35   
mamma mumi
Ma imeni se ime to svidja, a imam Tarika, pa mi Kerim nekako se slaze, a nemirko mi negine, ma samo nek su zdravi i normalni. Kazu da su inteligentna djeca zivahna.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 570
13.2.2012 12:36:19   
suncesunce
Lijepi pozz svima :)
novi sam kolacic na forumu, ali ga vec mjesecima aktivno citam. Hvala vam sto postojite :)
Ja sam na pocetku petog mjeseca i znamo da je djecak... ono sto ne znamo je ime :)
imam gomilu prijedloga ali moj duhoviti muz ima gomilu odgovora tipa: "nismo engleska kolonija" , "to zvuci kao da su mu neka slova ispala u hodu" "ne moze se zvati tako, tako se zovu supermarketi" i tako dalje...
elem, problem (ako je problem) je u tome sto smo u tzv mjesovitom braku pa trazimo neko medjunarodno :)
pa eto, cure, zene pomagajte s prijedlozima :)

Neposredna veza do poruke: 571
   [Obrisana poruka]
13.2.2012 12:40:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu suncesunce)
  Neposredna veza do poruke: 572
13.2.2012 12:43:10   
Leena
Daj nam otprilike dva-tri imena koja ti se sviđaju, pa da u tom folu probamo nesto skontatiuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu suncesunce)
Neposredna veza do poruke: 573
13.2.2012 12:44:05   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Iman83

Alan, Alen, Arian, Adrian, Danis, Denis, Damir, Daris, Benjamin...ta mi imena padaju  na pametuser posted image

super izbor, mi nismo u mijesanom ali dali bi neko takvo imeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 574
13.2.2012 13:05:07   
Leena
Alan, Alen, Arian, Adrian, Danis, Denis, Damir, Daris, Benjamin...ta mi imena padaju  na pamet

Od gledanja ovog filma nekada na faxu, ovo ime nikada ne bih dala djetetuuser posted image
http://www.imdb.com/title/tt0063522/

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *