|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muško ime
25.10.2011 21:31:45   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

tičerko mislim da se piše Adijan

meni je ljepse nego Adjan

i meni je ljepse adijan nego adjan, ali ja zelim ime koje postoji i koje ima lijepo znacenje a ne nepostojece, izmisljeno i izvedenouser posted image adjan znaci mnozina od arapske rijeci din sto znaci vjera, a moze se i protumaciti kao religiozan

< Poruku je uredio teacher75 -- 25.10.2011 21:32:06 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 526
20.11.2011 13:32:08   
bsii
imam sina koji se zove ISMAR,cerka ILDA i posto sad cekamo jos jednog decaka neznam koje bih ime. mm se svidja ELSAN i EMIL(user posted image )

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 527
20.11.2011 13:34:11   
teacher75
IZVORNA PORUKA: bsii

imam sina koji se zove ISMAR,cerka ILDA i posto sad cekamo jos jednog decaka neznam koje bih ime. mm se svidja ELSAN i EMIL(user posted image )

meni se vise svidja emiluser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu bsii)
Neposredna veza do poruke: 528
20.11.2011 14:02:36   
bsii
i meni je EMIL ljepse.s obzirom da zivimo u inostranstvu trebaju nam neke kratka imena i sto se lako izgovarajuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 529
20.11.2011 14:05:49   
Anoniman
Jan, Tin, Mak je li dovoljno kratkouser posted image user posted image ....A i Emil mi je puno ljepse od Elsanuser posted image

(odgovor članu bsii)
  Neposredna veza do poruke: 530
20.11.2011 14:06:41   
Anoniman
Meni se licno svidjaju, kratka i lijepa imena nista preugo za zvati inace odma daju nadimak bezzz miuser posted image Ja i jesam trazila kratka imena i opet bi kad bi imala bebu.

(odgovor članu bsii)
  Neposredna veza do poruke: 531
20.11.2011 14:28:58   
plava72
Nisim i Nisad..neobična imena user posted image  možda se kome i svide..

Ako si usamljen kad si sam u lošem si društvu..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 532
20.11.2011 14:32:27   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada

Jan, Tin, Mak je li dovoljno kratkouser posted image user posted image ....A i Emil mi je puno ljepse od Elsanuser posted image

nemoj mak, ima ih previseuser posted image jan i tin su mi pravo lijepa imena al mi nekako shega kasnije kad ostari covjek da se zove tin, nekako mi neozbiljno zvuciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 533
20.11.2011 14:38:48   
Mirkica
Meni je uvjek tesko muska imena naci i prvi i drugi put sam samo trazila imena za curice user posted image user posted image user posted image   i ispadne djecak . Nadam se sledeci put da necu uzalud traziti imena zaa curice jer musko ime je stvarno tesko .

< Poruku je uredio Mirkica -- 20.11.2011 14:39:26 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 534
20.11.2011 15:12:53   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica

Meni je uvjek tesko muska imena naci i prvi i drugi put sam samo trazila imena za curice user posted image user posted image user posted image   i ispadne djecak . Nadam se sledeci put da necu uzalud traziti imena zaa curice jer musko ime je stvarno tesko .

jeste, ni ja ne znam koje bih izabrala mada mm hoce da sada on izabere pa vidjecemo. ova prava muslimanska imena mi se ili ne svidjaju ili su precesta, ljepsa su mi neutralna

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 535
25.11.2011 12:09:30   
Binka84
Ja sam davno izabrala imena i za djevojcicu i za djecaka. Da je bila djevojcica bila bi Ismihan ali posto ocekujemo djecaka bit ce aBd Ismail. MM se vise svidja musko tako da nemamo problema oko izbora.

..."postoje u nama neke stvari neprevodive u reči"...

Neposredna veza do poruke: 536
8.12.2011 14:02:32   
sarajevo_84
Meni se sviđaju muška imena Harun i Ajdin, pa ćemo da vidimo aBd ako bude dječak, sigurno će imati jedno od ova dva imena. user posted image

(odgovor članu Binka84)
Neposredna veza do poruke: 537
9.12.2011 22:15:24   
Sandrich
Zna li neko neku stranicu gdje se mogu naci muska imena? mi jos uvijek nismo odlucili, zasad je u opticaju Arijan.....

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu sarajevo_84)
Neposredna veza do poruke: 538
13.12.2011 11:57:44   
stefania
vidim jos vas ima u belaju s muskim imenima...kod nas je bila prava drama, a sad imamo jednog savrsenog djecaka Jana...meni i nije to bilo najljepse ime ali sad se moj sin nikako drugacije ne bi mogao zvati :))) polako zene doci ce to ime koje vase dijete treba da ponese :)

svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujemo

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 539
15.12.2011 15:35:34   
ellam
ja cu samo reci da me glava zaboli kad pomislim na imena.... nikako da to rijesimo :(((

zna li iko ima li Adi ime znacenje i koje? je li muslimansko? to smo planirali ali cula sam da nije navodno musl. pomagajte

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 540
15.12.2011 22:52:07   
teacher75
adi- ja nasla ovo:
http://www.babynology.com/meaning-adi-m44.html
http://islam.onepakistan.com/urdu/name_meaning.php?eu=adi

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 541
19.12.2011 19:44:08   
treće
adi je skraćenica, neka forumašica je negdje napisala Eren- koji teži duhovnom, meni zvučalo interesantno, a eto Erol dobro zvuči i ispravno je
ima knjiice imena i kupiti i na netu

< Poruku je uredio treće -- 19.12.2011 19:48:40 >

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 542
20.12.2011 17:56:56   
balasgirl
JA kad sam tražila značenje imena Adi, našla sam da je to židovsko žensko imeuser posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 543
20.12.2011 18:11:48   
Anoniman
Ja nadjoh ovo

http://www.behindthename.com/names/usage/hebrew

ADI (1)   עֲדִי   f & m   Hebrew
Means "jewel" or "ornament" in Hebrew.

I bas mi se svidjelo znacenje na hebrejskom mom sincicu je nadimak Adiuser posted image

(odgovor članu balasgirl)
  Neposredna veza do poruke: 544
20.12.2011 18:44:57   
jasmin

IZVORNA PORUKA: ellam

ja cu samo reci da me glava zaboli kad pomislim na imena.... nikako da to rijesimo :(((

zna li iko ima li Adi ime znacenje i koje? je li muslimansko? to smo planirali ali cula sam da nije navodno musl. pomagajte

Moze imati vise znacenja u arapskom jeziku.Recimo:onaj koji se vraca,zatim uobicajeno,normalno...

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 545
20.12.2011 20:00:19   
treće
pa ove su knjižice s imenima zastarile

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 546
20.12.2011 20:04:54   
teacher75
ja sam vise gledala na internetu arapske stranice nego ove knjizice

(odgovor članu treće)
Neposredna veza do poruke: 547
21.12.2011 1:04:36   
ellam
nekako mi to s Adijem jako neodredjeno izgleda. ima puno razlicitih gledista. ja bih voljela da je bas odredjeno, pa smo se ipak odlucili za Ali. kratko neobicno a ima lijepo znacenje - izvrstan, odlican, pohvaljen. nadam se da vise nece biti promjene, vremena je sve manje :)))

"O, ženo čista, majko plemenita, tvoja materica je mjesto ove počasti, posjećuje te melek, tu započinje stvaranje, pa se boj Stvoritelja i zahvaljuj Mu, ibadet mu čini, da bi tebe i tvoje potomstvo uveo u vječni Džennet!"

Neposredna veza do poruke: 548
21.12.2011 16:49:13   
treće
user posted image

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 549
23.12.2011 10:59:21   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: ellam

nekako mi to s Adijem jako neodredjeno izgleda. ima puno razlicitih gledista. ja bih voljela da je bas odredjeno, pa smo se ipak odlucili za Ali. kratko neobicno a ima lijepo znacenje - izvrstan, odlican, pohvaljen. nadam se da vise nece biti promjene, vremena je sve manje :)))

user posted image user posted image hehehehe kao moj Aliuser posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu ellam)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *