|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muško ime
17.5.2011 13:59:00   
la bomba
Emin user posted image

Kad se dobar čovjek pokvari, postaje najgori.

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 451
18.5.2011 2:17:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamine oci

Altan,Almas,Amer,Ali,Ahmed...

Altan znaci balkon , terasa na danskomuser posted image

(odgovor članu mamine oci)
  Neposredna veza do poruke: 452
18.5.2011 22:06:40   
adissa_
pa sta ako znaci,,,u skandinaviji je popularno ime Peder....a i to ima svoje neko znacenje kod nas

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 453
24.5.2011 23:10:18   
škorpija
muška imena top 100 u FBiH za 2010 godinu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu adissa_)
Neposredna veza do poruke: 454
24.5.2011 23:16:49   
zeze
Sanjin, tako mi se svidja to imeuser posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 455
8.7.2011 11:33:37   
Mrva
Da se i mi prijavimo:
Naš prvi sin zove se Adi, a drugom, koji će se roditi aBd krajem septembra, dat ćemo ime Isak.

Lovely

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 456
8.7.2011 15:16:32   
dinaa
IZVORNA PORUKA: zeze

user posted image i meni istouser posted image zato i imam jednog s tim imenomuser posted image .

Moja djeca su moje najvece blago!!!

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 457
12.7.2011 1:42:37   
treciputmama
moj sin se zove Hanan, dala sam mu to ime zbog toga sto je bas nekako njezno za izgovorit....a nasla sam da znaci njeznost, ljubav, simpatija, a upravo je on sav takav......user posted image .....u medjuvremenu sam cula da i djevojcicama daju to ime, pa sam se malo razocarala jer sam dotad poznavala samo djecake s tim imenom......a u Kur*anu se u jednom ajetu kaze- we hananen min-ledun-na ve zekah......- i njeznost i cednost smo mu dali....- kada se govori o rodjenju Isa a.s......u svakom slucaju ja se pozivam na ovaj ajet i mislim da imam razlog zvati ovo ime muslimanskim....a za Hannan, sa dva *n*, sam cula da je ime panja sa kojeg je Poslanik a.s. drzao hutbe...a taj panj je imenica zenskog roda u arapskom jeziku.....A Allah najbolje zna....

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 458
12.7.2011 2:01:11   
Galicia
Imam kolegicu koja je iz Lebanona i koja se zove Hanan.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu treciputmama)
Neposredna veza do poruke: 459
12.7.2011 9:21:41   
Lel@
IZVORNA PORUKA: dinaa

IZVORNA PORUKA: zeze

user posted image i meni istouser posted image zato i imam jednog s tim imenomuser posted image .

I meni se jako svidja ime Sanjin user posted image
Dinaa,posto ti imas Sanjinauser posted image ,mozes li mi reci dali je muslimansko ime,i koje je znacenje??
Veliki pozzzuser posted image

Nejla 06.01.2006 - 07.01.2006 :(
Sadin 08.11.2007 :)
Dzana 19.01.2012 :)

(odgovor članu dinaa)
Neposredna veza do poruke: 460
12.7.2011 12:18:56   
teacher75

IZVORNA PORUKA: treciputmama

moj sin se zove Hanan, dala sam mu to ime zbog toga sto je bas nekako njezno za izgovorit....a nasla sam da znaci njeznost, ljubav, simpatija, a upravo je on sav takav......user posted image .....u medjuvremenu sam cula da i djevojcicama daju to ime, pa sam se malo razocarala jer sam dotad poznavala samo djecake s tim imenom......a u Kur*anu se u jednom ajetu kaze- we hananen min-ledun-na ve zekah......- i njeznost i cednost smo mu dali....- kada se govori o rodjenju Isa a.s......u svakom slucaju ja se pozivam na ovaj ajet i mislim da imam razlog zvati ovo ime muslimanskim....a za Hannan, sa dva *n*, sam cula da je ime panja sa kojeg je Poslanik a.s. drzao hutbe...a taj panj je imenica zenskog roda u arapskom jeziku.....A Allah najbolje zna....

ja poznajem samo dvije djevojcice koje se tako zovu mada mi vise zvuci kao musko ime, valjda zbog prakse kod nas da zenska imena zavrsavaju sa "a"

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 461
12.7.2011 14:15:36   
Hannan
Ja koliko znam u Arapskim zemljama to je zensko ime, nas zet ima sestru Hanan, dok moj rodjak ima sina :) cula sam da je rekao zvace se Hanan pa sta god da bude :)
Meni se to ime jako svidja, ima lijepo znacenje, i dali bi ga da se umjesto sina rodila kci...ako Allah da opet rodim i bude zensko vjerovatno ce se tako zvati, jos uvijek mi je prelijepo, njezno, milo...

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 462
25.7.2011 9:32:36   
Nina_Lana
moj sin se zove Hanan, dala sam mu to ime zbog toga sto je bas nekako njezno za izgovorit....a nasla sam da znaci njeznost, ljubav, simpatija, a upravo je on sav takav......user posted image .....u medjuvremenu sam cula da i djevojcicama daju to ime,

Ja sam isto zivjela u arapskoj zemlji i ne znam ni jedno musko s tim imenom, iako sam cula da ovdje kod nas daju i djecacima to ime... a ja imam par prijateljica arapkinja s tim imenom

Mamina princeza 01.10.2008.
Mamin princ 25.12.2011.

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 463
3.8.2011 10:52:23   
Silver
mi smo saznali nedavno da nam je jedan mali braco na putuuser posted image ...pa vec razmisljamo o imenima a opcije ad za sad su nam Benjamin i Emin! Ako sta znate o imenima ovim pisite...i ja sam se informisala vec ali eto uvijek ima neko ko zna jos vise...user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu Nina_Lana)
Neposredna veza do poruke: 464
3.8.2011 11:18:52   
balasgirl
Bravo silver za Emin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Prelijepo ime. Benjamin - nako, znaj da će biti Beeenjoo...

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 465
3.8.2011 12:02:24   
Silver
ma moj prijedlog je emin a muzev Benjamin, i vec ga zove Benjo Benjo...osim ako necujemo nekakvo trece ime da nas odusevi...bice jedno od ovo dvoje...

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 466
3.8.2011 17:25:43   
Galicia
Benjamin.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 467
19.8.2011 0:49:57   
treciputmama
Pored ime na Hanan, kako se zove moj sin, lijepa su mi i sljedeca imena..... Ahmed, Harun , zejd, Ali, Hamza, Faris, Ismar, Ubejd, .....

10.10.2005. rodila se moja ljepotica- nasa prva sreca
07.07.2009. obradovani smo po drugi put- stigao je jedan momak....
18.07.2011. jos jedna ljepotica se pridruzila sretnoj porodici...

eto...jedna veeeeelika sretna porodica, hvala Allahu dz.s

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 468
19.8.2011 1:26:20   
animagical
mi nestrpljivo cekamo mjesecev sjaj- Ajnur user posted image

Neposredna veza do poruke: 469
19.8.2011 8:59:43   
Silver
mi izgleda cekamo Hamzu, svi ostali se slazu... a ja jos nisam dala zeleno svijetlo..vidjecemo!

animagical...user posted image user posted image user posted image  bravo za Ajnura...jedno od meni drazih!

* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 470
19.8.2011 9:11:33   
sanela.asja
Ajnur
i meni se jako svidja to ime ali MM nikako ja sam ga ubjedjivala da damo ali nista..Svaka cast na izboru user posted image user posted image user posted image
Mi smo se odlucili za Dzenan zato sto je citavu trudnocu bio Dzordzuser posted image pa eto po sekinom neka bude sa DZuser posted image

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 471
19.8.2011 9:22:45   
DM
IZVORNA PORUKA: animagical

mi nestrpljivo cekamo mjesecev sjaj- Ajnur user posted image

Nedavno sam na nekoj temi čitala da neko spominje ovo ime, sa ovim prevodom i pitam jednog "arapa"(čovjek je studirao arapski jezik) i kaže mi da nema u arapskom jeziku ovih kombinovanja 2 riječi!-U ovom slučaju bi to bile riječi-ajn i nur-i kad bismo ih prevodili to bi bilo oko(oči) i svjetlo!

< Poruku je uredio doublemum -- 19.8.2011 9:24:11 >

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 472
19.8.2011 15:28:28   
canim
doublemum ajnur je tursko ime user posted image aynur ay na turskom je mjesec nur je svjetlost dakle mjeseceva svijetlost 

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 473
19.8.2011 15:32:51   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nina_Lana

moj sin se zove Hanan, dala sam mu to ime zbog toga sto je bas nekako njezno za izgovorit....a nasla sam da znaci njeznost, ljubav, simpatija, a upravo je on sav takav......user posted image .....u medjuvremenu sam cula da i djevojcicama daju to ime,

Ja sam isto zivjela u arapskoj zemlji i ne znam ni jedno musko s tim imenom, iako sam cula da ovdje kod nas daju i djecacima to ime... a ja imam par prijateljica arapkinja s tim imenom

Ja posnajem dvije zene sa blistok istoka jedna je iz S. a druga iz Libanona zovu se Hanan, kazu da je to zensko ime

(odgovor članu Nina_Lana)
  Neposredna veza do poruke: 474
19.8.2011 15:37:52   
canim
I ja koliko znam Hanan je zensko ime ali i Ajnur je zensko ime kod Turaka i jos puno imena koje mi koristimo kao muska su zenska imena kod arapa i turaka, npr Nermin, Rejhan sve su zenska imena kod Turaka a kod nas su muska user posted image izgleda da mi zenska imena samo priznamo ako ima A na kraju user posted image pa tako imamo Nermina, Rejhana,Ajnura dakle prilagodjeno za nase prostore user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *