|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Muško ime
23.8.2011 14:40:26   
Amani12
Adrian i Arian user posted image
Dzan user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 501
23.8.2011 14:41:13   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: mamina princeza

Meni se kad sam trazila za curicu opet nijedno nije svidjalo .... hihihih valjda hormoni.Sad bih cini mi se opet lakse za curicu al vidjecemo sta ce ispasti hihihi. Kcerk ami je svakako smisla po nekoliko imena za curicu i djecaka pa nam svaki dan daje nove ideje ... vise imena zna ona s 3 nego ja s 30 godina:)

Skvo i koje ime je kod vas vjerovatno smijeli se znati...:)

Za sada EMIR.user posted image

zar nije bilo Emin?user posted image

Jeste, ali je Uma ocijenila da bude Emir..a njena je zadnja....user posted image user posted image user posted image

sreca pa je lana isuvise mala da bi se pitala i odlucivalauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 502
23.8.2011 14:42:19   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Sonja Adrian je meni nekako puno nježnije i ljepše za naše prostore,a baš lijepo ide A. i Adrian,

tek sada vidjeh Arian ili Arijan to je ime koje mi seodavno sviđa i ba ga volim, ja bih glasala za ovo ime

arian je i meni jedno od najdrazih imenauser posted image a adrian je jako lijepouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 503
23.8.2011 14:49:23   
Mirkica

Sonja Adrian je meni nekako puno nježnije i ljepše za naše prostore,a baš lijepo ide A. i Adrian,

tek sada vidjeh Arian ili Arijan to je ime koje mi seodavno sviđa i ba ga volim, ja bih glasala za ovo ime

arian je i meni jedno od najdrazih imenauser posted image a adrian je jako lijepouser posted image

tikice ja trazim post a nikako da ga nadjem gdje ti pises da volis jedno ime ali da si kasno dobila i svoju L. i da ne vjerujes da ces imati prilike vise nadjevati e nemogu nigdje naci a kada sam cula da si trudna taj post mi je naumpao SVJE JE MOGUCE 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 504
23.8.2011 17:07:16   
mamina princeza

Meni se kad sam trazila za curicu opet nijedno nije svidjalo .... hihihih valjda hormoni.Sad bih cini mi se opet lakse za curicu al vidjecemo sta ce ispasti hihihi. Kcerk ami je svakako smisla po nekoliko imena za curicu i djecaka pa nam svaki dan daje nove ideje ... vise imena zna ona s 3 nego ja s 30 godina:)

Jeste, ali je Uma ocijenila da bude Emir..a njena je zadnja....user posted image user posted image user posted image

hihihi ti moja Dz imate isti ukus po itanju imena. Kod nas je sad glavna prica ako bude curica bice Uma ako bude djecak Emin hihihih ( to je zato sto ima u svojoj "raji" Umu i Emina blizance. Onda jedan dan je Esam, jedan Naida.... hihihihi .... ja je pustim jer je jos sve to daleko a za zensko svakako nemam nikakav prijedlog, a mujsko mi je ostalo jos iz prve trudnoce koje je bilo pripremljeno za svaki slucaj :) MAda morma priznati nalazi i ona lijepa imena s obzirom da pojma nema....

I Emir je super:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 505
23.8.2011 17:16:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mea29

ja pojma nemam koje ime izabrati za djecaka...imam nekoliko prijedloga od strane mm i okoline kao Džan, Kan, Mak, Riad ali ja imam problem meni se ni jedno musko ime ne sviđa da kazem "e to je to"... ne sa ovog spiska nego inace...ja uopste ne znam sta da radim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zbunjoza......

Kan, mak su lijepa imena ali mi se Riad mnogo vise svidja

(odgovor članu mea29)
  Neposredna veza do poruke: 506
23.8.2011 18:58:40   
Galicia
Sonja, dala si prijedlog za ime Dario. Ja dajem 15 glasova.

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 507
24.8.2011 8:58:03   
mea29

I meni se sviđa Emir ali mm nije bas nesto zagrijan user posted image ...ljepse je nego Emin...zna Uma sta valja user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

Neposredna veza do poruke: 508
7.9.2011 18:24:46   
Gift
skoro pa definitivno smo se odlucili: bebac ce se abd zvati Amar user posted image user posted image user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 509
5.10.2011 10:17:13   
Sonja
Mi smo odlucili user posted image
bit ce ARIAN aBduser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 510
5.10.2011 10:23:32   
Amani12
Sonja bravo za izbor user posted image
I Adin i Arian su prekrasna imena user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 511
5.10.2011 10:25:41   
mala75
a mi Eldaruser posted image user posted image  (iz kombinacije Emir, Vedad i Eldar)

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 512
25.10.2011 12:48:12   
amrica
Sve sam fino pročitala i treba mi pomoć...Ja sam Amra, mm Alen, sin Amar, opet čekamo dječaka i hoću da mu ime počinje sa slovom A, a da je malo neobično...nigdje niko ne navodi ime ANER, zna li neko da li je to muslimansko ime??? 

Amar 01.07.2007.

???? 29.03.2012.

(odgovor članu mala75)
Neposredna veza do poruke: 513
25.10.2011 14:50:17   
balasgirl
Amrice,ne znam za Aner,meni je lijepo Affan.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu amrica)
Neposredna veza do poruke: 514
25.10.2011 15:02:52   
Medić*

IZVORNA PORUKA: amrica

Sve sam fino pročitala i treba mi pomoć...Ja sam Amra, mm Alen, sin Amar, opet čekamo dječaka i hoću da mu ime počinje sa slovom A, a da je malo neobično...nigdje niko ne navodi ime ANER, zna li neko da li je to muslimansko ime??? 

Ne znam da li je muslimansko, meni je lijepo Azer user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu amrica)
Neposredna veza do poruke: 515
25.10.2011 19:04:35   
teacher75

meni su lijepa imena arman i adjan

(odgovor članu amrica)
Neposredna veza do poruke: 516
25.10.2011 19:06:59   
Nunichi

meni su lijepa imena arman i adjan

Meni sa A Arslan

Neposredna veza do poruke: 517
25.10.2011 19:15:08   
Anoniman
meni je predobro ime Alim...to sam prvi put cula ovdje na rr...naravno od nase breskveuser posted image ...Al mi stvarno Alim premocno zvuci

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 518
25.10.2011 19:34:30   
jasmin

IZVORNA PORUKA: dadada

meni je predobro ime Alim...to sam prvi put cula ovdje na rr...naravno od nase breskveuser posted image ...Al mi stvarno Alim premocno zvuci

I znacenje mu je odlicno:Ucenjak!

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 519
25.10.2011 19:46:20   
mamina princeza
Moja kcerka je kao musku varijantu za abd bebu odabrala Emin- iako u opcetku nije bilo u mom izboru evo sad mi se vec svidja. Ima znacenje vjeran , siguran koliko sam mogla naci....

Kako nam djeca nametnu svoj ukus:))

Vidjecemo hocemo li do kraja promjeniti, nnismo jos bas ozbiljnije ni razmisljali o tome - samo smo se mogli s njom sloziti :) sad mi bas tesko odabrati musko ime , a kad sam cekala curicu cinilo mi se teze zensko. AKo nas curica iznenadi umjesto brace i za nju je kcerka pripremila ime:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 520
25.10.2011 21:21:19   
teacher75
meni bi bilo lako odabrati ali mm hoce da sada on izabere, posto sam ja dala lani imeuser posted image pa sam ga zamolila da bar napravi listu, da bar nekako uticem na odabir, al poznavajuci njega drzace me u neizvjesnosti do zadnjeg, tj. dok beba ne bude vec imala nekoliko danauser posted image a ja da biram, izabrala bih adjan, bas mi se svidja. kad sam prosli put bila trudna i nisam znala koji je spol, za muskarca sam zamisljala ime arian, ali je nedavno kolegica sa posla rodila djecaka i dala mu ime arijan, pa mi malo bezveze. u medjuvremenu cuh za ime adjan i odusevih se!user posted image

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 521
25.10.2011 21:24:02   
M kao Mama
tičerko mislim da se piše Adijan

Neposredna veza do poruke: 522
25.10.2011 21:26:12   
teacher75

ne pise, raspravljale smo nedavno na temi najljepsa imena- u orginalu je Adyan, sto je kad se prevede na nase adjan, jer ja bih y zamijenila sa nasim j jer se tako izgovarauser posted image

Neposredna veza do poruke: 523
25.10.2011 21:26:39   
Mirkica

meni bi bilo lako odabrati ali mm hoce da sada on izabere, posto sam ja dala lani imeuser posted image pa sam ga zamolila da bar napravi listu, da bar nekako uticem na odabir, al poznavajuci njega drzace me u neizvjesnosti do zadnjeg, tj. dok beba ne bude vec imala nekoliko danauser posted image a ja da biram, izabrala bih adjan, bas mi se svidja. kad sam prosli put bila trudna i nisam znala koji je spol, za muskarca sam zamisljala ime arian, ali je nedavno kolegica sa posla rodila djecaka i dala mu ime arijan, pa mi malo bezveze. u medjuvremenu cuh za ime adjan i odusevih se!user posted image

dobro ti to prekontrolisi :)))) muskarci imaju enkada cudno mastu sta je sve mm predlagao user posted image user posted image user posted image user posted image ali et nasli smo se na pola :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 524
25.10.2011 21:27:07   
Mirkica

meni je ljepse nego Adjan

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *