|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
1.2.2012 16:21:36   
ledy blue
evo ne temi vto
http://www.ringeraja.ba/forum/m_6425/mpage_52/key_/tm.htm

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 2551
1.2.2012 16:22:12   
Pingvina

IZVORNA PORUKA: choirgirl

Vjerujem, i ja se radujem beti svake trudilice bas iskreno budem sretna taj dan!
Odem kuci i kazem muzu s vrata hej znas sta ima novo zatrudnila ta i tauser posted image A on me samo blijedo gledauser posted image

user posted image user posted image
Isto...ili zbunjeno pita:"A ko je to?" (Kao jesam li je po necemu prije spomenula)user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu choirgirl)
Neposredna veza do poruke: 2552
1.2.2012 16:25:23   
ivanai
choi i ja mislim da je najbitnije da se dupla sto neko od forumasica rece mozda je do oplodnje doslo posle inseminacije pa je zato beta jos uvjek mala. samo hrabro mila izdrzi do petka ako bog da u petak ce vec biti trocifrena, ja sutra krecem sa terapijom pa polovinom mjeseca inseminacija. Lajlac draga veliki pozdrav i tebi pusa user posted image .

Neposredna veza do poruke: 2553
1.2.2012 16:31:38   
choirgirl
Lady ovo je supeeeeeeer! user posted image
Znaci moguce je!!!!!

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2554
1.2.2012 16:37:52   
ledy blue
choi..eto vidis da jeste user posted image zato pokusaj opusteno docekat petak...( znam da je nemoguce al pokusaj ) jer nista ne mozes uraditi...a sekercaija ti nikako ne moze pomoci...Nadaj se najboljem..a aBd tako ce i biti..bitno je da se dupla...bar sam ja tako do sad naucila user posted image

< Poruku je uredio ledy blue -- 1.2.2012 16:38:19 >

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

Neposredna veza do poruke: 2555
1.2.2012 16:45:20   
choirgirl
ledy kod ove forumasice cak su dvojke bileuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2556
1.2.2012 16:55:25   
choirgirl
choi i ja mislim da je najbitnije da se dupla sto neko od forumasica rece mozda je do oplodnje doslo posle inseminacije pa je zato beta jos uvjek mala. samo hrabro mila izdrzi do petka ako bog da u petak ce vec biti trocifrena, ja sutra krecem sa terapijom pa polovinom mjeseca inseminacija. Lajlac draga veliki pozdrav i tebi pusa .

SRETNOOOOOO!!!!!

Neposredna veza do poruke: 2557
2.2.2012 16:46:35   
BENU
choirgirl draga imam osječaj da če sve biti ok,znam da ti je teško i meni su poslije bete rekli da je možda vanmaterična pa sam 7 dana čekala da bi otišla ponovno na pregled i hvala bogu sve ok,
tako če biti i kod tebe,ja neznam da je nekom test pokazaouser posted image a da nije bila trudnoča,tako draga moja ti si naša trudnjača,sutra obavezno javi kakva je beta,držim fige da i dalje rasteuser posted image

beta 100
beta 901

Neposredna veza do poruke: 2558
3.2.2012 9:39:44   
Pingvina
Drage moje suborke, samo da vam javim da sam ja jutros ugledala user posted image user posted image .Jos ne mogu da dodjem sebi.Nakon dva puta odgodjene inseminacije, silnih upala i antibiotika ja prirodno zabebila...Placem i smijem se odjednom.Bojim se, jako se bojim.Ne znam sta da vam kazem..Bas ne znam.Fali mi rijeci, ali da vam mogu prenijeti osjecaje vjerujte da bi vam gorilo u grudima.Najiskrenije se molim da se svaka obraduje na ovaj ili onaj nacin-samo da ugledate svoje plusice.Sta sad dalje-nemam pojma...Valjda je prvo da prestanem plakati.
Choi, danas opet beta jel tako???ABd da bude veeelika...user posted image

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...

(odgovor članu BENU)
Neposredna veza do poruke: 2559
3.2.2012 10:30:55   
choirgirl
user posted image user posted image user posted image user posted image

Pingvinaaaauser posted image kako si me super iznenadila jutros, dan je super poceo!!!

Pingvinice draga,ma isplaci se slobodno, izbaci to iz sebe, sve sto se nakupilo u ovim danima i mjesecima cekanja,
a ako Bog da od sutra nema vise suza nikako:)

Ljubim te

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2560
3.2.2012 10:36:22   
Lulu_08
Ne znam vise na kojoj temi sve da pisem, kada su mi sve jednako vazne, uh draga Pingy cestitam i ovdje od srca, odoh se sabrati pa ti kucam jos sto god privatno.

Choirgirl, danas aBd betica, dace dragi Bog da ona bude velika velika!!!!!!!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 2561
3.2.2012 10:40:54   
balasgirl
Pingvinaaaa, ja ušla da vidim beticu od Choi kad me ti obradovaaaa, jooooj superiškaaaa, plači bona isplači se, a onda osmjeh na lice, beba je u pupari, jupi jupi jupiiiii, baš sam sretna, sad bih i ja plakala ..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pingu nam je user posted image

Haj sad još Choi da nam kaže svoju tetu betu pa da napravimo duplo slavlje danas.

Nije mi dan mogao bolje početi.

Drage virtualne frendice, iako se ne znamo šaljem vam ogroooomni hug podrške.

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 2562
3.2.2012 10:48:53   
choirgirl
Zene ja upravo skontah da je i meni i Pingvini sutra rodjendan:) hehe

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2563
3.2.2012 10:54:03   
choirgirl
Zena hvala sto pitate, moja ce beta opet oko 14-15 sati...

< Poruku je uredio choirgirl -- 3.2.2012 10:58:35 >

Neposredna veza do poruke: 2564
3.2.2012 11:32:05   
AAvalon
choirgirl, izludi ti mene sa svojom betom, ja udjem maksuz da je vidim, ono tek oko 14-15... sretno, draga, da bude dobro trocifrena aBd user posted image user posted image user posted image

Pingvina user posted image user posted image user posted image ne mogu ti ni reci kolko sam sad sretna radi tebe. pazi se, cuvaj tu bebicu, da sve aBd bude u redu i da opet budemo tetke

Dum spiro spero

Neposredna veza do poruke: 2565
3.2.2012 11:45:12   
nella28
Pingvina čestitam ti user posted image

(odgovor članu AAvalon)
Neposredna veza do poruke: 2566
3.2.2012 12:03:14   
choirgirl
BETA 102!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nella28)
Neposredna veza do poruke: 2567
3.2.2012 12:13:04   
Lulu_08
Uh ovaj dan treba definitivno memorisati, kako diiiiiiiiivan!!!!!!!!!!!!!

Cestitam choirgirl, vidis da je prema onoj mojoj pretpostavci sve KAKO TREBA! Implantacija bila odprilike oko 12dpIUI, tada pocela rasti 5 bila taj dan, pa 2 dana kasnije na 14 dpIUI 14, pa 2 dana kasnije 44 na dpIUI 16 i na 18 dpIUI 102, odnosno DUPLA SE PRAVILNO!

Sta kaze sestra ovaj put?

Hoces zakazati sljedece sedmice UZV?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 2568
3.2.2012 12:26:54   
ivanai
jao cure pa pored ovoliko snjega danas je definitivno divan dan!!!!!!! cestitke drage moje evo ja treba da se bockam ma nije mi tesko uopste toliko optimizma sam dobila danas zbog vasis divnih vjesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2569
3.2.2012 12:27:53   
vjestica
IZVORNA PORUKA: choirgirl

BETA 102!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
bitno je da se prabilno dupla user posted image
samo nemoj žuriti sa uzv, ne može se ništa vidjeti dok beta ne pređe 3000

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 2570
3.2.2012 12:44:02   
choirgirl
ivanai samo hrabro, sve cemo mi docekati, svaka ima svoj trenutak zapisan...sretno mila

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 2571
3.2.2012 13:53:56   
mina minka
a divnih vijesti, cestitke za vas obje user posted image user posted image user posted image

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

Neposredna veza do poruke: 2572
3.2.2012 15:10:41   
Pingvina
Choi, mi smo izgleda dobile svoje rodjendanske poklone.user posted image user posted image Zene, ako ima jos neka da joj je sutra rodjendan-trk po testic.Vidite da ima nesto u tom rodjendanu.
Hvala vam puno svima.I zaista od srca zelim da nas sviju obradujete vasim plusicima.Svaki izmami suze radosnice na lice jer znam da je svaki dugo cekan i da se za svaki borilo zadnjim atomom sebe.
Saljem vam puno zagrljaja i poljubaca...i vucem za nos..Choi i ti pomozi.Da aBd i ova tema zivne i okiti se sa puuuno user posted image user posted image .
Ne mogu da ne napisem-uvijek sam je voljela...a danas mi se vrti po glavi:"Hodaj, nebo strpljive voli..Hodaj, mozda se ipak sve u dobro..u DOBRO pretvori!"
I hoce aBd..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 2573
3.2.2012 15:22:10   
balasgirl
Choi, Pingvina user posted image častitam vam objema i želim najljepši put, dugačak devet mjeseci, koji će vas odvesti do vaših bebica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2574
4.2.2012 10:04:18   
irisss
IZVORNA PORUKA: Pingvina

Choi, mi smo izgleda dobile svoje rodjendanske poklone.user posted image user posted image Zene, ako ima jos neka da joj je sutra rodjendan-trk po testic.Vidite da ima nesto u tom rodjendanu.
Hvala vam puno svima.I zaista od srca zelim da nas sviju obradujete vasim plusicima.Svaki izmami suze radosnice na lice jer znam da je svaki dugo cekan i da se za svaki borilo zadnjim atomom sebe.
Saljem vam puno zagrljaja i poljubaca...i vucem za nos..Choi i ti pomozi.Da aBd i ova tema zivne i okiti se sa puuuno user posted image user posted image .
Ne mogu da ne napisem-uvijek sam je voljela...a danas mi se vrti po glavi:"Hodaj, nebo strpljive voli..Hodaj, mozda se ipak sve u dobro..u DOBRO pretvori!"
I hoce aBd..user posted image user posted image user posted image

Čestitke od srca za objeuser posted image user posted image user posted image !!! Hmm, meni je sutra rodjendanuser posted image , trebala bih dobiti 7. tako da ću definitivno u pon. kupiti testićuser posted image iako osim temperature koja varira tokom dana, nemama nikakvih simptoma. Novopečene trudnice, hajde sad lijepo simptome na sunceuser posted image i uživajte

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  101 102 [103] 104 105   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *