|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
1.2.2012 10:59:55   
Lulu_08
choirigirl ja se ipak nadam da je onaj hipotetski scenario sto sam u cekaonici onda napisala, da je bila kasna implantacija pa je zato beta bila niska. ABD da ova danas bude visoka!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu pepika)
Neposredna veza do poruke: 2526
1.2.2012 11:11:29   
ledy blue
Choi user posted image nadam se da ce javiti visoku betu!!
Ja mislim da su oni pak na prethodnoj zaboravili upisati treci broj user posted image Mislim da jwe visoka...dok test pokazuje pozitivno!!
Puno srece!!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2527
1.2.2012 11:21:46   
ivanai

choirgirl nadam se dace sve biti ok dace beta danas biti visoka user posted image user posted image user posted image . jutros kad sam se probudila prvo si mi ti pala na pamet odmah sam racunar upalila user posted image drzim ti fige draga.

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 2528
1.2.2012 11:36:36   
lajlac
Od srca svima zelim, da sto prije zatrudnite i da trudnoca protekne u najboljem redu.
Ivanai pozdravljam :)

Lajla

(odgovor članu ivanai)
Neposredna veza do poruke: 2529
1.2.2012 13:09:26   
gerberka
IZVORNA PORUKA: ledy blue

Choi user posted image nadam se da ce javiti visoku betu!!

user posted image user posted image user posted image

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 2530
1.2.2012 13:15:13   
AMELIC
Choi iskreno se nadam da će beta biti trocifrenauser posted image user posted image user posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2531
1.2.2012 14:11:33   
Pingvina
Choi????user posted image user posted image user posted image -ja drzim cvrsto..Evo proslo je 2..

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...
05.03.2012.:(((
Moje drugo proljece, moja utjeha...mislila sam nikad vise....11.3.2014. :)))

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 2532
1.2.2012 14:16:16   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: Pingvina

Choi????user posted image user posted image user posted image -ja drzim cvrsto..Evo proslo je 2..

i ja viruckam, hoćel šta javiti.... Hajde betice budi veeeelikaaaa

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2533
1.2.2012 15:15:22   
choirgirl
beta 44user posted image

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 2534
1.2.2012 15:26:00   
choirgirl
Izracunah vrijeme duplanja, poduplala se za 28.45h, ustvari skoro se utrostrucila za 48h, ali je jos uvijek smijesno mala. Danas je 16 dana od inseminacije.
Sestra koja je zvala kaze da racunam s tim da se ova trudnoca nece odrzati.
Bar je danas upotrijebila rijec trudnocauser posted image

(odgovor članu choirgirl)
Neposredna veza do poruke: 2535
1.2.2012 15:28:48   
Lulu_08
choirgirl, mila iako jos nista definitivno ne znas, vidis da se dupla, nema druge osim prekosutra OPET raditi betu, aBd tada bi trebala da bude oko 100 i ako to bude slucaj onda aBd mozda bude sve kako treba. Pusti sestru i njene komentare, znaju one malo biti bezosjecajne...

Neposredna veza do poruke: 2536
1.2.2012 15:41:00   
choirgirl
Rekli su mi da dodjem opet u petak.
Ma meni ovo nikako nije jasno i nikako mi ne sluti na dobro.

Imam jedno mozda glupo pitanje Djana, ili neko drugi, da li neko zna da li s injekcijom Pregnyla popucaju svi folikuli?
Je l moglo biti da je nesto ostalo pa da je bila ovulacija jos jedna par dana nakon inseminacije?

Znam da je debilno pitanje ali pokusavam neko objasnjenje naci za ovouser posted image
Na ultrazvuku je bio jedan veliki od 23mm i jedan manji od jedva 17mm...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2537
1.2.2012 15:42:18   
Pingvina
Choi mila, Djana je u pravu...Glavu gore, znas da jos nista nije gotovo...Nemoj jos plakati molim te.Vadi ponovo betu.Znam da ti je tesko, ali ti si nasa fina trudilica a trudilice ne posustaju...posebno ne ako se nazire tracak svjetla.Saljem najjaci user posted image i samo da znas da je ne pustam fige..Drzim jako i dalje.

Ovo sunce ne grije kao prije...Ni ova kisa ne pada kao nekada...Nikad me nije boljelo kao tada...I mozda nece prestati vise nikada...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2538
1.2.2012 15:42:19   
Lulu_08
Ma ne vjerujem, mislim da od pregnyla puca glavni folikul ako se ne varam, a to ce mozda neke druge forumasice bolje od mene znati?

A mislim da je definitivno implantacija bila tek oko 10dpIUI pa da je zato kasnije pocela beta rasti, nista polako prati i vidjeces u petak aBd!

Neposredna veza do poruke: 2539
1.2.2012 15:43:09   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Pingvina

Choi mila, Djana je u pravu...Glavu gore, znas da jos nista nije gotovo...Nemoj jos plakati molim te.Vadi ponovo betu.Znam da ti je tesko, ali ti si nasa fina trudilica a trudilice ne posustaju...posebno ne ako se nazire tracak svjetla.Saljem najjaci user posted image i samo da znas da je ne pustam fige..Drzim jako i dalje.

Ma LJUUUBIM ja pametnicu svoju, vidis choi kako ona to tebi pametno rece user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2540
1.2.2012 15:48:25   
choirgirl
Ljubim ja vas sve zajedno, pobudalila bih danas bez vasuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bice sto mora biti, ionako ne mogu uticati na to...

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2541
1.2.2012 15:51:56   
choirgirl
Pingvina, kad ce tvoja inseminacija? Procitah negdje da je odgodjena opet?

Neposredna veza do poruke: 2542
1.2.2012 15:54:44   
balasgirl
Choi može biti da je bila kasna O, ne mora značiti da si zatrudnila na dan ins, moguće da je do oplodnje došlo kasnije u kućnoj radinosti pa je zato beta tolika. Glavu gore, biće ona do prekosutra trostruka vidjećeš. Ne daj mi se i ne posustaj, samo pozitivne misli user posted image

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 2543
1.2.2012 16:00:14   
Pingvina
Choi, moja inseminacija-sam Bog zna..user posted image
Odgodjena nakon 4 doze antibiotika (zbog gnojne angine) kaze dr nema sanse..A uz to mi se i neka glupava upala mokracnih kanala na kosti navalila..a ne daju mi vise antibiotika (zvucim kao ovisnik o antibioticima)...sad dok to ne sredim sjedi i cekaj.Joj, ma ne mogu se nervirati vise.Kako Bog dragi da.Kad bude sudjeno-bice.Moram malo "odmoriti"...bas sam pod stresom.Nekad imam osjecaj kao da sam na elektrosokovima konstantno.

Neposredna veza do poruke: 2544
1.2.2012 16:01:58   
choirgirl
Hvala Balasgirl... eh da je kako prespavati do petkauser posted image

A dotad cu se tjesiti ovim svojim testicem sto ga gledam svako malo, drzim ga u ladici od stola i otvorim je svakih 5 minuta haha, da se uvjerim da je jos uvijek crtica tu:):) i tu je...

Neposredna veza do poruke: 2545
1.2.2012 16:04:32   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: choirgirl

Hvala Balasgirl... eh da je kako prespavati do petkauser posted image

A dotad cu se tjesiti ovim svojim testicem sto ga gledam svako malo, drzim ga u ladici od stola i otvorim je svakih 5 minuta haha, da se uvjerim da je jos uvijek crtica tu:):) i tu je...

Srce drago user posted image , i ja još uvijek čuvam test koji mi je po prvi put u životu pokazao user posted image , i dan danas su obje tu, i nakon 2 godine user posted image

<3 Ali Khan <3

Neposredna veza do poruke: 2546
1.2.2012 16:08:06   
choirgirl
Pingvina,

bash mi je zao sto je tako...

Ali eto mozda kad se sve to sredi ti ko nasha Benu isprve to odradis:)

Mozda kad sve to ako Bog da zalijecis da probas sa propolisom i maticnom mlijeci malo odrzavati imunitet- stvarno fercera!!

Neposredna veza do poruke: 2547
1.2.2012 16:10:04   
Pingvina

IZVORNA PORUKA: choirgirl

Pingvina,

bash mi je zao sto je tako...

Ali eto mozda kad se sve to sredi ti ko nasha Benu isprve to odradis:)

Mozda kad sve to ako Bog da zalijecis da probas sa propolisom i maticnom mlijeci malo odrzavati imunitet- stvarno fercera!!

Joj choi ja sam na maticnoj mlijeci i medu s propolisom i polenom od septembra...dzaba.Spopalo me i gotovo.user posted image Ne znam da sam ikad u zivotu ovoliko bolesna bila.Kazu sve s nekim razlogom pa eto...valjda i za ovo ima neki razlog.Ali sada nisam bitna ja, nego ti..Zaista ti od sraca zelim veliku betu.Boga mi bi joj se radovala skoro ko i svojoj.user posted image

Neposredna veza do poruke: 2548
1.2.2012 16:16:48   
choirgirl
Vjerujem, i ja se radujem beti svake trudilice bas iskreno budem sretna taj dan!
Odem kuci i kazem muzu s vrata hej znas sta ima novo zatrudnila ta i tauser posted image A on me samo blijedo gledauser posted image

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2549
1.2.2012 16:17:07   
ledy blue
choi koliko se sjecam ...jedna forumasica je imala isto tako malu betu ...duplala se pravilno..al i dalje bila mala...koliko znam sve je bilo ok... sacekaj jos...mislim da je najvaznije da ona raste...
bas cu pokusat naci njene postove

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu Pingvina)
Neposredna veza do poruke: 2550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *