Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cure, ja sam do sad prije nego sam dobila mjesečnicu imala simptome trudnoće. Ovaj mjesec mjesečnica mi je trajala samo 3 dana. Dobre sam volje. Puno papam. Imam potrebe za tekućinom. Osjećam se ushićeno. Doljnji dio trbuha napuhnut i iscjedki su mi prozirno-sukrvičasti. Kaj je sad to? Ne osječam se trudno.
Pozdrav! U 5.sedmici sam trudnoce. Da ki neka od vas yna, je li normalno da neke simptome jedan dan imam, a drugi nemam, i sve tako Npr. grudi su mi jedan dan vise bolne i napete, dok drugi dan skoro pa nista. Malo sam zabrinuta Hvala!
Drage moje treba mi pomoc , su mi redovne 28 -27 svaki mjesec moj problem je sto ne znam kako izracunati plodne dane...molim vas koje znate da mi pomognete i izracunate za mene hvala unaprijed
Drage cure, Ja se već duže vrijeme nadam bebici Imala sam sa mm odnos za vrijeme plodnih dana. Sad nakon odnosa su mi počeli izlaziti bijeli gusti iscjedki. Kad mi je protekao taj iscjedak ja sam 1. pomislila da sam prokrvarila dok ono na gaćicama bijli gusti iscjedak. Je možda koja imala tak, a da je bila trudna? Hvala
Moji prvi znakovi trudnoce... bubuljice, puno njih :) Trbuh me bolio kao da cu dobiti, cak sam u noci jednom ustala sva tuzna uvjerena da sam dobila jer je bol bila jaka i identicna onoj menstrualnoj ..no nista od vjestice :) Danas curici 4 mjeseca :)
Pozz...nova sam ovdje ....Trebam malu pomoc pa se nadam da cete mi pomoci .Imala sam odnose sa mm za vrijeme plodnih dana uzastopno jer radimo na bebici,sad imam neke simptome kao sto su umor,idem malo vise u wc nego inace,ledja me bole,jajnici pocnu boliti pa popuste,kao da osjecam bol u rodnici,pristevi po licu...trebam dobiti tek za 7 dana,a ove simptome sam pocela osjecati odmah poslije ovulacije..Ne zelim da se razocaram po koji put..Jer imam osjecaj kao da cu svakog trena dobiti..Dali je neko imao nestoo slicno?
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 24.1.2012 12:07:32 >
ja sam trudna 5 sedmica, simptoma nemam nikakvih osim user posted image na testu hehehehe :))))
cestitam
Pozdrav svima...Mi evo 4 mjeseca radimo na bebici...Medutim prije 7 dana bila kod ginekologa i vidjela mi navodno polipe (a nije mi radila ultrazvuk) i rekla da nije opasno al da se moraju odstraniti. Eh sad, menstruacija mi kasni 3 dana, a toliko me grudi bole, i donji dio stomaka, imam osjecaj da me jajnici probadaju, inace nemam te bolove u jajniku kad trebam dobiti. Leda me bole samo ako malo duze stojim na nogama, i osjecam cestu zed....Naduta sam i da izvinete, imam ucestale vjetrove. I imam taj iscjedak, mada ne znam da li je to od polipa tih...Strah me da uradim taj test, jer ne znam vise sta bih vise zeljela, da jesam trudna al zbog tih polipa strah me i trudnoce jer su cesci pobacaji...
ja sam imala sve te simptome:nervozu,vjetrove,laganu glavobolju,grceve u stomaku,bolove u jajnicima,ledja me lagano bole,bolovi u grudima su mi se sad poceli pojavljivati,onda pristici po licu.Posto sam imala spontani nazalost prije 4 mjeseca mislila sam da umisljam,ali nesto mi je jednostavno govorilo da sam trudna.Uradila sam test na trudnocu prije na 4 dana nego sto trebam dobiti i bio je pozitivan,onda nisam mogla vjerovati pa sam uradila sutredan jos jedan test i on je bio pozitivan ..Bila sam presretna ...
I ja cu danas kupiti test i sutra ujutru ga onda uraditi...Sanjam svaku noc bebice pa da znam na cemu sam..ne mogu ovako tokom dna samo o tome razmisljam
obavezno uradi test..jer i ja sam jednostavno imala taj neki predosjecaj,i pokazao mi je trudnocu prije na 4dana nego sam trebala dobiti i presretna sam,narucitno nakon sto sam imala spontani....Samo vjeruj u sebe i naravno u Boga.Nadam se da ce biti abd .Obavezno nam javi
Hvala ti draga Ady :* A sto se tice tvog pitanja, to je moguce samo ako ti menstruacije traju krace, ili su neredovne, pa ti ciklus nije od 28 - 35 dana. Jer u tom slucaju su i plodni dani kao i O poremeceni, i potrefe se za vrijem menstruacije...Ali ti slucajevi su jako rijetki. Znaci ako imas normalan ciklus, ne mozes ostat tada trudna.
Ma nema na čemu :* Meni ciklusi traju 33 dana. ( Rijetko kad mi m zna kasniti.) Ovoga puta mi je kasnila 1 dan. Trebala sam ju dobit 26, a ja sam ju dobila 27 u jutro oko 8 ili 9 h.