|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 0 - 1 godine (chat)
16.1.2012 0:18:37   
animagical
ja jos uspavljujemuser posted image user posted image

(odgovor članu mimikimi)
Neposredna veza do poruke: 4051
16.1.2012 1:04:14   
zumbulcica
Samo da vam mahnem.Mens cini sve spavate, meni nesto spavanje ne ide ovh dana a posebno nociuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4052
16.1.2012 1:11:48   
animagical
sat vremena kasnije-uspavalauser posted image   uh... bicu u formi ko maratonac ako ovaj zubic uskoro ne izadje, samo set_am po kuci s njim i ljuljamuser posted image laku noc svima, idem na cjelonocna budjenja s ponekim kracim spavanjemuser posted image

< Poruku je uredio animagical -- 16.1.2012 1:12:24 >

(odgovor članu zumbulcica)
Neposredna veza do poruke: 4053
16.1.2012 8:17:08   
ciciban26
Jutrooooo,sta su se to mame uspavale user posted image
Dosta sam kukala,sad moram malo i da pohvalim,moja cura prvo budjenje imala jutros u 6user posted image user posted image . Zaspala jedva oko pola 12 i osladilo joj se spavati.
Mi se spemamo,danas nam prijem u bolnicu user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 4054
16.1.2012 8:58:08   
minie
Jutrooo

I mi fino spavali, R sinoc zaspao u 10, a prvo budjenje bilo u pola 6 user posted image

Ciciban zelim vam  da se sto prije sve zavrsi, da se bebica sto prije oporavi i da sve sto prije zaboravite. Velikaaa pussa za vas dvije

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 4055
16.1.2012 9:15:37   
Bebica11
hello zenice

vratile se i mi kucici, bile smo kod moje mame

samo da vam javim, u cetvrtak kad je bio 8-mi dan od nekakenja nismo isli dr i tu vecer bebica je kakila sve ispalo iz peleneuser posted image

ima i dalje grceve al lijepa vijest je od petka se samo jednom budi po noci, zaspi u 22h poslije grcenja i do 2-3 i onda do 7h ujutro, eh jel joj rano tolike razmake da pravi izmedju dojenja i sta da radim s (.) jutros se probudila u lokvi, veliki mokri krug ispod mene od mlijeka, bebica doji po danu svaka 2-3h???

pusa

btw dobili termin za kukove 12.4. pa nismo ni uzeli, ici cemo privatno

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 4056
16.1.2012 9:39:34   
Super Beba
bebice - bolje ti je da si se ustala mokra, nego sa tvrdim sikama i sa zastojem...što se tiče te razlike, svaka beba stvara svoj ritam..da je gladna, tražila bi...možda tvoja bebica spada u one koje spavaju čitavu noć bez buđenja (da, ima i takvih)...ako se ti bojiš da će ti se smanjiti ponuda mlijeka, uvijek se možeš izdojit nekad u po noći...ako ti je bebica OK, ako nema žuticu, nema potrebe da insistiraš na noćnom hranjenju..a ona očito po danu navuče sebi finu količinu koja je drži dok spava...inače, bebe mogu da spavaju 11 sati bez hranjenja, al ne znam tačno od kojeg mjeseca...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4057
16.1.2012 9:41:07   
palachinken
Bebice, kad je M počeo tako rjedje dojiti po noci, ja sam ispod sebe 2-3 peškira i puštala da to slobodno curi u noci, samo pazi da ne spavaš na stomaku, da ti ništa ne pritišće grudi, nema grudnjaka ni pod razno. Ako se slučajno probudim, a osjetim da su grudi prepunjenje, malo nad kadu i izdojim višak, čisto da popusti ona napetost i tvrdoća. Stabilizovat će se i to!

Joj postala sam neka varijanta tetke, mužev rodjak, koji nam je i vjenčani kum, dobio sina jutros! Mala mrvica od 2900 grama. Jedva čekam da ga vidim, već sam zaboravila kako svježi zamotuljci izgledaju user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4058
16.1.2012 9:44:13   
mamapcela
jutro mame...da se i mi prijavimo.juce sam se zalila kako ovaj moj decko nije kakio 5.dana i imao je grceve sinoc do pola10masirali smo i grijali pupu pa je zaspao i probudio se u pola 4...toliko je kakio da je nevjerovatno od dvomjesecne bebeuser posted image .ma bitno je da smo rjesili to....pozzz

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4059
16.1.2012 9:47:13   
Amam
Jutro i od nas...
Cicibanke sretno vam i da nam se aBd sto prije vratite zdrave i sretne user posted image .
Bebice evo zenice su ti dale savjete.Blago vama kad spavaju tako user posted image .
Ja odoh kafu piti i doruckovati ...bujrum

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 4060
16.1.2012 9:48:57   
Amam
A sta nam je sa sweety user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4061
16.1.2012 9:50:14   
palachinken
Super Bebo. gdje rastu te bebe sto spavaju 11 sati u komadu user posted image Ovog mog OPET muči nosić, opet hrče, kaslje, budi se, smeta mu. Stavila sam kamilicu da prokuha pa cu ga naparit. Bas je nosić dosadna stvar.

Ciciban, sretno!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 4062
16.1.2012 9:57:01   
Anica1
IZVORNA PORUKA: Bebica11

ima i dalje grceve al lijepa vijest je od petka se samo jednom budi po noci, zaspi u 22h poslije grcenja i do 2-3 i onda do 7h ujutro, eh jel joj rano tolike razmake da pravi izmedju dojenja i sta da radim s (.) jutros se probudila u lokvi, veliki mokri krug ispod mene od mlijeka, bebica doji po danu svaka 2-3h???

Bebice i moja je spavalica, budi se sad samo jednom po noci, sinoc se probudila u 4, hapila spavajuci i nastavila do 8. user posted image Voli je mama najvise na svijetuuser posted image

Jutros  je presvukla, hapila, smijala nam se i gugutala i ja je stavila i ljulju, i eno je zaspala user posted image Ljulja je pun pogodak, odsevljena je, ne skida okice sa igracaka na ljulji, bas se vidi da uziva user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 16.1.2012 10:02:01 >

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4063
16.1.2012 9:59:56   
Anica1

Cicibanko draga sretno, da sve prodje dobro aBd i da nam se sto prije vratite, i onda ne idemo na kaficu vec na kolace user posted image Ljubimo vas D i ja user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anica1 -- 16.1.2012 10:00:20 >

18.11.2011. - nasa sreca

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 4064
16.1.2012 10:00:40   
mamapcela
idem nesto pojesti,gladna sam....da pitam zene,zaboravljate li kapi D3?ja konstantno zaboravljam,dok dam espumisan kao poslije cu...naravno sutra se sjetim.ove prve nekim cudom dajem na vakatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4065
16.1.2012 10:02:37   
mersiha 77

IZVORNA PORUKA: ciciban26

Dosta sam kukala,sad moram malo i da pohvalim,moja cura prvo budjenje imala jutros u 6user posted image user posted image . Zaspala jedva oko pola 12 i osladilo joj se spavati.

draga moja cicibanko nek vam bude sretno i haijrli,da se akobogda sve zavrsi brzo i da nam dodjete brzo
mi cemo vas cekati i mislicemo na vas svaki dan,puno vas ljubimo ja i Anesuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4066
16.1.2012 10:03:39   
ziki
Jutro i od nas. Mi smo sinoc prosli sa 5 budjenja a i ja sam oko 1 legla pa smo se naspavali jutros do 7:45 a onda me probudilo pjevanjeuser posted image
Citala sam i ja o tim bebama sto prespavaju noc samo ih nisam vidjelauser posted image
Sad idemo da ruckamo, danas probamo mrkvu mmm

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 4067
16.1.2012 10:14:04   
pynki
e drage zenice evo da se i mi javimo...mi smo se sredile nasminkale i sad cekamo patronaznu da nam dodje u obilazak...malo vaganje mjerenje i tak...
cicibanko zelim ti sretan put,i da se sve zavrsi u sve mogucem redu aBD I DA NAM SE VRATITE STO PRIJE...puno poljubaca od mene i moje A

mamina dusica 16.09.2011

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 4068
16.1.2012 10:17:01   
ziki
Ciciban sretno, da s hairom to obavite i zdravo se vratite

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu pynki)
Neposredna veza do poruke: 4069
16.1.2012 10:35:26   
bebix
IZVORNA PORUKA: ciciban26

Ciciban saljem vam veeeelikiuser posted image user posted image  da aBd sve hairli prodje

Neposredna veza do poruke: 4070
16.1.2012 10:35:46   
Sultaniija
Jutroo i do mene
evo kao da me je voz pregazio jutros u 5 se probudio tek sad zaspao malo grcevi malo mu se nosic zacepiouser posted image user posted image grcevi su nekad prosli ali nije mogao da doji a gladan dusa moja pa smo poduzeli mjereuser posted image i tek sad zaspao.

Citam ovo za prenatal koliko on moze da stoji otvoren ja ga imam jos od trudnoce smijem li piti ili da kupim noviuser posted image

Ciciban26 sretno i od mene da sve prodje u najboljem redu

29.11.2011. 10:30h mamina ljubav, sreca i cijeli svijet :)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 4071
16.1.2012 10:42:32   
Bebica11
ciciban sretno i hairli bilo, dovimo za vasuser posted image user posted image user posted image

hej zenice, zaboravila sam pitati, na mjestu gdje je bebica primila vakcinu zadnjih par dana prvo se crvenilo pa sad zabijelilo ispod kao da se zagnojilo i tvrdo je, al mi nije jasno da se to pojavi 50 dana od primanja vakcine???dal treba necim posebno tretirati to?

dovite danas idemo mjeriti bilirubin, u subotu sam iskoristila kod nane sunce bilo, cijelo poslijepodne sam je suncalauser posted image

"Gospodaru moj, daj da ja i neki potomci moji obavljamo molitvu; Gospodaru naš, Ti usliši molbu moju!"( Ibrahim 40)

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 4072
16.1.2012 10:48:11   
Sultaniija
hej Bebice11 i kod mene je tako crvenkasto malo i kad pipnem tvrdo a ima 48 dana od kadaje primio vakcinu valjda je normalno doktorica gledala nije mi nista rekla, jel niste primili ni vi drugu polovicu  nismo ni mi bili smo malo zutii primicemo tek sad u petak aBduser posted image

29.11.2011. 10:30h mamina ljubav, sreca i cijeli svijet :)

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4073
16.1.2012 11:00:13   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sultaniija

hej Bebice11 i kod mene je tako crvenkasto malo i kad pipnem tvrdo a ima 48 dana od kadaje primio vakcinu valjda je normalno doktorica gledala nije mi nista rekla, jel niste primili ni vi drugu polovicu  nismo ni mi bili smo malo zutii primicemo tek sad u petak aBduser posted image

i mi smo zuti, ja sam je sad u subotu pola dana suncala na SUNCU user posted image a danas idemo mjeriti bilirubin u 17h kad babuka dodje s posla aBd, pa ako spadne primicemo vakcinu

(odgovor članu Sultaniija)
Neposredna veza do poruke: 4074
16.1.2012 11:03:18   
Bebica11
Sultanija nemoj se iznenaditi da se pojavi i bijelo meni je prvo crveno bilo i za dan dva pobijelilo ispod crvenilauser posted image
gdje si se porodila, jesil na Jezeru??

iskusnije mame dal treba to necim tretirati??????? doduse veceras idemo u DZ pa cu usput i pedijatra pitatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 4075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  161 162 [163] 164 165   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Prerano za bebu?
пеперутка16

Da li je prerano imati želju za djetetom i brakom sa 18 godina?

Da. (0%)

Ne. (0%)

Možda. (0%)

Prerano. (0%)

Glupost. (0%)

Broj svih glasova: 0

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *