Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a meni su za bronhitis citav zivot bar jednom godisnje davali antibiotike, ko zna koliko sam ih u zivotu popila od kako sam se udala nijednom ga nisam imala a do tada bar jednom godisnje
Sad mi krivo sto ti ista rekoh. Brzi mi jezik od pameti. Poznavajuci tebe da si hipohondarbas mi zao sto ista napisah. Mozda i nije, ali nisam ni ja znala puno o laringitisu, ali kad je ovo Luki ustanovljen i ja kazem dr cijelu noc preplakao kako se zakaslje on u vrisku, prvo sto je pitala je li i malo promukao, to je sigurno laringitis, osnovni znak laringitisa je bol pri kaslju.
Dobroi jutro i od mene.Jedva sam ustala i dovukla se na posao, a zima, brrrrrr I ja sam ostavljala A. u sobi bez nas , na moru je bio sam u sobi, a u drugim situacijama sa jos djecice, samo smo ga/ih obilazili cesto.Onda sam i ja nemajka , koja derneci i uziva a dijete samo u sobi
Dobro jutro zene i bebice drage :))))) tj, djecica kakve bebice
Dobro jutro zene i bebice drage :))))) tj, djecica kakve bebice
dobro jutro Moj se probudio sa upalom grla, kašljem, glas mu je promukao, nosić curi...još pročita post od jelene i dadade te odoh odmah i ja na laringitis
Jelena je li ti imaš iskustva sa laringitisom pošto nama još dijagnoza nije utvrđena pa da te pitam A često kašlje, često završi upalom grla, na ventolinu je, tem. nema i ako ima to je blaga, glas je blago promukao al ne izostaje...doktori sumnjaju na alergijski bronhitis ali ne znaju zašto mu se javlja često upala ...pojma više nemam sad kad sam pročitala mogao bi biti i laringitis
Breskva nisam Jelena al nazalost ima iskustva s laringitisom. To bi mogao bit laringitis s tim da moze biti i alergijski.jestel pil flonidan mi svaki put dobije terapiju ventolin al u zadnje vrijeme ne dajem to,nego inhaliranje u kupatilu i bisolvon s fizioloskom na inhalator.to joj pomogne.Ajla ima tipica laringiticni kasalj,kas nemoze dovi do daha. jel se kasalj povecava s promjenom temp.ono kad iz hladnog ude u toplu prostoriju i obrnuto.ako da onda je sigurno laringitis
jel se kasalj povecava s promjenom temp.ono kad iz hladnog ude u toplu prostoriju i obrnuto.ako da onda je sigurno laringitis
nekad...nekad iz čista mira dok sjedi, ili kad ga okupam, ili kad izvadim veš iz mašine...nismo još dobili flonidan ni jednom, udaraju samo po antibioticima i ventolinu, stim što sam ja u zadnje vrijeme prestala ići pa mu uključim ventolin i fiziološku špricom u nos a kako ti inhaliraš fiziološkom koji ti je to inhalator?
jutrooo... ovo za ostavljanje, ja sam M jednom ostavila dok je bila bas mala beba samo da odem preko puta i nesto kupim, nije trajalo ni 5 min a ja sam u goloj vodi bila... ostaviti bebu na spratu dok spava a mi smo dole to mi je skroz ok, jer je mogu cuti cim pocne plakati, a za ostavljanje u sobi a ja da sidjem negdje na veceru ili pice, to ne bih mogla jer se ja ne bi mogla opustiti i prisjelo bi mi, ona se cijelih 18 mjeseci budila, a dojila 21 mjesec, sad prespava noc ali zna se desiti i da se probudi...tako da uvijek nadjem opciju da je nekome ostavim ako izlazimo, a kad smo npr bili u Engleskoj ostavila sam je kod rodice, i opet je plakala non stop i jedva zaspala...ako negdje putujem uvijek gledam opciju kome je mogu ostaviti, imaju li babysittere u hotelu i sl...
mi imamo onaj elektricni inhalator.vrijedi svake pare. a ja cu sad na svoju ruku uzet flonidan,mislim sljedeci put kad se razboli.cisto da pokusam sprijecit antibiotik i urbazon.pisala sam vec da njoj doktorica s vrata propisuje terpiju,odnosno prepisuje iz kartona.ustvari obadvome
nama je doslo 200 KM struje, a sve nam je na struju, grijanje, bojler, susilica...mojima je doslo 250 plina, a manji je stan i manje griju i plus placaju struju 30 KM.
sto se tice vrtica kod nas je situacija ovakva, dijete ne place navecer ni ujutru, kad je pitas hoces li u vrtic kaze hocu, nikakve probleme ne pravi kad se sprema, udje unutra i ne pogleda nas vec samo ode, sto se tice spavanja nekad super spava, nekad samo sat, a u petak nikako...sto se tice hrane i dalje pravi probleme ali ljudi iskreno kazu nije jela to i to pa smo joj namazali...ona nama i kuci jos pravi probleme s jelom ali mi je bitno da bar pojede supu s dosta mesa i jede dosta voca...vecinu povrca ni pod razno, ribu, krompir, mlijeko ni u ludilu
ja samo kucam u drvo ove zime,prosla mi je bila nedao Bog nikome ali ove odlicno. a za bronhitis ja cu samo reci singular.Igor je hB zdrav zahvaljujuci njemu i dijete nije popilo antibiotika od proslog maja.
a vesela strasni su racuni i mi pretplacujemo ali opet mi bude svaki put lose kad mi dodje racun
< Poruku je uredio MALA1994 -- 16.1.2012 9:00:13 >
ona nama i kuci jos pravi probleme s jelom ali mi je bitno da bar pojede supu s dosta mesa i jede dosta voca...vecinu povrca ni pod razno, ribu, krompir, mlijeko ni u ludilu
moja kći kući zeza a u vrtiću sve pojede Valjda s djecom se zaleti