Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Evo jos jedna nemajka da se pridruzi: ostavljala sam dijete u sobi na spratu, a ja u istom objektu u prizemlju. I imala onaj baby phone za svaki slucaj. To radila na Bjelasnici i na moru. Mladju nije bilo sanse da tako ostavim jer se do nedavno casto budila, pa nisam ni pokuslavala.
ma ja...ovo je nešto u našoj generaciji možda smo malo "puknute"?
tiki A je lopov i to veiki namazani idemo mi u krpe valja nam se rano dici , dok ga jos inhal. drzi ocepljen je lakse dise pa bjezimo uh mrzim raniti nisam navikla , al mora se jos kad znam da nije na nimalo lijepo mjesto jos k tome poned. guzva dje god okrenes Bolje da idem u krpe da ranije odemo, ranije sve zavrsimo lAKU noc svima Tiki, mislim da je L promjenila dosad deset snova ona je vec odavno u carstu snova dusa draga neka je ona je meni bila i ostala po tom pitanju najbolja
jeste, maloprije je nesto malo plakala u snu, par sekundi i nastavila spavati, ko zna sta sanja, mozda utisci sa rodjendana i skakanja u igraoni
Evo jos jedna nemajka da se pridruzi: ostavljala sam dijete u sobi na spratu, a ja u istom objektu u prizemlju. I imala onaj baby phone za svaki slucaj. To radila na Bjelasnici i na moru. Mladju nije bilo sanse da tako ostavim jer se do nedavno casto budila, pa nisam ni pokuslavala.
, smoki, smoki, nego šta?! kod mene makar dijete spava kad ga ostavim a ti smoki daješ samo da znaš da ja dajem i pomfrit iz McD i to joj maksuz kupim porciju
Ma ja inace vazim za panicnu i pretjerano briznu majku. Ali eto, to mi nesto nije bio problem da je ostavljam. Mozda jer sam imala baby phone. I doduse, obilazili smo je. Ma mi smo iz ove generacije cudne neke travke pusile u mladosti
ladyblu sve ok, tačno je da je tvoje pravo da budeš majka kakav želiš, samo si se na pogrešnom portalu pohvalila, mislim da bi ti na dernek.ba čestitali kao best party mami, ali ovo je ipak PORODIČNI portal, pa je za očekivati komentare neodobravanja
ladyblu sve ok, tačno je da je tvoje pravo da budeš majka kakav želiš, samo si se na pogrešnom portalu pohvalila, mislim da bi ti na dernek.ba čestitali kao best party mami, ali ovo je ipak PORODIČNI portal, pa je za očekivati komentare neodobravanja
nisam ja bila ni na kakvom derneku nego sa mužem na večeri ako te baš ineteresuje. ja sam partijala do 35. tako da sam to isfurala. ja sam se na PORODIČNOM poretlu pohvalila kako mi je dobro dijete jer je mogu ostaviti i večerati sa mužem. ne vjerujem da bi na dernek.ba svatili o čemu pričam. a drago mi je da ima Vas brižnih pa da me prosvijetlite u kom smijeru ja to idem!
nisam ja bila ni na kakvom derneku nego sa mužem na večeri ako te baš ineteresuje. ja sam partijala do 35. tako da sam to isfurala. ja sam se na PORODIČNOM poretlu pohvalila kako mi je dobro dijete jer je mogu ostaviti i večerati sa mužem. ne vjerujem da bi na dernek.ba svatili o čemu pričam. a drago mi je da ima Vas brižnih pa da me prosvijetlite u kom smijeru ja to idem!
idi spavat....i drugi put napisi da si imala babyphone
idi spavat....i drugi put napisi da si imala babyphone
Jest vala! Vidis kako mene niko ne pnapada A mozda im je Hanady ispricala za moju epizodu sa tortom od neki dan, pa ne smiju