|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
10.1.2012 11:41:21   
Miila
Ženice ima li kakvih informacija kad će nam poštar:-)

(odgovor članu mostarka82)
Neposredna veza do poruke: 3401
10.1.2012 12:04:16   
mirnel85
evo sada sam zvala postu na iliđži, nece biti danas ni sutra "hiljadu posto" kako ciko kaze...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ali biti ce do kraja sedmice, i ja sam se nadala danas ali sta cemo.... nase je da cekamo....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 3402
12.1.2012 8:55:25   
mery_sa
Jeli nam to postar nece ni danas doci user posted image

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3403
12.1.2012 10:21:35   
mirnel85
izgleda da nece... al jos ima nadeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dug danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mery_sa)
Neposredna veza do poruke: 3404
12.1.2012 10:25:47   
makova mama
http://www.youtube.com/watch?v=-mchwecePn4&feature=youtube_gdata_player

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.04.2011. ; 17:25 ;
4.000 gr; 56 cm

(odgovor članu mery_sa)
Neposredna veza do poruke: 3405
12.1.2012 10:28:46   
Miila
mirnel85 ti si ih zvala jesul ti rekli da će biti do kraja sedmice:-)

(odgovor članu makova mama)
Neposredna veza do poruke: 3406
12.1.2012 11:08:05   
mirnel85
da, postar me nuvjerio kaze 100 % do kraja sedmice. pa vidjet cemo.
do sada je stvarno svaki put bilo kako je rekao.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 3407
12.1.2012 15:29:50   
tajra26
izgleda da nece biti ove sedmice tek iduce, nema jos cekova u posti user posted image

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3408
12.1.2012 15:54:20   
ladydee
Tacno tako tajra26, i ja sam sad zvala opcinu Novi Grad, rekose mi da ocekujem tek sljedece sedmice. Ove sedmice nece biti isplate.user posted image

(odgovor članu tajra26)
Neposredna veza do poruke: 3409
12.1.2012 16:17:33   
Miila
Znači nema plata ove sedmiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ladydee)
Neposredna veza do poruke: 3410
12.1.2012 17:13:25   
ladydee
Nazalost, ali ima i dobra strana svega toga: ne moramo postara cekati, mozemo komotno u setnju!user posted image

(odgovor članu Miila)
Neposredna veza do poruke: 3411
13.1.2012 10:31:21   
Miimy
pozz mene interesuje ako ima neka porodilja sa opcine ilidja da mi dogovori mozda sam nekad i pitala al bas me interesuje... jel istna da nacelnik opcine ilidja porodiljama daje prva 3 mjeseca po 300 km ... i jel istina da se nakada porodiljka moze dobivati na banku a ne na adresu.. hvala na odgovoru zelim Vam da Vam postar sto prije pokuca na vrata... user posted image

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

(odgovor članu ladydee)
Neposredna veza do poruke: 3412
13.1.2012 10:35:20   
mirnel85
jutro mame

evo sada sam zvala postu iliđža stigle su im uplatnice sutra krecu isplate. stvarno ciko kako kaze tako uvijek i bude...
znaci sutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miimy)
Neposredna veza do poruke: 3413
13.1.2012 10:37:48   
mirnel85
ovako miimy
nisam shvatila dali si zaposlena ili... procitala sam samo ovaj zadnji post. ja sa opcina iliđža. meni je kao i svima doslo rjesenje na 360 km. medjutim od prvog puta dobivam kao i sve porodilje. 430,480,450 zavisno kako kad o prpsjeku plate. tako da nikada nisam dobila 300 km, ako te jos nesto zanima . pitaj..

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3414
13.1.2012 10:40:20   
mirnel85
a sto se tice banke. mislim da moras podnijeti zahtjev za to i da nije problem jer znam da u kiseljaku porodiljama lijezu pare preko banke...

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3415
13.1.2012 10:43:18   
Miimy
Hvala Ti na odgovoru ovo se licno ne tice mene ja sam na birou i znam da me ceka 120 km al jedna osoba i moj blizoj familiji juce govori mom suprugu a napominjem isto je na birou kaze da je od nacelnika opcine ilidja dobila 300km tj 3x300 kao kad se beba rodi nacelnik daje, a plus dobiva sa biroa kao nezaposlena, meni je to malo bilo cudno jer prvi put to cujem pa reko bas da provjerim jer vi zenice znate... ja sam opcina novo sarajevo an birou a imam jos do poroda Ako Bogda

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3416
13.1.2012 11:15:01   
ladydee
pa ti si za mustuluka mirnel 85.user posted image sto mi onda ona teta iz opcine onako rece nije mi jasno?! hvala na informaciji!

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3417
13.1.2012 11:15:08   
Anoniman
Miimy ja koliko znam grad zna davati i sest mjeseci po 300KM, ali porodicama koje su bas socijalni slucajevi. U slucaju mislim da oba roditelja nisu zaposlena, da nemate auto registrovano na sebi i jos more nekih stvari. 

(odgovor članu Miimy)
  Neposredna veza do poruke: 3418
13.1.2012 11:19:59   
mirnel85
mustuluk nego sta hahahha. ma samo da nama bude . pa sutra nek se javi kome prvo stigne da vidimo koliko je bilo,
zaboravih to pitati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja jos nikada nisam zvala opcinu uvijek zovem postu i stavrno uvijek fino objasne.

< Poruku je uredio mirnel85 -- 13.1.2012 11:21:57 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3419
13.1.2012 11:46:31   
nutellica
Pozdrav, i ja imam pitanje ako bi mi neka od vas mogla odgovoritiuser posted image

Zanima mee moze li naknade ostvariti majka koja studira,redovan studij u pitanju!

Eh sad, da li poslodavc moze da te prijavi ukoliko si redovan student kako bi mogla ostvariti pravo na tu naknadu?!

Neznam sad da li sam najbolje formulisala pitanja, ali nadam se da me razumijete!

< Poruku je uredio nutellica -- 13.1.2012 11:49:35 >

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3420
13.1.2012 13:36:39   
sunce mamino11
pozdrav svima,
nutellice, nema nikakve veze sto si redovan student sa prijavom. ja sam u istoj situaciji i nije mi poslodavac pravio nikakve probleme oko prijavljivanja. samo ja mislim da prije poroda moras biti prijavljena bar 6 mjeseci kako bi primala naknadu, mada moj ti je savjet da odes u svoju opstinu i da se fino raspitas.

(odgovor članu nutellica)
Neposredna veza do poruke: 3421
13.1.2012 14:15:54   
nutellica
Mamino sunce, hvala ti velika na odg...lijep pozz za tebe!

Svatko želi živjeti na vrhu planine, ali sva sreća i rast događa se penjući se na nju.

(odgovor članu sunce mamino11)
Neposredna veza do poruke: 3422
13.1.2012 14:18:27   
sanjaze
user posted image pozdrav drage mame imam jedno pitanjce ja sam iz zenice porodila sam se 24.11.11 nezaposlena e meni je doslo ovo rjesenje za djeci doplatak i ostalo i rjesenje se vodi od 01.11.11g al mi jos nista nema na racunu da li vi znate koliko se treba cekat i kako sta ja neznam pozz mameuser posted image

(odgovor članu sunce mamino11)
Neposredna veza do poruke: 3423
13.1.2012 15:08:52   
Miimy
hvala na odgovoru sad sam skontala kako, oni su auto prebacili na roditelje , on radi na crno itd....

(odgovor članu sanjaze)
Neposredna veza do poruke: 3424
13.1.2012 15:14:20   
Miila
Ti si stvarno za mustuluka, ako nista bar nam das nadu:-)

(odgovor članu mirnel85)
Neposredna veza do poruke: 3425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  135 136 [137] 138 139   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *