Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I laku noć i do mene...tako sam bila umorna i napeta...me ova humanitrana kcija em milion obaveza što poslvnih što privatnih u ovoj sedmici...baš mi je godilo
Ništa onda-imam supu za sutra(samo živih ljudi u njoj fali-mislim, kako sam svega u nju stavila ) a moja djeca vole pite redovno se sa oklagijom družim-sutra će možda pita biti..... Nego -brišeš li ove postove večeras -da još jedan bacim-pa meti?
Ipak da ja jedan sendvic pojedem . Ja sam non stop gladna, da mi tetka iz crvenke nije u posjeti rekla bih da sma trudna. Ovako mi bilo sa Lukom na pocetku trudnoce, hunjavica, temperatura, svi simptomi gripe, a meni bili simptomi trudnoce, a jela za petoro
meni nije jasno kako vi tako mlade imate tolike probleme sa zubima od malena treba redovito ići kod stomatologa i nema zime, pa iako iskrsne neki problem na vrijeme će se otkloniti Ja se zijanim kad vidim da neko od npr 25-30 godina ima navlake na zubima i to kec, dvica
kod mog supruga je ovako, pljunute zube ima ko i njegov otac. opet, genetika....a dosadan je vise koliko boravi u toaletu dok pere zube, smori
heh ja sam jedna od tih...a navlake sam stavila jer su moje jedinice potamnile...u ratu imala gangrenu na jedinicama pa sam na stomatologiju u pauzama granatiranja i kad ima vode/struje isla i to lijecila...elem oko 2000-e potamnile i ja stavim navlake radi estetike...s tim da 2009 otkrih kako mi jedan kanal nikad nije bio napunjen i da sam svo vrijeme imala neki proces na korjenu...elem moj me stomatolog spasio resekcije a ja napravih nove navlake (zbog toga sam i isla jer su iste bile stare)
Ma na kojoj si to ti strani, ... oklen vesela opet
hehe pa kad ste expresno nakucale 10 strana a ja uredno iscitavam sve redom i citiram kako sta pozelim komentarisati
ja sinoć zaspala k'o tuka u 22:30h. imala sam jučer dug i prilično naporan dan pa sam pala k'o da me snajper pogodio.
danas idemo na Bjelašnicu. ostajemo preko vikenda. mrzim planine i snjieg ali moram malo Nađu na zrak izvesti. dijete mi ne izlazi nikako. odvedem je ujutro u vrić, vratim kući, dok odspava već je mrak i ništa od izlaska.
ja sinoć zaspala k'o tuka u 22:30h. imala sam jučer dug i prilično naporan dan pa sam pala k'o da me snajper pogodio.
danas idemo na Bjelašnicu. ostajemo preko vikenda. mrzim planine i snjieg ali moram malo Nađu na zrak izvesti. dijete mi ne izlazi nikako. odvedem je ujutro u vrić, vratim kući, dok odspava već je mrak i ništa od izlaska.
super, lijepo se provedite
ja sam ovo isto htjela reći, ali reko hajd bolje i to obzirom da nije ničim do sada vadila..ne znam kako si deverala bez ičega do sada iskreno baby vac i nista drugo dok ne nauči puhati a svako dijete se naravno boji usisivača i baby vaca, ali ko ih pita, ha ja
tiki, sat je lijep..i ja sam prošle godine sebe počastila za položen pravosudni ispit sa odličnim satom - ne smijem ni reći koliko me koštalo , samo totalno drugi tip od ovoga...vidi se na slici od jucer iz importanea koga zanima ..ja volim velike metalik satove sa cirkončićima, onako malo muški djeluju na prvu, ali Boga mi su meni baš pravo ženstveni uh bas volim satove...zapikala sam jedan rolex od 24 000 dolara, pa eto, aBd, poručujem roleksiču:"baby you''ll be mine soon"
IZVORNA PORUKA: dadada moj se A. danas privalio na rodjendan...ko im je kriv pa prave otvorenog tipa ...elem, dijete mi se najelo...napilo...provelo...a ja molila...zemljo otvori se ...al hajde...bi normalni ljudi...pa su mene naljepili sto se sekiram...neka ga...i bla...bla...tako da...ne sekiram se za mog A. on svojoj guzi zna ascare ugoditi...jest da je bio jedini nepozvan gost koji se bukvalno sam ugostio...sva druga djeca su se drzala podalje od stolova...pa cak i ona koja su bila pozvana ...jedino moj A. ko da je iz etiopije...ma haos jos fino sjeo pored slavljenice ...curica sva zbunjena ...e jedino nije svjecicu ugasio
dadada, oplakah smaljlikojilupašakom od stol od smijeha
IZVORNA PORUKA: ladyblue
ladyblue, lijep provod isankaj se i za nas
a vidim pričaste o zubima - e ja vala imam najbolje pa nek crkne ova anidla i ladyblue ko nije nikad u životu imao niti jedan karijes i ko nije nikad, nikad popravio zub nek se javi tralalallaaaa
< Poruku je uredio pocahontas -- 13.1.2012 9:29:12 >
ma kakav pumpica, pa anel je klipan , samo babay vac tu pomaže
ja sam ovo isto htjela reći, ali reko hajd bolje i to obzirom da nije ničim do sada vadila..ne znam kako si deverala bez ičega do sada iskreno baby vac i nista drugo dok ne nauči puhati a svako dijete se naravno boji usisivača i baby vaca, ali ko ih pita, ha ja
tiki, sat je lijep..i ja sam prošle godine sebe počastila za položen pravosudni ispit sa odličnim satom - ne smijem ni reći koliko me koštalo , samo totalno drugi tip od ovoga...vidi se na slici od jucer iz importanea koga zanima ..ja volim velike metalik satove sa cirkončićima, onako malo muški djeluju na prvu, ali Boga mi su meni baš pravo ženstveni uh bas volim satove...zapikala sam jedan rolex od 24 000 dolara, pa eto, aBd, poručujem roleksiču:"baby you''ll be mine soon"
IZVORNA PORUKA: dadada moj se A. danas privalio na rodjendan...ko im je kriv pa prave otvorenog tipa ...elem, dijete mi se najelo...napilo...provelo...a ja molila...zemljo otvori se ...al hajde...bi normalni ljudi...pa su mene naljepili sto se sekiram...neka ga...i bla...bla...tako da...ne sekiram se za mog A. on svojoj guzi zna ascare ugoditi...jest da je bio jedini nepozvan gost koji se bukvalno sam ugostio...sva druga djeca su se drzala podalje od stolova...pa cak i ona koja su bila pozvana ...jedino moj A. ko da je iz etiopije...ma haos jos fino sjeo pored slavljenice ...curica sva zbunjena ...e jedino nije svjecicu ugasio
dadada, oplakah smaljlikojilupašakom od stol od smijeha
IZVORNA PORUKA: ladyblue
ladyblue, lijep provod isankaj se i za nas
a vidim pričaste o zubima - e ja vala imam najbolje pa nek crkne ova anidla i ladyblue ko nije nikad u životu imao niti jedan karijes i ko nije nikad, nikad popravio zub nek se javi tralalallaaaa
jel moze brat, moj brat nikad nije popravio zub niti imao karijes, al taj vodi racuna opasno o zubima...
ako je oprao zube navecer, ne mozes ga natjerati pa da opet nesto pojede nema sanse...
cesto mu kazem pa pojedi i operi ponovo al no no...taj je bas ba...
ne pije gazirano, alkohol, ne pusi, povremeno slatko, nece vruce, hladno i sl
ma ukratko komplikovan hahhahahhah (tesko njegovoj zeni) mozda se zato nije ni ozenio jos
meni nije jasno kako vi tako mlade imate tolike probleme sa zubima od malena treba redovito ići kod stomatologa i nema zime, pa iako iskrsne neki problem na vrijeme će se otkloniti Ja se zijanim kad vidim da neko od npr 25-30 godina ima navlake na zubima i to kec, dvica
kod mog supruga je ovako, pljunute zube ima ko i njegov otac. opet, genetika....a dosadan je vise koliko boravi u toaletu dok pere zube, smori
heh ja sam jedna od tih...a navlake sam stavila jer su moje jedinice potamnile...u ratu imala gangrenu na jedinicama pa sam na stomatologiju u pauzama granatiranja i kad ima vode/struje isla i to lijecila...elem oko 2000-e potamnile i ja stavim navlake radi estetike...s tim da 2009 otkrih kako mi jedan kanal nikad nije bio napunjen i da sam svo vrijeme imala neki proces na korjenu...elem moj me stomatolog spasio resekcije a ja napravih nove navlake (zbog toga sam i isla jer su iste bile stare)
Ma na kojoj si to ti strani, ... oklen vesela opet
hehe pa kad ste expresno nakucale 10 strana a ja uredno iscitavam sve redom i citiram kako sta pozelim komentarisati
činjenica je da se zbog neadekvatnog liječenja, nemogućnošću posjete stomatologu a kod nekih zbog nemarnosti dešavaju ovakve stvari, nažalost kad se redovito ide zubaru osobito stručnom dosta toga se može spriječiti
ja imam navlake na jedinicama i dvicama razlog bili su mi krivi zubi, gornji jer ih je donja vilica gurala vani moja vilica je tako oblikovana i postavljena da iako sam nosila aparatić godinu dana i zubi su mi se ispravili, nakon nekog vremena ponovo je donja vilica počela gurati vani gornje zube rekli mi da ako ponovo budem nosila aparatić to se može opet vratiti ali da će se opet gornji zubi vratiti vani te da mi je trajno rješenje da napravim navlake na jedinicama i dvicama
opletoh ja o zubima a došla sam samo da se pohvalim kako se maloprije ajša potpuno sama skinula iz pidžame i obukla majicu, promijenila veš i obukla donji dio trenerke duša moja malena