Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma ja se plasim da ona nece nikog primiti u kucu...tako je bilo danas s vrata je uzela i zatvorila ih... jer se boji onog idiota pa ne smije nikog da prima u kucu
a zasto zenu ne nazove neko ko se vec cuo s njom i ne dogovori dolazak ove pomoci?
Do koliko sati bi bili u Importane centru? U 5 tacno necu stici Planiram dati novac,nema vremena ni prostora kupovati namirnice,a vidim da ste skupile svega.Novac je najpotrebniji
mozes draga kad krenem prozovem te i cekam kod drvoprometa...kisss p.s. mene skroz zbunjuje ovo neotvaranje vrata medijima i sl=???? jel to ljudi moguce? kakav strah moze postojati za zdravlje svoga djeteta? kakav otac da to bude kojem nije drago da mu neko pomaze? nek mi Bog dragi oprosti ali zaista mi to nije jasno... halalosum njima sve ali ne moze se davati na takav nacin. ima neki red i kad su donacije u pitanju
IZVORNA PORUKA: lepetetka
malenaa da li bi mogla od mene staviti u auto jednu kesu da ti donesem? Ima nešto robice...ak ideš i ako da gdje i kad da ti donesem?
pricacemo veceras na druzenju.... sve ovo radimo za bebu i samo za bebu...
Hoće li se skupljati i za BB ili samo danas? Ja zaista nemogu doći sa djecom, ova mala "visi na si..", a evo tek sada ugledah temu, nisam se stigla izorganizovati ..
mozes draga kad krenem prozovem te i cekam kod drvoprometa...kisss p.s. mene skroz zbunjuje ovo neotvaranje vrata medijima i sl=???? jel to ljudi moguce? kakav strah moze postojati za zdravlje svoga djeteta? kakav otac da to bude kojem nije drago da mu neko pomaze? nek mi Bog dragi oprosti ali zaista mi to nije jasno... halalosum njima sve ali ne moze se davati na takav nacin. ima neki red i kad su donacije u pitanju
IZVORNA PORUKA: lepetetka
malenaa da li bi mogla od mene staviti u auto jednu kesu da ti donesem? Ima nešto robice...ak ideš i ako da gdje i kad da ti donesem?
ja imam 2 pitanja - postoji li šansa da se u igraonicu ostavi dijete od 11 mjeseci (bez mog nadzora, na pola sata) dok sam tu na akciji i da li će iko biti možda ranije oko 16.30?
Ne
treba majci javit da mi dolazimo u subotu ja imam iskustvo sa inhalator i nudim se da joj objasnim sve oko njega.pretpostavlja da ona ima otpusno pismo(jer je malo imao upalu pluca)na kojem pisu podatci
ma ja se plasim da ona nece nikog primiti u kucu...tako je bilo danas s vrata je uzela i zatvorila ih... jer se boji onog idiota pa ne smije nikog da prima u kucu
Ne razumijem je kako ne prima nikog u kucu Kako je onda ovaj video snimljen?? Ipak je ovo za dobro njenoj djecici..
vjerovatno se stanje s tim kretenom pogorsalo nakon sto je objavljen ovaj snimak.
Nedao MI Bog takvu budalu,odrobijala bi ga , 100% Djeca su mi No.1 .. A ona bi ga trebala prijaviti za uznemiravanje!! Kakvih sve ima ljudi. Samo da bebac bude dobro aBd
< Poruku je uredio Malena_A -- 12.1.2012 15:16:33 >
a da ga odrobija sta ce biti s djecom.nismo u situacij da nagadamo.nedaj boze nikom shvatite da se zena boji za sebe,za djecu.jer kako je meni preneseno ona je fizicki maltretirana i od strane njegovi roditelja
< Poruku je uredio bebacha -- 12.1.2012 15:18:00 >
treba majci javit da mi dolazimo u subotu ja imam iskustvo sa inhalator i nudim se da joj objasnim sve oko njega.pretpostavlja da ona ima otpusno pismo(jer je malo imao upalu pluca)na kojem pisu podatci
bebacha ja sam strucna za te stvari mogu i ja to nije problem, samo treba teti objasniti za ventolin da to nije za igrati se s tim....
bebacha ja sam strucna za te stvari mogu i ja to nije problem, samo treba teti objasniti za ventolin da to nije za igrati se s tim....
slazem se.treba dobro procita te papire,da joj se objasnit dok nebude u prilici otici doktoru
bebacho, koliko sam ja skontala, ti ces u subotu kod njih? Mogu li ja tebi uplatiti na žiro račun nešto para, nije sad to neki aman iznos, ali od srca je, pa da im odneses? Ako sutra uplatim, trebalo bi tokom dana da legne.