|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pomozimo malenom dječaku Mehmedu
12.1.2012 15:26:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Info za kadicu...mislim da je ona ipak previde kabasta da bi se mogla prevesti sada... (to je samo moje misljenje)...jer bice mnog mnogo drugih materijalnih stvari...

Kontaktirala sam ljude iz Avaza, poslace svoju ekipu da snime prilog kako bi i oni koji ne znaju za RR ili nemaju informaciju o bebicic Mehmedu pokrenuli slicne akcije... user posted image

Kontaktirala sam igraonicu Bambi pored kafica u Importane ...tako da nemaju nista rezervisano pa mame koje podju sa djecicom mogu da djete ostave u igraonici (nije fre placa se)

Sad cekam da se valsnik kafica vrati zi banke i da ga zamolim da nam rezervise 5-6 stolova.... jer je u zadnje vrijeme Importane jako posjecen pa da nas prostor ceka...
Kako bi bilo lijepo da mi regularno platimo igraonicu kao sto se uvijek i placa, ali da ovaj put taj nas uplaceni sat u igraonici ide za ovu humanitarnu akciju...

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 476
12.1.2012 15:30:33   
Lulu_08

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Info za kadicu...mislim da je ona ipak previde kabasta da bi se mogla prevesti sada... (to je samo moje misljenje)...jer bice mnog mnogo drugih materijalnih stvari...

Kontaktirala sam ljude iz Avaza, poslace svoju ekipu da snime prilog kako bi i oni koji ne znaju za RR ili nemaju informaciju o bebicic Mehmedu pokrenuli slicne akcije... user posted image

Kontaktirala sam igraonicu Bambi pored kafica u Importane ...tako da nemaju nista rezervisano pa mame koje podju sa djecicom mogu da djete ostave u igraonici (nije fre placa se)

Sad cekam da se valsnik kafica vrati zi banke i da ga zamolim da nam rezervise 5-6 stolova.... jer je u zadnje vrijeme Importane jako posjecen pa da nas prostor ceka...
Kako bi bilo lijepo da mi regularno platimo igraonicu kao sto se uvijek i placa, ali da ovaj put taj nas uplaceni sat u igraonici ide za ovu humanitarnu akciju...

Ovo bi bilo super!

U subotu u igraonici u Lukavcu "Djecija Radost" ce sva zarada ici za porodicu Osmic + kasica ce biti postavljena za dodatne doprinose!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 477
12.1.2012 15:30:42   
malenaa
potpisujem!!!!!!! maloprije kontam o tome...

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 478
12.1.2012 15:36:56   
Rabi

IZVORNA PORUKA: Rabi

ma ja se plasim da ona nece nikog primiti u kucu...tako je bilo danas s vrata je uzela i zatvorila ih... jer se boji onog idiota pa ne smije nikog da prima u kucu

a zasto zenu ne nazove neko ko se vec cuo s njom i ne dogovori dolazak ove pomoci?

pricacemo veceras na druzenju.... sve ovo radimo za bebu i samo za bebu...

ma ok, sve je ovo super...
ali da se ne desi ovoj mami sto nosi da joj zena ne htjedne otvoriti...
zbog toga sam mislilauser posted image

< Poruku je uredio Rabi -- 12.1.2012 15:38:17 >

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 479
12.1.2012 15:40:37   
mama2009

ma ja se plasim da ona nece nikog primiti u kucu...tako je bilo danas s vrata je uzela i zatvorila ih... jer se boji onog idiota pa ne smije nikog da prima u kucu

a zasto zenu ne nazove neko ko se vec cuo s njom i ne dogovori dolazak ove pomoci?

pricacemo veceras na druzenju.... sve ovo radimo za bebu i samo za bebu...

ma ok, sve je ovo super...
ali da se ne desi ovoj mami sto nosi da joj zena ne htjedne otvoriti...
zbog toga sam mislilauser posted image

hvala rabi sto mislis na nas koje idemo

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 480
12.1.2012 16:11:35   
Nunichi
mama2009 evo ja cu nazvati sad i najaviti nas...Valjda nece biti problem sto dolazimo. user posted image
A ti i ja cemo se cuti da se dogovorimo da ipak skupa idemo...da me sacekate negdje na ulazu u tu Dobosnicu.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 481
12.1.2012 16:22:50   
bebacha
nunichi javi kas se cujes s njom.
znaci idema mama200,ti,ja i cini mi se de-de

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 482
12.1.2012 16:23:35   
Nunichi
Eh eto...Aida je pricala sa mnom, doduse placnim glasom. Kaze kad god zelite doci bujrum.
Mehmed spava...dusa mala. user posted image
Pokusala sam joj objasniti ko smo mi, da smo se malo organizovale iz nekih gradova, a i drzava i da cemo doci do njih sa svim tim sto smo skupile. Obradovala se i ocekuje nas u subotu.

Pitala sam je za medije...kaze da se ne zeli vise snimati, jer muz i njegova porodica su je zvali i pricali neke budalastinje. Da sad ne detaljisem, ja mislim da neko s njom treba sjesti i objasniti joj kako da se postavi u svemu ovome.
Tako...sad me zeludac boli, ali jedva cekam subotu da malo izgnjavim bebana.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 483
12.1.2012 16:26:50   
bebacha
nunichi.hvala
samo se trebamo mi dogovorit za vrijeme.
da organizujem cuvanje djece

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 484
12.1.2012 16:26:57   
Amrino
Hitno- ima li ijedna zenica da preuzme na Dobrinji neke stvari pa da ih prenese u Importane?
Jedna zenica je kupila i pripremila nesto ali nikako ne moze zbog bebe da dodje i nema ko da joj to odradi? user posted image user posted image user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 485
12.1.2012 16:27:31   
selebriti

IZVORNA PORUKA: Amrino

Hitno- ima li ijedna zenica da preuzme na Dobrinji neke stvari pa da ih prenese u Importane?
Jedna zenica je kupila i pripremila nesto ali nikako ne moze zbog bebe da dodje i nema ko da joj to odradi? user posted image user posted image user posted image

Evo ja cu, daj detalje

Life begins at the end of your comfort zone

(odgovor članu Amrino)
Neposredna veza do poruke: 486
12.1.2012 16:31:52   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: bebacha

nunichi.hvala
samo se trebamo mi dogovorit za vrijeme.
da organizujem cuvanje djece

Ja bih morala ujutro nekad, sto ranije to bolje. Mama ce cuvati Z, popodne imam neodlozivih obaveza.
Ako vama to nije ok, ja cu onda sama, nije frka nikakva.

< Poruku je uredio Nunichi -- 12.1.2012 16:35:40 >

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 487
12.1.2012 16:52:42   
Cickolini
Vidim da su sve zenice odsutne tj. uputile su se prema Importane centru. Napisite za nas koje nismo mogle doci kako je bilo. Je li sve stalo u auta??? Je li se dovoljno skupilo??? I jos jedno svaka cast svima i naravno RR-u posebno koji nas je sve spojio user posted image

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 488
12.1.2012 16:54:17   
bebacha
treba vidim s mama2009 kasd ona moze jer ona dolazi iz daleka,neznam kad ce biti ovdje

(odgovor članu Cickolini)
Neposredna veza do poruke: 489
   [Obrisana poruka]
12.1.2012 16:54:36   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 490
12.1.2012 18:04:20   
Super Beba
brzinsko javljanje - ja evo sa akcije...još jednom, svaka čast svim ženama, posebno onim koje su preuzele na sebe organizaciju ovako humane akcije! Svaka vam čast!

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 491
12.1.2012 18:13:48   
Cickolini
bas si opsirnaaaaa user posted image ... daj malo detalja. Je li sve stalo?? Koliko se toga uspjelo skupiti??? Koliko nas je biloooo?? LJUUUUUUBI BEBACA

IZVORNA PORUKA: Super Beba

brzinsko javljanje - ja evo sa akcije...još jednom, svaka čast svim ženama, posebno onim koje su preuzele na sebe organizaciju ovako humane akcije! Svaka vam čast!

Mamina djevojcica - 24. januar 2011
Mamin djecak - 07. decembar 2012

(odgovor članu Super Beba)
Neposredna veza do poruke: 492
12.1.2012 19:24:58   
Super Beba
IZVORNA PORUKA: Cickolini

bas si opsirnaaaaa user posted image ... daj malo detalja. Je li sve stalo?? Koliko se toga uspjelo skupiti??? Koliko nas je biloooo?? LJUUUUUUBI BEBACA

hahah, ma i ja sam bila bukvalno 5 min :( Voljela bih da sam mogla duže, al' nisam imala kome malog ostavit na duže staze...vjerujem da će podrobniji info doći kasnije od lady, hanady i dr. mama.... user posted image
Bilo je puno kesa i kutija za novčane priloge...sve u svemu, veliko user posted image

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

Neposredna veza do poruke: 493
12.1.2012 19:30:25   
Anoniman
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image [url=http://www.Slikomat.com/slika/5135173.htm]user posted image [/url]user posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 12.1.2012 19:32:49 >

(odgovor članu Super Beba)
  Neposredna veza do poruke: 494
12.1.2012 19:34:09   
Nunichi
Zvala me mama2009, kaze da brine kako cu to strpati u auto. user posted image
Znala sam ja da ce to biti opasne kolicine... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 495
12.1.2012 19:36:52   
Anoniman
Poslije cu se opsirnije javiti. Uglavnom, veni vidi viciuser posted image Iman predala sam i tvoj prilog Visnji uz svoj, bilo je zasita dosta donacija u hrani i garderobi, prepuno auto od nase ladyblue(jos je karavanuser posted image user posted image ), novcano smo sakupile 900 i nesto...Bravo za nas, jer SMO MI super zene.user posted image user posted image user posted image Volim vas sve i drago mi je da zajedno mozemo sve.
Neka poslije Visnja kaze 'zadnju' rijec oko ove akcije...ima nekih kvaka...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 496
12.1.2012 19:39:17   
mamine oci
user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 497
12.1.2012 19:52:01   
ciciban26
Sta reci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Zao mi je sto nisam mogla doci,ali zahvaljujuci  malenoj koja se ponudila da preuzme stvari i skromni prilog,dio sam ove price. Svaka nam cast user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 498
12.1.2012 19:55:05   
Daja_sa
Bravo zene!!!
Mi smo bile al kratko...ostavile sto smo naumile i moja smizloni je stavila novac u kutiju...bila je sva vazna iako pojma nema o cemu se radi :) ...

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 499
12.1.2012 20:02:20   
Visnja RR
Drage djevojke,

imali smo jednu veoma uspjesnu akciju.
Skupile smo veoma mnogo pelena, hrane , odjece, pokoja slikovnica i igrackica... Sto je najvaznije kupile smo inhalator... Skupile smo 930 km...(plus 80)
Danas su nase clanice vec bile kod bebe Mehmeda i mami predale 80 km i nesto pelena, hrane i odjece...
Obzirom da nam treba jos nekih informacija odlucile smo da ovu posiljku pelena, hrane, odjece posaljemo uz 120 km...
Ostatak novca 810 km cemo iskorisiti za potrebe bebe u narednom periodu...
Zasto smo se odlucile za ovaj nacin?
U cijeloj prici je bilo nekih djelova koje ovu tuznu pricu cine "netacnom" (mozda pregruba rijec)...
Gospodin sa portala Lukavac X je kontaktirao Socijalng radnika i rekli su mu da beba ima socijalnu pomoc i zdravstveno osiguranje ali da se mama ne odaziva nekim njihovim uputama i savjetima kojim bi rjesila neke zivotne probleme (!?)
Upravo zbog toga odlucile smo da budemo oprezne da se nase emocije i merhametli dusee ne iskoriste ....
Mi ovdje pomazemo bebu i njenu sestricu...
Ima tu jos nekih detalja koje sada i necu navoditi ali ce se neke stvari svakako istraziti u narednim danim... Zavisno od toga znacemo kako postupiti delje...
Svima koji su ucestvovati u ovoj akciji veliko hvala u ime bebice...

< Poruku je uredio Visnja RR -- 12.1.2012 20:21:48 >

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *