Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovo hocu odavno da pitam al zaboravim k'o koristi Otkud "masanla"? Zar nije masala, ili ispravno masallah? Pitam jer mi je bas sega procitati, jel zaista tako govoris?
evo vec si odgovor dobila...tako u Krajini kazu, a ja sam dijete Krajine
tako npr dole ljudi govore kruh a ne hljeb....ja i dan danas nakon 12 godina sto zivim ovdje govorim kruh a mm hljeb
ja govorim masanla a on i njegova porodica masala
ima toga jos,npr. ovdje kazete krastavice a mi krastavci, baslija/spena
Moje dijete stavilo raif na kosu i hoda po kući a ja joj se moram diviti i govoriti kako je lijepa inače se ljuti...ne da nigdje drugo da gledam ...narcis mali...i sve govori Aaaaaaaa, kao čudi se kako je lijepa
i lijepa je
jutro i od mene(a haman podne) O buđenju-nema smisla da komentarišem -ja imam dijete od 2 i po godine oje je možda 2 noći prespavalo u krevetiću(i nemojte mi sad držati predavanje kako ga moram odviknuti-ja ga radije stavim kod sebe, pa da bar nekako spavamo-i ja i mm i on-jer on se "dere" i probudi sve redom ako ga pokušam na lijep način ubijediti da ostane u krevetiću. Čak kad zaspi kod mene, odnesem ga u krevetić-ali on za minut ponovo budan. ) Majstor još nije stigao za ovaj krevet na sprat-kontam možda će u većem spavati bolje jer stalno traži da spava- u jekom(ako ništa -neka njega u bračnom, a mm i ja ćemo u njihove )
Za krajnike-meni su extencilini pomogli(u ratu primala peniciline i nakon toga exten. trebala do ljeta, ali kako je jako granatiranje bilo dan uoči moje injekcije, kod ambulante-čak i poginulih bilo, ja preskočih tu...i nikad me više zabolili nisu-a imala problema "finih" sa njima....)
Dadada-da vidiš mog snješka(ustvari u mene je snješka bijelić-ima suknju )ali mi se jučer slegnuo i smanjio ,pa mi se ne slika!
Danas bi trebala jednoj cezi u bolnicu,ap ako mm stigne da me ostavi na kafici svama,ali džabe se ja radujem-meni se svi planovi za kaficu s vama izjalove
Marina, reći ću ti samo jedno-RIŽA!
Za mene je to rijec koju katolici koriste, jer nikad niko u mom okruzenju nije govorio kruh, pa meni tako i ostade.... Mada danas nema vise pravila....mislim da bi se moji poizvrtali kad bi ja ili Lana rekle kruh