Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ajla ima 15,5kg,nije sita kad je vidis al et..a visoka je 100
ma moje su cirkus... starija je u odjeći 128 ima 22 haman kile sada...nikad više imala nije...al opet je sva naka ko grana... a mala...ona imala 19.5 pa je sad spala na 17 i visoka je bome i ona...sad 104 hlače su joj tamana u dužinu moram joj visinu porvjerit ne smijem se zaklet a bome je i ona krneula neđe u visinu...ona će s aobućom biti gora od hanadi jer F mi sad 27 nosi
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
D jutrooo evo i mene na ispovijed ....Adi opet cirkuse pravi i sad fakat znam da se neceg boji pa nece u krevetac...Imali smo gostiju za protekle blagdane pa se mozda jadnicak prepao jer su mu ugrozili prostor...Bas se cudno ponasa....Ja jos uvijek trckam po cenifi, definitivno me napao neki stomacni hajvan..Pojela sam 5 kila dvopeka a nista ne pomaze umrijeh od gladi
D jutrooo evo i mene na ispovijed ....Adi opet cirkuse pravi i sad fakat znam da se neceg boji pa nece u krevetac...Imali smo gostiju za protekle blagdane pa se mozda jadnicak prepao jer su mu ugrozili prostor...Bas se cudno ponasa....Ja jos uvijek trckam po cenifi, definitivno me napao neki stomacni hajvan..Pojela sam 5 kila dvopeka a nista ne pomaze umrijeh od gladi
u halu ti je svakao ići, zato sjedneš, najedeš se pa makar znaš šta te protjeralo a ne gladuješ, jedeš dvopek i opt isto. ja se svaki put nažederam i nekako mi lakše bude
< Poruku je uredio ladyblue -- 12.1.2012 9:08:24 >
Omar mi se sad penje na onaj ugaoni naslon i spušta niz isti na guzi. Ja jucer kazem mm, gledaj sta radi, kad on kaze pa mora dijete vidis da nema snijega mora se negdje sankati, ovo on misli da mu je ovo plaza.
Ovo hocu odavno da pitam al zaboravim k'o koristi Otkud "masanla"? Zar nije masala, ili ispravno masallah? Pitam jer mi je bas sega procitati, jel zaista tako govoris?
E sad dobro jutro.... Ja sam jedva ustala, produzavala sve do 8 i jedva se digla...spremila, napravila Lani mlijeko a njih dvoje ostali spavajuci Ja se samo iskradem ko lopov Bujrum Ladyblue tebi je ocigledno jako potrebna
Ovo hocu odavno da pitam al zaboravim k'o koristi Otkud "masanla"? Zar nije masala, ili ispravno masallah? Pitam jer mi je bas sega procitati, jel zaista tako govoris?
da ovo nisam procitala mislila bih da je permutacija slova...al ti si izgleda upratila frekvenciju
a sto je meni tesko ustat ujutro kad zazvoni sat...jedva se izvucem iz kreveta u 7.20 i jedva gledam na oci (ne treba mi alkohol) ...valjda kako je zimsko doba + odmarala 2 sedmice pa ustajala kasnije jer sam i lijegala kasnije pa sad nikako da se vratim na to da ranije legnem